ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Δεν εγκρίνουμε την παιδική χαρά της δημοτικής αρχής

Προς 

1) Τον πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα 
2) Τον υπουργό εσωτερικών κ. Παναγιώτη Σκουρλέτη 
3) Την αποκεντρωμένη Διοίκηση 
4) Τον ελεγκτή νομιμότητας 

Θεωρούμε ότι αποτελεί υποχρέωσή μας η αμερόληπτη και αντικειμενική ενημέρωση των συμπολιτών μας, οπότε ξακαθαρίζουμε ότι εμείς δεν εγκρίνουμε την πίστωση του υπέρογκου ποσού κατασκευής μιας παιδικής χαράς Ψυχαγωγίας το οποίο πίστωσε η δημοτική αρχή του Δήμου Γλυφάδας.

Έχοντας το βασικό δεδομένο χιλιάδων συμπολιτών μας, οι οποίοι/ες ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, και σε οικονομική ανέχεια, καθώς και χιλιάδων ανέργων, θεωρούμε ότι η αρμόδια αρχή πρέπει να απορρίψει το αίτημα της δημοτικής αρχής του Δήμου Γλυφάδας για την παιδική χαρά Ψυχαγωγίας.

Μια δημοτική αρχή, η οποία αδράνησε στην κάλυψη των αναγκών χιλιάδων κατοίκων, η οποία επενδύει στην Ψυχαγωγία αντί της διαμόρφωσης όρων κοινωνικής ευημερίας, εργασίας, και προόδου, η οποία ως παράταξη παρέκαμψε τις εξαγγελίες και προεκλογικές δεσμεύσεις της, η  οποία παρανομεί στο σύνολο των προτάσεων και αιτήσεων των κατοίκων, ( δημοτών), δεν πρέπει να τύχει της αρωγής της αρμόδιας αρχής.

Με την ίδια φιλοσοφία της δημοτικής αρχής του Δήμου Γλυφάδας, αύριο μπορεί να πιστωθεί ένα τεράστιο ποσό, ώστε να αγοραστούν εισητήρια, τα οποία θα παράσχουν δωρεάν στους κατοίκους, και ειδικά τους ''γαλάζιους'' ημέτερους, ώστε να επισκευτούν την Disneyland.

Η αρμόδια αρχή πρέπει να αφουγκραστεί τις φωνές των κατοίκων, και κυρίως να σεβαστεί το δημόσιο συμφέρον, το οποίο προϋποθέτει την κοινωνική ευημερία ώστε να πιστώνονται χρήματα για την Ψυχαγωγία.

Σε μια συγκεκριμένη χρονική συγκυρία, κατά την οποία υπήρξαν κρούσματα κατοίκων των οποίων τα παιδάκια λιποθυμούσαν στις σχολικές αίθουσες, καθώς επίσης, και καταγγελλίες συμπολιτών μας για αδράνεια από τη πλευρά της δημοτικής αρχής κάλυψης των αιτημάτων τους, θεωρούμε υπερβολή την επένδυση στην ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ αντί της διασφάλισης προτίστως του δημοσίου συμφέροντος και της βιωσιμότητας των συμπολιτών μας.

Ο δήμαρχος της πόλης Γ. Παπανικολάου ανέφερε σχετικά '' Το παραμύθι στην πλατεία Καραϊσκάκη σήμερα ξεκίνησε και δεν θα σταματήσει ποτέ '', και κάθε συμπολίτης μας, καθώς και σκεπτόμενος πολίτης, μπορεί να αξιολογήσει επαρκώς, αν στην παρούσα φάση χρειάζεται παραμύθι, η αποκλειστικά την αλήθεια, με διάθεση αντιμετώπισης όσων χρονίζουν και ταλανίζουν χιλιάδες κατοίκους, οι οποίοι σε πλήρη αντιδιαστολή των ''γαλάζιων'' και φροντισμένων στελεχών, τα οποία έχουν σειρά από ιστοσελίδες και sosial media αποπροσανατολισμού και συστημικής προπαγάνδας, αναπαράγωντας πάντα όσα προωθούν οι κύκλοι της διοικήσεως, ( δελτία τύπου), δεν διαθέτουν ούτε ιστοσελίδες, ούτε sosial media, ούτε WIFI, ούτε τη δυνατότητα να ακουστεί η φωνή τους.

Δεν εγκρίνουμε την παιδική χαρά της δημοτικής αρχής και αξιώνουμε από τη πολιτεία τα δέοντα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Τονίζεται ότι η διοίκηση του δήμου μερίμνησε για την δεξιά πλευρά της πλατείας, ενώ στην αριστερή υφίστανται οι διαμαρτυρίες των συμπολιτών μας, με σπασμένα μάρμαρα, βγαλμένους διαδρόμους, και σχεδόν μηδενική παρέμβαση της δημοτικής αρχής.

Υ.Γ 1: Δεδομένων σχολίων στη σελίδα μας του Facebook, αναφέρουμε: Είναι κάτι εντελώς διαφορετικό το ωραίο από το δημόσιο όφελος, όπως και η ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ, από την ΑΝΕΡΓΙΑ.  

