ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Το σκασμό τον βγάζουν οι εκάστοτε διοικούντες χρηματίζοντας Καραχάλιους

Οι ποταπές και κατάπτυστες ενέργειες  Καραχάλιου, συκοφαντιών, ύβρεων, κ.α., δεν βρίσκουν ανταπόκριση στην τοπική μας κοινωνία, η οποία γνωρίζει ποιος είναι κάθε κάτοικος, καθώς και την διαδρομή του.

Η δική μας υποχρέωση είναι ο έλεγχος της εκάστοτε δημοτικής αρχής, επί των πεπραγμένων της, και σε καμία περίπτωση ο διασυρμός των συμπολιτών μας.

Για όσα συνεχίζει να γράφει δημόσια, ο απατεών Καραχάλιος, θα απολογηθεί στην Ελληνική Δικαιοσύνη, διότι καθημερινά συνεχίζει αισχρές συκοφαντίες και καπάπτυστα ψεύδη κατά των δημοτών Γλυφάδας, και εμού του ιδίου.

Αναφορικά με τον δήμαρχο Γ. Παπανικολάου, αν δαπανεί τα χρήματα των συμπολιτών μας στρεφόμενος με μηνύσεις κατά των δημοτών, αυτό κρίνετε από το σύνολο των συμπολιτών μας, διότι η προεκλογική δέσμευση ήταν για το δήμο ''όλων των δημοτών'', ενώ έχουμε τον δήμο των κολλητών, των φίλων, των αυλοκολάκων, και όσων επιδίδονται να τρίβονται στην γκλίτσα του τσοπάνη.

Όπως έχουμε αναφέρει επανειλημμένα ο ποταπός Καραχάλιος έκανε υβριστικές αναφορές χαρακτηρίζοντας συνεταιράκια το 2014 τους Παπανικολάου - Λυγνού, και με τίτλους ''Η απόλυτη ξεφτίλα'', και συνεχίζει κατά την προσφιλή του τακτική να αποκαλεί δημόσια συνεταιράκια τον Ζαχαριάδη και τον Κουρδομένο.
Κατά πόσον αληθεύει η αισχρή συκοφαντία Καραχάλιου ;;; Επίσης, κατά πόσον αληθεύει ότι βγάλαμε μεροκαματάκι από τον κ. Γιαννακόπουλο ;;; 

Είναι γνωστό ότι ο Καραχάλιος είναι συκοφάντης ολκής, και από την πρώτη ημέρα υπάρξεώς του σε τοπικό επίπεδο (?) συντελεί σε μηχανοραφίες, δολοπλοκίες, συκοφαντίες, καθώς και εκβιασμούς, καθώς επίσης, είναι σαφές ότι ενώ καθύβριζε επί παντός δεν διαπιστώσαμε να έχει δεχθεί μηνύσεις από τη πλευρά των αιρετών. Αυτό καθιστά σαφές ότι τον χρησιμοποιούν και τον χρηματίζουν.

Ως ΓΛΥΦΑΔΑ WEB καταδικάζουμε προς κάθε κατεύθυνση την φασιστοποίηση της τοπικής μας κοινωνίας, όπως και τις τακτικές μίσους, συκοφαντιών, και ύβρεων, τις οποίες χρηματοδοτούν ορισμένοι απαράδεκτοι των δημοτικών εδράνων.

Εμείς γνωρίζουμε τις άνανδρες τακτικές ορισμένων ''συμπολιτών'' μας, και άλλωστε έχουμε βιώσει σειρά από καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις, οι οποίες σχεδιάστηκαν και μεθοδεύτηκαν από τη πλευρά όσων διατείνονται και επιθυμούν ''νομιμότητα''.

Είναι σαφές ότι το ΣτΕ αποφάνθει το 2014 για το σύνολο όλων των διαπλεκόμενων μέσων τα οποία συντηρούσε η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, τα οποία στο σύνολό τους τα έκριναν αντισυνταγματικά, και ότι καταλύουν την αρχή της ισονομίας - ισότητας.

Ο Καραχάλιος είναι μια μαϊμού, η οποία όσα γράφουμε την μια ημέρα τα παρουσιάζει την επόμενη ως δικές του θέσεις. Εμείς αξιώσαμε κάθαρση στο τόπο μας, και ζητήσαμε η δημοτική αρχή να καλέσει όσους γράφουν δημόσια ώστε να αποσαφηνιστεί το πλαίσιο, και όπως γνωρίζετε δεν εισακουστήκαμε.

