ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δυνατή Γλυφάδα: Η αρχή μας δεν είναι ποτέ η αντιπαράθεση

Από την παράταξη «Δυνατή Γλυφάδα», του κ. Κόκκορη, αναφέρονται στα οικονομικά του δήμου του παρόντος, και της δικής τους περιόδου, όμως για εμάς δεν τοποθετούνται επί της ταμπακιέρας, η οποία είναι, πρώτον, η κατασπατάληση των χρημάτων μας η οποία γίνετε με γνώμονα τα οφέλη ημέτερων, δεύτερον, οι υπέρογκες δαπάνες για ανταλλακτικά και αναλώσιμα, και τρίτον, η πάρακαμψη τήρησης των προεκλογικών δεσμεύσεων.

Ο  δήμος Γλυφάδας δεν εξυπηρετεί τις ανάγκες όλων των δημοτών, και διαπιστώνουμε μια έμφαση συνέχισης του παλαιοκομματισμού, με επίκεντρο τα οφέλη των δικών μας ανθρώπων, καθώς και των ημέτερων, και πέραν αυτού κατακρεούργηση δια μέσω όσων κάκιστα εδραιώθηκαν στο τόπο μας.

Οι δομές τις οποίες επικαλείστε πράγματι διαμορφώθηκαν επί ημερών σας, όμως, και επί ημερών σας δεν δόθηκε έμφαση στην τοπική αλητεία που παρουσιάζεται ως τοπικός τύπος, και εξυπηρετήσατε και εσείς ως διοίκηση τα συμφέροντα αυτών των ακραίων ατόμων - συκοφαντών, υβριστών, οι οποίοι ευτελίζουν με λαϊκισμό κατώτατης στάθμης, συκοφαντίες και ύβρεις το τόπο μας. Θυμάστε ότι αιτηθήκαμε την ισχύ της ορθής λειτουργίας και εσείς ενισχύσατε εκβιαστές, υβριστές, και συκοφάντες.

Η κυριαρχία της Αλήθειας επιτάσει έπειτα από πέντε χρόνια δικής σας διοικήσεως, καθώς και άλλα πέντε χρόνια νεοδημοκρατικής, χωρίς κάλυψη των προσδοκιών όλων των δημοτών, να ''αποσυρθείτε'' και να ενισχύσετε την ορθή ΔΙΟΙΚΗΣΗ του Δήμου Γλυφάδας, για πραγματική αλλαγή. 

Δεν επιλέξατε να γίνει πράγματι δυνατή η γλυφάδα επί της διοικήσεώς σας, και ασχέτως της συνολικής εικόνας, έστω και η μια παραφωνία - κακοφωνία του παρόντος αμαυρώνει το σύνολο.

ΔΥΝΑΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ - ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Το τελευταίο διάστημα μέσω διαρροών, παρουσιάζεται μια εικόνα περί νέο-νοικοκυρέματος των οικονομικών του Δήμου.

Προς την αποκατάσταση της αλήθειας, γνωρίζουμε ότι ο Δήμος, που ως Δημοτική αρχή παραδώσαμε, ήταν απολύτως νοικοκυρεμένος, λειτουργικός και αποτελεσματικός.

Τα περίπου 3,5 έτη που ήταν η Δημοτική μας θητεία, αφού εφαρμόσαμε τις ιδιαίτερα απαιτητικές μεταρρυθμίσεις της εφαρμογής του Καλλικράτη, παραδώσαμε ένα Δήμο οικονομικά εύρωστο, με πλέον των 13.500.000 ευρώ μετρητά στο ταμείο και περί τα 5.000.000 ευρώ τιμολογημένα εισπρακτέα.

Επίσης, την περίοδο αυτή κατασκευάστηκε μεγάλος αριθμός, μικρών και μεγάλων έργων και δημιουργήθηκαν, εξαρχής, όλες οι κοινωνικές δομές (Δημοτικά Ιατρεία, Φαρμακείο, Παντοπωλείο, Μαγειρείο, Τράπεζα Χρόνου και Κοινωνικό Φροντιστήριο).

Η μόνιμη θέση μας είναι ότι αυτό που απαιτεί η συγκυρία και οι ανάγκες της πόλης μας, είναι η άμεση μείωση των Δημοτικών τελών, 20% σε όλους τους δημότες και ειδική επιπλέον μείωση για τους νέους επιστήμονες και επιτηδευματίες, που ξεκινούν δραστηριότητα στην πόλη μας. Αυτό θα αποτελέσει αναπτυξιακό κίνητρο και θα δοθεί δυνατότητα στους νέους να ξεκινήσουν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Τα πάγια έσοδα του Δήμου έχουν αυξηθεί λόγω αύξησης των ηλεκτροδοτούμενων χώρων, μετά από τη νομιμοποίηση , ενώ ταυτόχρονα έχουν μειωθεί τα κύρια έξοδα του Δήμου (κόστος μισθοδοσίας, καυσίμων, κ.τ.λ.).

Η αρχή μας ως Δημοτική Παράταξη, δεν ήταν και δεν είναι ποτέ η αντιπαράθεση, αλλά μόνο η κυριαρχία της αλήθειας, την οποία όλοι οφείλουμε να υπηρετούμε.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δυνατή Γλυφάδα: Η αρχή μας δεν είναι ποτέ η αντιπαράθεση Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">