1) Με βασικό δεδομένο τις αιτήσεις μας επί διοικήσεως ΝΔ, και Γ. Θεοδωρόπουλου, ο οποίος είχε κλείσει την ιστοσελίδα του δήμου Γλυφάδας επί τέσσερα χρόνια, καθώς και τις δημόσιες αιτήσεις μας για επαναλειτουργία της σελίδας, πριν την επαναφέρει ο Κώστας Κόκκορης, ο Κουρδομένος είχε θέση στην σελίδα του δήμου, η ο ημέτερος Σκούφης του οποίου ανανεώνουν τις συμβάσεις επί τρία ολόκληρα χρόνια ;;;

2) Η διοίκηση Παπανικολάου έπειτα από τις δεσμεύσεις και υποσχέσεις της στους κατοίκους, φρόντισε  τα συμφέροντα των ημέτερων, με διαρκείας ανανεούμενες συμβάσεις, αντί όσων είχαν ένα σαφές πρόγραμμα, το οποίο το ψήφισαν πέντε χιλιάδες κάτοικοι.

3) Αν αύριο η δημοτική αρχή επιλέξει να δημιουργήσει την Disneyland, για τους δικούς της λόγους, σαφώς θα είναι ωραία, και θα την επισκέπτονται πολλές χιλιάδες, όμως, δεν αποτελεί το πρωτεύων μιας διοικήσεως η οποία υποσχέθηκε το δήμο όλων των δημοτών, καθώς επίσης, ότι δεν θα εξαιρεθεί κανείς, και όπως γνωρίζετε επί τρία χρόνια ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ σε όλες μας τις ΑΙΤΗΣΕΙΣ.

4) Όσοι αιτήθηκαν στην πλατεία παιδική χαρά είναι οι δημότες που εκπροσωπούνται, και οι υπόλοιποι για εσάς δεν είναι εξίσου δημότες που πρέπει να εκπροσωπούνται ; Μήπως επί δεκαετίες δεν πληρώνουν ανάλογα δημοτικά τέλη ;

5) Η διαβίωση των γαλάζιων ημέτερων προέχει των υπολοίπων κατοίκων - δημοτών ; Γιατί δεν μερίμνησαν, επί τρία χρόνια, για την κάλυψη των αιτήσεων μας, οι οποίες ψηφίστηκαν ως πρόγραμμα από πέντε χιλιάδες συμπολιτών μας;

Αναφερόμαστε σε μια δομή όλων των κατοίκων, όπως την αιτηθήκαμε από το 2004, στο δήμο Γλυφάδας, με παρανομία του τότε δημάρχου Σ.Σφακιανάκη, και σειρά άλλων αιτήσεων μας, μέχρι πρόσφατα,  για αναλογική ισότητα, πολυφωνία, πλουραλισμό στη πόλη μας, αντί των εκάστοτε διοικούντων που μεταλλάσονται σε εξουσιαστικού τύπου διοικήσεις. 

Προφανώς επηρεάζεστε εύκολα από την ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ διότι παρακάμπετε πόσες δεκαετίες παρανομούν οι εκάστοτε δήμαρχοι - διοικήσεις σε σύννομες ΑΙΤΗΣΕΙΣ, και ειδικότερα από την περίοδο που δεν ήταν διαδεδομένα τα  wifi και τα sosial media. ( Αν είστε και εσείς τόσο ''δημοκράτες'', όσο απεδείχθησαν επί δεκαετίες όσοι παρέλασαν από το δήμο, να σας αναθέσουμε το αύριο της πόλης μας, ώστε να συνεχίζετε τις παρανομίες, μέχρι το τέλος της ζωής μας, διασκεδάζοντας στις δομές ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ, και δημιουργώντας περισσότερες )

6) Γιατί δεν τοποθετήστε ; Κατάφεραν με ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ να σας αλλοιώσουν τις συνειδήσεις, και άλλωστε αυτό πράττουν επί 27 χρόνια τα ΜΜΕ της διαπλοκής με τους δισεκατομμυριούχους ολιγάρχες, οι οποίοι ακόμα και εν μέσω κρίσης κερδίζουν δις ενώ η χώρα και λαός βρίσκεται σε τέλμα.

* Μόλις ανέλαβαν το δήμο Γλυφάδας αντί όσων υποσχέθηκαν και δεσμεύτηκαν απεδείχθη ότι διέπονται από φασιστική τάση, διότι κατέβασαν το σύνολο των ιστοσελίδων από τη σελίδα του δήμου Γλυφάδας, φροντίζοντας τα συμφέροντα των γαλάζιων ημέτερων, ενώ αμέσως μετά τις διαμαρτυρίες μας πληρώνουν για συκοφαντίες, σπίλωση, και ύβρεις.

* Μη μπλέκετε την ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ με την διαμόρφωση των όρων για κατάργηση της τοπικής ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Δεν ισχύει αναλογική ισότητα στο δήμο Γλυφάδας, και οι διοικούντες με τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου κάνουν παιχνιδάκια ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ στρεφόμενοι κατά της ζωής των κατοίκων.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Δεν εγκρίνουμε την παιδική χαρά της δημοτικής αρχής Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">