ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Περικλής Δορκοφίκης: Συνεχίζουμε όλοι μαζί !!!

Συνεχίζουμε όλοι μαζί...για όλους εσάς, (?) αναφέρει ο Περικλής Δορκοφίκης, σαφώς όμως δεν μας αναφέρει πως απέκτησε καινούργιο αυτοκίνητο !!!

Όπως αναφέρει στη σελίδα του στο F/B '' Μέσα από την καθημερινότητα και την αγωνία έρχεται μια στιγμή που νιώθεις περήφανος για την μικρή σου προσφορά στην κοινωνία μας!
6 μήνες σκληρής δουλειάς ,ένα μικρό μέρος του πλάνου μας για την πρόσβαση όλων στους αθλητικούς χώρους με ασφάλεια ,είναι γεγονός!

Ενα πρωτοποριακό μηχανισμό για την εξυπηρέτηση των συνανθρώπων μας με αναπηρία, αλλά και για την αποκατάσταση μυϊκών τραυματισμών, θα εγκαταστήσει ο Δήμος μας αυτή την Τετάρτη, 1η Ιουνίου, το πρωί, στο δημοτικό κολυμβητήριο, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Μάκης Λιούγκας» (πλ. Νυμφών).

Το σύγχρονο αναβατόριο i-Swim είναι ειδικά σχεδιασμένο για άτομα με κινητικά προβλήματα, καθώς τους δίνει τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση στην πισίνα με άνεση και ασφάλεια. Πιστοποιημένο με τις αυστηρότερες τεχνικές προδιαγραφές, είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση του και στους ελιγμούς του, διαθέτοντας πολλαπλά επίπεδα ασφαλείας. Ο μηχανισμός αυτός έχει ήδη τοποθετηθεί σε πολλά δημόσια και ιδιωτικά κολυμβητήρια σε όλη την Ευρώπη.''

Επισήμανση του ''Γ'': Ασχέτως του ''μηχανισμού'', θα μας απαντηθεί πως απόκτησε καινούργιο αυτοκίνητο ο τομεάρχης αθλητισμού του Δήμου Γλυφάδας ;;;

Το '' Συνεχίζουμε όλοι μαζί '' που το διαπιστώνετε εσείς ;;;

Όπως παρακολουθούμε έχετε και ''μικρόφωνα'', πολλοί από τους εμπλεκόμενους στα κοινά της πόλης μας, ενώ εμείς οι οποίοι προωτοστατήσαμε σ΄αυτή τη χώρα για ΙΔΙΩΤΙΚΑ και ΔΗΜΟΤΙΚΑ ραδιοτηλεοπτικά δεν έχουμε  !!!

Θα εξηγήσει η διοίκηση Παπανικολάου τι σκοπιμότητες εξυπηρετεί ;;; 

Σημείωση: Στη πόλη της Γλυφάδας, σήμερα, κατοικούν αρκετοί εκ των πρωτεργατών της ιδιωτικής και δημοτικής ραδιοτηλεοράσεως, οι οποίοι ήταν οι πρωτοπόροι με δημόσιο λόγο, καθώς και με ενεργή συμμετοχή για όσα ακολούθησαν ετεροχρονισμένα, και καταφανώς μας παρακολουθούν όλους, και κρίνουν τα πεπραγμένα των εκάστοτε κυβερνήσεων και διοικήσεων.

Μη ξεχνάτε ότι όσοι πρωτοπόροι από τα Νότια προάστια και τη Γλυφάδα, επιχείρησαν όσα ισχύουν επί του παρόντος διευρυμένα στο διαδίκτυο, καθώς και σε σειρά χωρών, ραδιοτηλεοπτικά, έτυχαν διώξεων και κατασχέσεων από τις κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. ( Δίωξαν και κατάσχεσαν μέχρι και καθαρά τοπικούς μουσικούς σταθμούς, ( LOWER POWER - Τοπικής ισχύος ), οι οποίοι ποτέ δεν έκαναν πολιτική, και δεν αναφέρθηκαν στην πολιτική !!! ) 

* Ως γνώστες του αντικειμένου γνωρίζουμε, διότι είχαμε τα όργανα, ότι ούτε παρεμβολές των επικοινωνιών υπήρχαν, ούτε των αερομεταφορών, και σαφώς είχαν κάθε δέκα λεπτά λογότυπο, καθώς επίσης έδιναν τηλέφωνο για κάθε ενδεχόμενο. ( Η αναρχία των συμφερόντων και του κεφαλαίου είναι σαφής, καθώς και η κατάλυση του συντάγματος και της νομιμότητας. ) Ορισμένες φορές λόγω σύμφασης σημάτων, από δυο και περισσότερους Ρ/Σ, ενδέχεται να προκύψουν παρεμβολές, όμως το φαινόμενο μπορεί να είναι ελεγχόμενο.

* Είναι σαφές ότι τα sosial media όπως υφίστανται στο τόπο μας, διαμορφώνουν πόλωση, κατακερματισμό, υποκρισία, συμφέροντα, και τη κάλυψη προσωπικών βλέψεων. Το διαδίκτυο ήρθε ως βοήθημα στις βλέψεις κάθε ένος, και κυρίως των οργανωμένων συμφερόντων, για την διεύρυνση του νεοφιλελευθερισμού, όμως σε καμία περίπτωση δεν διαμορφώνει ορθή κοινωνική συνοχή, μαζικότητα, αμεσότητα, ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ και ορθό πλαίσιο Τοπικού & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. 

* Αν και διαθέτουμε χιλιάδες συμπολίτες και συμπολίτισσες μας με Facebook, κανείς εξ αυτών δεν μας ανέφερε πως αποκτήθηκε το καινούργιο αυτοκίνητο του Π. Δορκοφίκη, ούτε καν ο ίδιος !!! 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Περικλής Δορκοφίκης: Συνεχίζουμε όλοι μαζί !!! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">