ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Οι ειδήσεις μας είστε αποκλειστικά εσείς

Εμείς στον Γλυφάδα web δεν βάζουμε οτιδήποτε αποκαλείται από τους ξενόφερτους των εδράνων και το απολειφάδι φερόμενο δημοσιογράφο τους ''είδηση'', διότι οι ειδήσεις μας είναι οι ίδιοι καθώς και οι πρακτικές τους.

Την αποχαύνωση την επιθυμούν και την διαμορφώνουν οι ίδιοι οι διοικούντες μαζί με το τσιράκι τους - κολαούζο χάλια, ο οποίος έδινε μάχη για τον δήμο των δημοτών, και όχι των πολιτικών, και σήμερα έχει πέσει γονυπετής και προσκυνά.

Γι' άλλη μια φορά θυμίζουμε ότι εμείς ποτέ δεν αποτύχαμε. Η συμμετοχή του κόσμου όσο λειτουργούσε ο τοπικός μας σταθμός ήταν πρωτόγνωρη - απόλυτη επιτυχία - μέχρι την περίοδο που από το κακό τους, και για το κακό του τόπου μας στράφηκαν εις βάρος μας με σειρά καταχρηστικών διώξεων και κατασχέσεων. 

Οι συμπολίτες μας γνωρίζουν ότι με τις ίδιες μεθόδους έκλεισαν ακόμα και την ΕΡΤ, άρα διαθέτουν κρίση και κρίνουν τα πεπραγμένα όσων δεν άρμοζαν στα έδρανα.

Όσοι αδυνατούν ακόμα και σήμερα, 30 χρόνια έπειτα από τα πρώτα δημοτικά και ιδιωτικά ΜΜΕ, να συνδράμουν τις αποκαταστάσεις για το τόπο μας, είναι περαστικοί από το δήμο, και το 2019 θα αποχωρήσουν χωρίς πραγματικό έργο.

Αν ήταν πραγματικά έξυπνοι δεν θα επένδυαν πάνω σε χάλια, διότι ο Μιλτιάδης Έβερτ έπειτα από τον Αθήνα 9,84 έγινε πρόεδρος της ΝΔ, ενώ ο Γιωργάκης έπειτα από το δήμο Γλυφάδας θα ψάχνεται για μια θεσούλα βουλευτού, και μάλιστα στις τελευταίες θέσεις.

Διαθέτουμε νοημοσύνη ; 

Οι καιροί που ένα τηλεοπτικό κανάλι προωθούσε ένα πολιτικό, και αυτός είχε δεδομένη επιτυχία έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, και το γνωρίζουν άπαντες, και με κορυφαίο παράδειγμα την εκλογή Τράμπ στις Η.Π.Α.

Με τα δεδομένα του παρόντος, όποιος καλύψει μεγαλύτερο φάσμα της κοινωνίας κερδίζει περισσότερα, και όποιος διαθέτει τη νοημοσύνη να βγάλει τη Γλυφάδα, καθημερινά, έξω από τα στενά της πλαίσια, θα έχει μεγαλύτερο κέρδος.

Η Β' Αθηνών είναι πολύ μεγάλη, και χωρίς ένα μαζικό στα νότια και τη Γλυφάδα, με χάλιες και χάλια, καθώς και με μερικά διαπλεκόμενα δεν επηρρεάζεται το μεγαλύτερο φάσμα της κοινωνίας. 

Διαθέτουμε νοημοσύνη ; Τι δεν καταλαβαίνετε ; 

Έχω περάσει επανειλημμένα ότι: Αν δεν αποκτήσουν τα νότια αμεσότητα, μαζικότητα, και ένα μέσο όλων των κατοίκων, θα αποβαίνει διαχρονικά κατά του τόπου μας, και όσοι πηγαίνουν αντίθετα αποτελούν τους τοπικούς μας προδότες''

Πρέπει να υπάρξει η συνδρομή όλων για όλους. Αν επιμένετε υποστηρίζοντας Αλαφούζους και Κυριακού θα το πληρώσετε, και άλλωστε μη ξεχνάτε οι παραταξιακοί της ΝΔ στα έδρανα του δήμου Γλυφάδας ότι δεν είστε κυβέρνηση, άρα ήδη πληρώνετε τις επιλογές σας του παρελθόντος.

Υπάρχει και το ΑΥΡΙΟ, και αυτό είναι εξαρτώμενο από το σήμερα. 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com  

ΥΓ: Εσείς δεν κάνατε φωτοσόπιες ; Η εν λόγω φώτο με τον Μ. Έβερτ δεν είναι φωτοσόπια ; 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Οι ειδήσεις μας είστε αποκλειστικά εσείς Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">