ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πρόσκληση του Δημάρχου στους κατοίκους της περιοχής Κόρμπι για συζήτηση για τα προβλήματα της περιοχής

Πρόσκληση προς όλους του κατοίκους της περιοχής Κόρμπι της Δημοτικής Ενότητας Βάρης για ανοιχτή συζήτηση επί όλων των θεμάτων της περιοχής απευθύνει ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Ιουνίου στις 13.00 στο θέατρο του Δημοτικού Σχολείου Βάρης (Άττιδος 1). Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι η Β’ φάση ανάρτησης της τροποποίησης του ρυμοτομικού σχεδίου και η κύρωση πράξης εφαρμογής, η κατασκευή του ρέματος και γενικότερα οι υποδομές της περιοχής.

Κρίνεται απαραίτητη η παρουσία όλων των κατοίκων της περιοχής καθώς το Κόρμπι είναι η μόνη περιοχή του Δήμου μας στην οποία εκκρεμεί η κύρωση πράξης εφαρμογής και η αντιμετώπιση των προβλημάτων της περιοχής με τη δημιουργία των κατάλληλων υποδομών είναι υπόθεση όλων.

Σημείωση του ''Γ'':  Το ανάλογο είχαμε αξιώσει και εμείς από την δημοτική αρχή του Δήμου Γλυφάδας, αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων τους, ώστε να συζητηθούν τα ζητήματα που αφορούν το τόπο και τους κατοίκους αναφορικά με την τοπική ενημέρωση, και ουδεμία απάντηση πήραμε.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πρόσκληση του Δημάρχου στους κατοίκους της περιοχής Κόρμπι για συζήτηση για τα προβλήματα της περιοχής Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">