ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ρεσιτάλ παραπληροφόρησης και αναξιοπιστίας από το «aftodioikisi.gr»

Oι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση έχουν γνώση και κρίση. Δεν παρασύρονται από φερέφωνα και «παπαγαλάκια» που κάθονται μια δεξιά και μια αριστερά αναφέρουν από την Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. αναφορικά με δημοσιεύματα του «aftodioikisi.gr».

Με δελτίο τύπου της εκτελεστικής επιτροπής της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. απαντούν στην προκλητική και γεμάτη ύβρειες, συκοφαντίες, λασπολογία και ψέματα ανάρτηση της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας «aftodioikisi.gr»

Σημείωση του ''Γ'': Εμείς αδυνατούμε να  δημοσιεύσουμε όσα έρχονται σε εμάς, είναι πάρα πολλά και οι δυνατότητές μας ελάχιστες, όμως κρίνουμε ότι οι εργαζόμενοι δέχονται μια ευθεία επίθεση από τη πλευρά της ιστοσελίδας.
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ρεσιτάλ παραπληροφόρησης και αναξιοπιστίας από το «aftodioikisi.gr» Οι συντάκτες της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, αφού δεν μπόρεσαν με επιχειρήματα να απαντήσουν στο Δελτίο Τύπου της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., που εκδόθηκε για τα περί μη συμμετοχής των εργαζομένων του Δήμου Αθηναίων και του Ε.Δ.Σ.Ν.Α. στις κινητοποιήσεις της Ομοσπονδίας, προχώρησαν στην προσφιλή τους τακτική, αυτή των ύβρεων, της συκοφάντησης, της λασπολογίας και των ψεμάτων.

Με νέα τους ανάρτηση χθες χαρακτήρισαν την ηγεσία της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. «γαλαζοπράσινη», θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να καταδείξουν πώς οι παρατάξεις της «ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ στους Ο.Τ.Α.» και της «Δ.Α.Κ.Ε.-Ο.Τ.Α.» ήταν αυτές που αποφάσισαν την έκδοση του Δελτίου Τύπου
που καυτηρίαζε προηγούμενο προπαγανδιστικό δημοσίευμα τους. Για κακή τους τύχη όμως, το Δελτίο Τύπου εγκρίθηκε και από την Δ.Α.Σ.-Ο.Τ.Α. Η μόνη παράταξη που αρνήθηκε την έκδοσή του ήταν το ΜΕ.Τ.Α.-Ο.Τ.Α.

Οι συντάκτες του «aftodioikisi.gr» ανέφεραν επίσης πώς δεν υπάρχει ανακοίνωση από τους εργαζόμενους του Ε.Δ.Σ.Ν.Α. που να δηλώνουν ότι συμμετέχουν στην κινητοποίηση της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. Για να στηρίξουν το ψέμα τους μάλιστα ανέβασαν φωτογραφία από την ιστοσελίδα του Ε.Δ.Σ.Ν.Α. Μόνο που η ιστοσελίδα είναι του Συνδέσμου και δεν την διαχειρίζονται οι εργαζόμενοι, ούτε αναρτώνται σε αυτή οι αποφάσεις των εργαζομένων. Για τους λόγου του αληθές, η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. επισυνάπτει την Ανακοίνωση του Δ.Σ. των εργαζομένων του Ε.Δ.Σ.Ν.Α.

Ισχυρίστηκε η εν λόγω ιστοσελίδα πώς εργαζόμενοι και συμβασιούχοι ήταν αυτοί που κατήγγειλαν πώς δεν συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις ο Δήμος Αθηναίων και ο Ε.Δ.Σ.Ν.Α. και πώς αυτό συνέβη τελικά μετά το δημοσίευμα της. Αλήθεια, αυτοί οι εργαζόμενοι δεν έχουν ονοματεπώνυμο; Πως ένα Μέσο Ενημέρωσης αναφέρεται γενικώς και αορίστως σε... μαρτυρίες ή καταγγελίες; Γιατί στην Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. δεν έφτασαν ποτέ τέτοιες καταγγελίες; Την επιβεβαίωσαν μάλιστα λένε οι συντάκτες του «aftodioikisi.gr». Αυτό ακούγεται σαν το... Γιάννης πίνει και Γιάννης κερνάει.

