ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

«Καλλίπολις»: Μια νέα πρόταση για τον Πολιτισμό και την Αλληλεγγύη στα Νότια Προάστια της Αθήνας ανοίγει τα πανιά της

 
Με μια όμορφη βραδιά στην αυλή του χώρου με ζωντανό έντεχνο ελληνικό τραγούδι ξεκινάει τις δραστηριότητές του ο νέος Χώρος Πολιτισμού και Αλληλεγγύης «Καλλίπολις», την Παρασκευή 9 Ιουνίου στις 9.00μμ.

Η «Καλλίπολις» λειτουργεί κάθε μέρα από τις 7.00μμ σε μια όμορφα διαμορφωμένη μονοκατοικία στο Ελληνικό, στην οδό Καλλιπόλεως 33, 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό.

Η «Καλλίπολις» είναι το αποτέλεσμα της συλλογικής προσπάθειας ενεργών πολιτών που φιλοδοξούν να δώσουν τη δική τους πρόταση για τον Πολιτισμό και την Αλληλεγγύη στα Νότια Προάστια της Αθήνας.

Η «Καλλίπολις» φιλοδοξεί να ενώνει τους ανθρώπους και να στεγάσει τα όνειρα και τις ανησυχίες τους μέσα από την αυτοοργάνωση σε ομάδες ενδιαφερόντων και την αυτοδιαχείριση του χώρου.

Την Τετάρτη 7 Ιουνίου στις 7.30μμ θα πραγματοποιηθεί η 2η συνάντηση της Ομάδας Βιβλίου και καλείται κάθε ενδιαφερόμενος να συμμετάσχει. Οι συναντήσεις της Ομάδας Βιβλίου γίνονται κάθε Τετάρτη στις 7.30μμ.

Tην Πέμπτη 8 Ιουνίου στις 8.00μμ έχει προγραμματισθεί η 1η συνάντηση της Ομάδας Κινηματογράφου και καλείται κάθε ενδιαφερόμενος να συμμετάσχει, ώστε να προετοιμασθεί ένα πρόγραμμα προβολών μέχρι την έναρξη των προβολών της Κινηματογραφικής Λέσχης Ελληνικού-Αργυρούπολης (ΚΙΛΕΛΑΡ).


Το τριήμερο ολοκληρώνεται την Παρασκευή 9 Ιουνίου στις 9.00μμ, στην όμορφη αυλή του χώρου με επιλεγμένη για το καλοκαίρι έντεχνη ελληνική μουσική που θα παρουσιάσουν οι:


·       Τάκης Κωτίδης: κιθάρα

·       Γιάννης Κολοβός: τραγούδι

·       Λευτέρης Κωτίδης: πλήκτρα

Δείτε εδώ τον χάρτη
e-mail: kallipolis33@gmail.com

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: «Καλλίπολις»: Μια νέα πρόταση για τον Πολιτισμό και την Αλληλεγγύη στα Νότια Προάστια της Αθήνας ανοίγει τα πανιά της Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">