ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Πόσο θα κοστίζει ετησίως η αλλαγή ένος λαμπτήρος ;;; (VIDEO)


Συντάκτης glyfadaweb.gr

Στο δήμο γλυφάδας έχουμε και παράνομη ''τοπική τηλεόραση'', στο κάγκελο. Είναι μια πρωτοπόρα δομή, η οποία υποστηρίζεται από το σύνολο των εκάστοτε δημοτικών αρχών. Η τηλεόραση κάγκελο, διότι ο δήμος γλυφάδας ''άλλαξε σελίδα'' και σήμερα είναι ένας προοδευτικός δήμος ''όλων των δημοτών''.

Η δημοτική αρχή αποτελεί τη συνέχεια των προηγούμενων, οι οποίες ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣΑΝ επί σύννομων αιτήσεων στο δήμο, ώστε να μην υπάρξει πραγματική πρόοδος, και αυτό συνεχίζεται μέχρι σήμερα, για τα συμφέροντα των ολιγαρχών, οι οποίοι είναι οι βασικοί υποστηριχτές του παλαιοκομματισμού, και της παρατάξεως της Νέας Δημοκρατίας.


Ο ευρωβουλευτής Παπανικολάου, έφερε τον ''ευρωπαικό αέρα'' στη πόλη μας, και σήμερα ο δήμος Γλυφάδας είναι η πρώτη πόλη σε ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ Επίπεδο, που η δημοτική αρχή παρανομεί κατά των δημοτών και της προόδου.

Στον αντίποδα οι παρανομίες από τη πλευρά τους δεν έχουν αρχή και τέλος, δεδομένων όσων βλέπετε στις εικόνες.

Σημειώνουμε ότι τοποθέτησαν τεράστιους πύργους φωτισμού, σε μια παιδική χαρά, λες θα φωτίσουν διεξαγωγή ποδοσφαιρικού αγώνα, και έπειτα από μια βδομάδα λειτουργίας της παιδικής χαράς στην πλατεία Καραϊσκάκη, έστειλαν συνεργείο αλλαγής των λαμπών φωτισμού, παρακωλύοντας την κυκλοφορία των αστικών συγκοινωνιών.
Πόσο θα κοστίζει ετησίως η αλλαγή ένος λαμπτήρος ;;;

Αξιώνουμε από την διοίκηση και την αντιπολίτευση του δήμου Γλυφάδας μια σαφή απάντηση επί του ερωτήματός μας, διότι ενδέχεται η αλλαγή των λαμπτήρων ετησίως να κοστίζει περισσότερα χρήματα απ' όσα κόστισε η κατασκευή της παιδικής χαράς. 

Επίσης, γιατί χρειάζονται στύλοι 10 μέτρων για φωτισμό ;;; Γίνετε διεξαγωγή ποδοσφαιρικού αγώνα ;;; 

Όπως βλέπετε στις εικόνες και ο γειτονικός δήμος έκανε ανάπλαση παιδικής χαράς στην πλατεία των Σουρμένων, όμως ούτε τα χρήματα που πίστωσε η δημοτική αρχή Παπανικολάου πίστωσαν, ούτε ειδικούς φωτισμούς χρησιμοποίησαν ,ούτε την συγκοινωνία παρακωλύουν, ούτε διαφημίσεις επί του κάγκελου υφίστανται.

Σημείωση: Οι φίλοι της ραδιοφωνίας στη πόλη μας και στα Νότια προάστια, οι οποίοι είμαστε οι πρωτοπόροι στο τόπο μας, σαφώς σήμερα έχουν τη δυνατότητα να κρίνουν ποιοι μας διοικούν επί δεκαετίες, και αν πράγματι υπάρχει αληθινή πρόοδος για όλους τους κατοίκους και τη πόλη μας.

Αν δεν υπήρχε το διαδίκτυο, τα sosial media, κ.α, είναι βέβαιό ότι οι κυρίες και κύριοι των δημοτικών εδράνων θα μας είχαν κυριολεκτικά στον μεσαίωνα, αρκεί να έβαζαν τα χρήματα του συνόλου στο χέρι, και αμοίβοντας ημέτερους ώστε να συκοφαντούν όσους αναφέρουν την αλήθεια. 

* Τι έφεση είναι αυτή με τις ''παιδικές χαρές'' και τους παιδικούς σταθμούς από τη πλευρά των αστικών κομμάτων - πολιτικών ;;; Δεν είναι σαφές ότι λειτουργούν μονομερώς και αποσκοπούν συγκεκριμένα ;;;

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005

Δώστε μας μια αιτιολόγηση γιατί ΠΑΡΑΝΟΜΕΙΤΕ ώστε να μην υπάρξει επαναλειτουργία του τοπικού σταθμού της ΓΛΥΦΑΔΑΣ ;;;  Εσείς δεν τον κλείσατε το 2005 με κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή ;;; Που αποσκοπούσατε ;;;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Πόσο θα κοστίζει ετησίως η αλλαγή ένος λαμπτήρος ;;; (VIDEO) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">