«Το αμαξοστάσιο της Ιεράς Οδού λειτουργούσε κανονικά μέχρι το μεσημέρι, ενώ και στον Ε.Δ.Σ.Ν.Α. έμπαιναν κανονικά όλα τα απορριμματοφόρα», ισχυρίζονται. Μήπως όμως αυτοί που έκαναν τη... διασταύρωση της πληροφορίας απέκρυψαν σκοπίμως πώς πρόκειται για απορριμματοφόρα που εξυπηρετούσαν μόνο τους κοινωνικά ευαίσθητους χώρους;

Ζητά μάλιστα το «aftodioikisi.gr» να του εκφράσει η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. τις ευχαριστίες της για το... «σπάσιμο ενός απεργοσπαστικού μηχανισμού που πήγαινε να στηθεί». Αυτό και αν είναι ανέκδοτο. Η ιστοσελίδα, που ήταν βασικός διακινητής της κυβερνητικής προπαγάνδας και που έκανε «σημαία» της κάθε δήλωση, κάθε ανακοίνωση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εσωτερικών και του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης για «δήθεν» τακτοποίηση των
συμβασιούχων με νομοθετική ρύθμιση, παραπληροφορώντας συστηματικά και εφησυχάζοντας τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, διεκδικεί τώρα και ρόλο τιμητή.

Είναι η ίδια ιστοσελίδα που δεν αναφέρεται στην Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. με την πλήρη ονομασία της, μη αναγνωρίζοντας το θεσμικό της ρόλο, αλλά με το «Συνδικαλιστές των Ο.Τ.Α.». Ο κατήφορος φαίνεται πώς δεν έχει τέλος. Δυστυχώς για τους συντάκτες της εν λόγω ιστοσελίδας, που θέλει να δείχνει έγκυρη, οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση έχουν γνώση και κρίση. Δεν παρασύρονται από φερέφωνα και «παπαγαλάκια» που κάθονται μια δεξιά και μια αριστερά...

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.


Το σωματείο εργαζομένων στον Ε.Δ.Σ.Ν.Α επίσης αναφέρεται στα δημοσιεύματα του aftodioikisi. gr χαρακτηρίζοντας τα προβοκατόρικα εξυπηρετώντας
σκοτεινούς σκοπούς.


Σελίδα 1 από 1

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ                              Αθήνα, 19 Ιουνίου 2017
ΣΤΟΝ Ε.Δ.Σ.Ν.Α

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με αφορμή δημοσίευμα που αναρτήθηκε στο site aftodioikisi. gr, επισημαίνουμε ότι οι πληροφοριοδότες της συγκεκριμένης ιστοσελίδας πλανώνται πλάνην οικτρά εάν πιστεύουν ότι μπορούν με συκοφαντίες και ψέματα να κάμψουν το αγωνιστικό φρόνιμα και την ενότητα των κινητοποιήσεων των εργαζομένων που έχει εξαγγείλει η ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Το διοικητικό συμβούλιο και οι εργαζόμενοι του ΕΔΣΝΑ υλοποιώντας την απόφαση της ΠΟΕ-ΟΤΑ, συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις της ομοσπονδίας μας και ο ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ εξυπηρετεί μόνο τα απορρίμματα που προέρχονται από κοινωνικά ευαίσθητους χώρους.

Προβοκατόρικα δημοσιεύματα εξυπηρετούν σκοτεινούς σκοπούς και δεν βοηθούν στην ενότητα του κλάδου και τον στόχο του, που είναι ένας και μοναδικός να μην απολυθούν οι συνάδελφοι μας που εργάζονται στην καθαριότητα των Δήμων.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                 Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ           Ι. ΠΑΣΧΑΛΗΣ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ρεσιτάλ παραπληροφόρησης και αναξιοπιστίας από το «aftodioikisi.gr» Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb