ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Ο Φασισμός σε όλα τα επίπεδα

Οι επαγγελματίες φασίστες, υβριστές, και συκοφάντες, οι οποίοι απαριθμούν 60 like, ενώ μας υβρίζουν καθημερινά και συκοφαντούν - σπιλώνουν, μπλοκάρισαν και την σελίδα μας στο F/B ώστε να γίνετε υβριστική προπάγανδα με ασύστολα ψεύδη από τη δίκη τους πλευρά. Από το 2015 η σελίδα μας στο Facebook είναι μπλοκαρισμένη διότι είχαν φωνή βουλευτές, οργανώσεις, κ.α. της αριστεράς.

Μετά τις καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις του ΓΛΥΦΑΔΑ FM, ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ συνεχίζεται και στα κοινωνικά δίκτυα, και με σειρά μηνύσεων. Ο βρώμικος ρόλος των δεξιών, τύπου Καραχάλιος είναι πρωτοφανής.


Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ 
 
Να τους χαίρεστε, και εις ανώτερα του τοπικού φασισμού για τα οφέλη όσων νέμονται με ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ τα κοινά και τον Δήμο. Σε ποια τοπική κοινωνία υπάρχουν οι Καραχάλιοι, ώστε να επιτίθενται στο σύνολο των κατοίκων ;;;
Σε ποια άλλη τοπική κοινωνία υφίσταται προαγωγός ο οποίος επιτίθεται στο σύνολο των δημοτών εξαιρώντας την γαλάζια διοίκηση ;;;
 
Σε ποια άλλη τοπική κοινωνία υπάρχει το φαινόμενο ψεύτικων κατηγοριών και κατασκευών από την πλευρά δεξιών, οι οποίοι εξυπηρετούν τα στενά τους συμφέροντα  κατά όλων των κατοίκων ;;;

Οι κρατούντες, και τα τσιράκια τους, επιθυμούν κομματικό ''γαλάζιο'' δήμο, και κοινωνία, στην οποία θα έχουν το μονοπώλιο να ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ, να υβρίζουν, να συκοφαντούν, να καταθέτουν ΜΗΝΥΣΕΙΣ, και να αξιώνουν το μπλοκάρισμα των σελίδων μας, διότι παρουσιάζουμε αντί του παλαιοκομματισμού, πολιτικούς, κόμματα, και οργανώσεις πολιτικών εκτός των γαλάζιων, όπως και συλλαλητήρια, διαμαρτυρίες, δελτία τύπου, κ.α. από ολόκληρο το φάσμα της κοινωνίας.

Εύγε, μπράβο, δείχνετε για άλλη μια φορά ποιοι είστε, έπειτα από τις καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις των τοπικών σταθμών, έπειτα από τον Σκούφη στο γραφείο τύπου του δήμου, του οποίου επί τρία χρόνια ανανεώνονται οι συμβάσεις για συστημική προπαγάνδα και μηδενική τοπική δημοκρατία, και σαφώς έπειτα από τους Καραχάλιους.

Τοπικές παρατάξεις, κόμματα, οργανώσεις, κ.α., όπως και κάτοικοι προσκυνήστε ευλαβικά τον τοπικό φασισμό, και το μονοπώλιο της δεξιάς, των δεξιών, και όσων αμοίβουν για τσιράκια τους.

Εμείς εγκαταλείπουμε τη συμμετοχή σε οτιδήποτε sosial και σας αφήνουμε στις ορέξεις της δεξιάς διοικήσεως, καθώς και του απατεώνα Καραχάλιου, και των υπάνθρωπων οι οποίοι ήρθαν να κατοικήσουν στη πόλη μας φέρνoντας μαζί τους φασιστικά κατάλοιπα τα οποία μέχρι και σήμερα αδιαλείπτως συντηρούν.

Οι δεξιοί οδηγήθηκαν στο σημείο να έχουν υπερβεί ακόμα και τις ημέρες του Κώστα Κόκκορη στο δήμο Γλυφάδας, διότι ο Κόκκορης μπορεί να ήταν αυταρχικός και υπερόπτης, μπορεί να παρανομούσε, φασίστας όμως δεν έγινε.

Ο Φασισμός σε όλο του το μεγαλείο υφίσταται στα τρία χρόνια δεξιάς - νεοδημοκρατικής διοικήσεως - δεδομένου ότι χρηματίζουν κάθε λογής ημέτερο ώστε να παύσει ολοκληρωτικά η τοπική δημοκρατία.

Μπορείται να προσποιείστε συνολικά ότι δεν γνωρίζετε όσα ισχύουν επί τρία χρόνια, όπως και όσα ίσχυαν τα προηγούμενα, όμως, ΕΜΕΙΣ προσφεύγουμε σε όλα τα επίπεδα ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ για την διαμόρφωση όρων ΦΑΣΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ της τοπικής μας κοινωνίας.

Πλέον δεν θα έχουν φωνή τοπικά όλα τα μικρά κόμματα, οι εργαζόμενοι του δήμου, Ο.Τ.Α, οργανώσεις, σωματεία, οι συμπολίτες μας, κ.α., και προφανώς θα τα αναλάβει όλα μονοπωλιακά η νεοδημοκρατική διοίκηση και τα τσιράκια της προς όφελος της ΝΔ.

Συγχαρητήρια, δεδομένου ότι έπειτα από τόσες ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ των διοικούντων σε σύννομες αιτήσεις μας, και όσα έχουν μεσολαβήσει μέχρι σήμερα, δεν φέρατε το ζήτημα στο Δημοτικό Συμβούλιο. 

Οι καρα-χάλιοι εμφανίστηκαν κάποια στιγμή ετεροχρονισμένα, ενώ εμείς υφιστάμεθα από την δεκαετία του 70 στη πόλη της Γλυφάδας, και τα Νότια προάστια Αττικής, σε εποχές που δεν υφίστατο καμία ψευτοεφημερίδα - ψευτοεκδότης στη πόλη μας.

Στην αυγή της δεκαετίας του 80 τοπικά απαριθμούσαμε 15 - 20 άτομα τα οποία ραδιοφωνικά ασχολούμαστε με δημόσιες συζητήσεις, και ζητήματα πολιτικής, μουσική, τεχνολογία, κ.α., και ενώ δεν υπήρχε τοπικός τύπος. Η συμβολή σας μέχρι σήμερα, να παρανομείται σε σύννομες αιτήσεις μας είναι ανεκτίμητη και δείχνει τον πολιτισμό σας. Ο λαός λέει όπως στρώσεις θα κοιμηθείς, και προφανώς στη πόλη της Γλυφάδας, σε ορισμένους, οι οποίοι είναι οπαδοί του ''βλέπε, άκου, και μη μιλάς'', αξίζει η φασιστοποίηση αντί όσων έπρεπε να ισχύουν.
 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Ο Φασισμός σε όλα τα επίπεδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">