Εμείς αιτηθήκαμε από το 2004 μια άμεση τοπική δομή όλων των κατοίκων, και όπως φαίνεται μέχρι σήμερα, και αποδεικνύεται, χρηματίζουν Καραχάλιους για την βρώμικη δουλειά, των συκοφαντιών, των επιθέσεων, των ύβρεων, ώστε να μην υπάρξει τοπική δημοκρατία, καθώς και τοπικός πολιτισμός, και ειδικότερα ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ.

* Οι πρακτικές συκοφαντιών, ύβρεων, σπίλωσης, κ.α., είναι του Καραχάλιου, ο οποίος επι χρόνια τοποθετεί και μαϊμούδες στα δημοσιεύματά του, άρα ανταπαντούμε σε όσα πράττει.

* Οι αιρετοί μας φέρουν τεράστια ευθύνη για όσα διαμορφώνονται σήμερα στο δήμο Γλυφάδας, πλήν όσων είχαν διαμορφωθεί στον παρελθόντα χρόνο. 

* Εμείς έχουμε να επιδείξουμε σύννομες αιτήσεις στον Δήμο Γλυφάδας, στις οποίες παρανόμησαν οι δημοτικές αρχές, ενώ ο Καραχάλιος έχει να επιδείξει αρκετά χρόνια επιθέσεων - λάσπης - ύβρεων - και συκοφαντιών, με στόχο να καρπώνεται ο ίδιος χωρίς να υφίσταται σε τοπικό επίπεδο αναλογική ισότητα, τοπική δημοκρατία, και αξιόλογος τοπικός πολιτισμός. ( Ποιοι διαμορφώνουν το επίπεδο Καραχάλιου ;;; )

* Να αποσαφηνιστεί κάποια στιγμή ποια είναι η αξίωση του συνόλου των συμπολιτών μας. Οι συμπολίτες μας θέλουν ένα δήμο όσων κατέφεραν με εξαπάτηση να βρεθούν στα έδρανα, και εν συνεχεία να δέχονται επιθέσεις όσοι αναφέρουν τις τοπικές παθογένειες ;;; 

* Μέχρι σήμερα έχουν κατηγορηθεί χιλιάδες συμπολιτών μας, οι οποίοι για οποιοδήποτε παράπτωμα έχουν δικαστεί και καταδικαστεί, ο ρόλος Καραχάλιου, καθώς και της δημοτικής αρχής, όπως και ορισμένων κουκουλοφόρων - πληροφοριοδοτών, είναι η διαπόμπευση επί του συνόλου των κατοίκων ;;; 

Εμείς δεν συμφωνούμε στον διασυρμό των κατοίκων, και θεωρούμε ότι όσοι ηγούνται πρέπει να αναλαμβάνουν των ευθυνών τους για τα πεπραγμένα των υπολοίπων. Σε ένα κοινωνικό δίκτυο ότι περάσει από ένα άτομο της τοπικής κοινωνίας, το οποίο το υπογράφει, είναι η δική του θέση, ενώ ο Καραχάλιος παριστάνει τον εκδότη, με επίπεδο κατώτερο των sosial media, και στρέφεται κατά των sosial media, και της τοπικής κοινωνίας. Ποιοι παρέχουν την εντολή ;;;

Μπορεί να δημιουργηθεί σοβαρότητα στο δήμο μας, όταν επί αρκετά χρόνια παρανομούν επί των σύννομων αιτήσεών μας, και ορισμένοι, ελάχιστοι, χρηματίζουν τον Καραχάλιο να παρουσιάζει λάσπη, ύβρεις, συκοφαντίες, και μαϊμούδες αναφορικά με τους κατοίκους ;;;

Διαβάστε και αυτό: Η ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ "ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ" ( Ένα σχετικά παλιό κείμενο την περίοδο των έντονων μεταβολών στη χώρα μας, οι οποίες συνεχίζονται, και ελπίζουμε κάποια στιγμή να αποδώσουν τα μέγιστα στο λαό )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Το σκασμό τον βγάζουν οι εκάστοτε διοικούντες χρηματίζοντας Καραχάλιους Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">