ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Καραχάλιο όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια !!

Αντί να απαντά το αισχρό ανθρωπάκι το οποίο παριστάνει τον εκδότη, το οποίο έχει κάνει καθημερινότητα την σπίλωση των Γλυφαδιωτών, πάντα με το αζημίωτο, συνεχίζει τις ίδιες αθλιότητες, και άλλωστε το αναφέρει και το όνομά του. Καρά - χάλιος.

Τα χάλια του χάλια που αυτοαποκαλείται εκδότης, και τύπωνει κάθε πέντε χρόνια, την προεκλογική περίοδο, με συκοφαντίες υπέρ των εντολέων του, δεν κρύβονται.

Τελικά εκτός από συκοφάντης είναι και άναδρος, διότι έχοντας κάνει σημαία του ότι ο δήμος δεν πρέπει να διοικείται από πολιτικούς, και μάλιστα σάρκα εκ σαρκός ενός βδελυρού συστήματος, όπως αποκαλούσε τη  Νέα Δημοκρατία, καθώς και τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, όπως και τον Γιώργο Παπανικολάου, και σήμερα χρηματισμένος από μερίδα παραταξιακών τους ανακαλώντας, αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Βλάκα που παριστάνεις τον δημοσιογράφο, σε έχουν πάρει είδηση άπαντες, και είσαι τόσο ποταπό νούμερο όσο κανείς άλλος μέχρι σήμερα, και αυτό γιατί ο ίδιος αναιρείς καθημερινά όσα αποτελούσαν το σήμα κατάτεθέν σου.

Η π@π@ρολογία είναι αυτούσια δικό σου έργο, και μάλιστα πατέντα, ενός ευτελούς αξίας υπανθρώπου ο οποίος δεν διαθέτει ούτε συνείδηση, ούτε υπόληψη, ούτε αρχές, ούτε ήθος.

Όπως ανέφερε την προεκλογική περίοδο το ευτελούς αξίας ανθρωπάκι '' αν γίνει δήμαρχος ο Παπανικολάου θα είναι έγκλημα'', και σήμερα, έπειτα από τρία χρόνια ρουσφέτια σε ημέτερους και παραταξιακούς της Νέας Δημοκρατίας, καθώς και με τις παρανομίες του κατά του τόπου και των κατοίκων, αναφορικά με το μέλλον του τόπου μας, καθ' ολοκληρίαν αποδεικνύεται.

Νέος άνθρωπος ο οποίος αδυνατεί το 2017, να πράξει όσα ο Μιλτιάδης Έβερτ το 1987, είναι παντελώς ευτελούς αξίας πολιτευτής , και δεν αφήνει καμία παρακαταθήκη στο τόπο μας.

Με ρουσφέτια, εξαγορασμένους, συκοφάντες, υβριστές, φασίστες, παιχνίδια, και φυτά, δεν αλλάζει το μέλλον του τόπου μας και των κατοίκων, και οι δημότες - δημότισσες Γλυφάδας νoούν και σκέπτονται.

Tο αυταπόδεικτο σε ένα δήμο 100.000 χιλ. κατοίκων, στον οποίο βρίσκονται στο δήμο ως εργαζόμενοι εκατοντάδες συμπολιτών μας, οι οποίοι/ες δεν έχουν ούτε πέντε δικούς τους ανθρώπους στα έδρανα του δήμου, για υγιή εκπροσώπησή τους, και διατάζονται από μέλη της κλίκας των ''γαλάζιων'' , καταμαρτυρά τεράστια παθογένεια.

Εμείς ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ έχουμε αποφανθεί ότι χρειάζονται πέντε εργαζόμενοι του δήμου στα έδρανα του δήμου Γλυφάδας, καθώς και αντιδήμαρχοι της διοικήσεως, έπειτα των εκλογών του 2019, και το επικαιροποιούμαι με την παρούσα απάντηση στους ευτελούς αξίας, οι οποίοι έχουν αναγάγει τη λάσπη και την συκοφαντία, καθώς και το πόλεμο κατά των δημοτών σε καθημερινότητά τους, πιστοποιώντας ότι δεν αρμόζουν στην διοίκηση του δήμου.

Ξυπνήστε ως κάτοικοι , και ειδικότερα ως εργαζόμενοι του δήμου, και από κοινού ας διαμορφώσουμε το αύριο της υγιούς διοικήσεως, καθώς και της διαχειρίσεως των κοινών στη πόλη μας.

Εμείς δεν πολεμούμε τους συμπολίτες μας, καταδεικνύουμε την ακαταλληλότητα όσων διοικούν και όσων χρηματίζουν για ύβρεις. 

Άτομα τα οποία δεν αναγνωρίζουν το δίκαιο του οποιουδήποτε πολίτη, είναι ανήθικοι και άτιμοι, και εμείς δεν πρεσβεύουμε μια τέτοια διοίκηση. Εμείς θέλουμε το δίκιο κάθε πολίτη, το κοινωνικό δίκαιο, πάνω από τα συμφέροντα.

Οι διοικούντες του παρόντος, μαζί με τους τέως, ας επανεξετάσουν τα πεπραγμένα τους, διότι ουδείς ανεγκέφαλος, και συνολικά οι κάτοικοι γνωρίζουν ότι τα νότια προάστια δεν έχουν ''φωνή'', πλουραλισμό, πολυφωνία, αμεσότητα, μαζικότητα και ένα δημόσιο, δημοτικό, η ακόμα και ιδιωτικό ΜΜΕ, και αυτό σημαίνει διαχρονικά υπονόμευση του τόπου μας για τα οργανωμένα συμφέροντα των λίγων.

Στα Νότια προάστια δεν υπάρχει ένα σύγχρονο νοσοκομείο, ένα σύγχρονο στάδιο - γήπεδο κάλυψης του συνόλου, μια ραδιοτηλεόραση, ένα θέατρο, μια μουσική σκηνή, ένα μουσείο, κ.α. Οι συμπολίτες μας θεωρείται ότι είναι βλάκες, και δεν αντιλαμβάνονται το φαγοπότι που έγινε επί δεκαετίες αφήνοντας τα Νότια προάστια ουραγό των εξελίξεων ;  

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ   
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Καραχάλιο όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια !! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">