ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Ο.Α.Σ.Α Κόβουν δρομολόγια και ταλαιπωρούν τους επιβάτες ( VIDEO)

Το χάλι των τοπικών συγκοινωνιών προβληματίζει ιδιαίτερα τους συμπολίτες μας, και σκέπτονται την συγκέντρωση υπογραφών για το κόψιμο των προγραμματισμένων δρομολογίων, τα οποία δεν γίνονται και ταλαιπωρούν τους κατοίκους.

Συγκεκριμένα στο βίντεο το οποίο εξασφαλίσαμε για εσάς, αρκετοί συμπολίτες μας, οι οποίοι ανέμεναν το 205 στη στάση του μετρό Ελληνικού διαπίστωσαν έπειτα από 17 λεπτά αναμονής, τη τηλεματική να μηδενίζει και να ξεκινά δείχνοντας πάλι αναμονή 17 λεπτών. Έντονες ήταν οι αντιδράσεις τους λέγοντας χαρακτηριστικά: πάλι τα ίδια ;

Ορισμένοι/ες εξ αυτών μετακινήθηκαν με το 154, και όδευσαν στην στάση επί της Βορείου Ηπείρου, αναμένοντας το Β1 από Πειραιά, δεδομένου ότι το δρομολόγιο του 205 είχε παρακαμφθεί.

Δείτε την καταγγελία της συμπολίτισσάς μας:



Όπως μας ανέφερε στη συνέχεια και η δημοτική συγκοινωνία του Δήμου Γλυφάδας δεν εξυπηρετεί τους κατοίκους, κάθε μια ώρα, και πρέπει να πυκνώσουν τα δρομολόγια με γραμμές Μετρό Ελληνικού - Τερψιθέα, Μετρό Ελληνικού - Γλυφάδα. ( Εμείς ως ΓΛΥΦΑΔΑ WEB το είχαμε προτείνει πριν από χρόνια.)

Στη συζήτηση που είχαμε αναφέρθηκε και το γεγονός του κ. Προέδρου του  Ο.Α.Σ.Α, Τάσου Ταστάνη, ο οποίος είναι Τερψιθιώτης, και όπως έχουμε γράψει επανειλημμένα σε τοπικό επίπεδο έχουμε τις χειρότερες συγκοινωνίες.

Η ρήση αναφέρει: ''Τα παπούτσια του τσαγκάρη είναι τρύπια'' και επαληθεύεται αναφορικά με τις τοπικές γραμμές των συγκοινωνιών.


Για του λόγου το αληθές δείτε την τηλεματική όταν μηδένισε και γύρισε πάλι σε αναμονή 17 λεπτών.

Υ.Γ.: Πρόεδρε να ανταλλάξουμε θέσεις και ρόλους, μιας και το κατέχω καλύτερα το αντικείμενο, και εσύ κατέχεις την δημοσιογραφία και την έκδοση ;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Ο.Α.Σ.Α Κόβουν δρομολόγια και ταλαιπωρούν τους επιβάτες ( VIDEO) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">