ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Αλλαγή αντιδημάρχων στον δήμο

Στην αντικατάσταση δύο αντιδημαρχών του έχει προχωρήσει ο ξενόφερτος Παπανικολάου, μην αντέχοντας τις αποκαλύψεις μας που βαραίνουν την απόδωσή τους, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας γράφει η notia-press.gr.

Συγκεκριμένα αναφέρει: Παρά τον προσδιορισμό της τελευταίας του απόφασης όπου είχαν θητεία μέχρι το τέλος αυτής της δημοτικής αρχής, χωρίς να υπολογίσει ηθικές αξίες και την προσβολή προς το πρόσωπό τους, ο Παπανικολάου μην αντέχοντας την κριτική μας προχώρησε στην άμεση αντικατάστασή τους.

Όπως λένε οι πληροφορίες μας στη θέση του κ. Τζούβελη διορίζει την κ. Καυκά Άννα, και στη θέση του κ. Κασέρη τοποθετεί τον άεργο και άνεργο κ. Αγγελάτο Δημήτρη, αυτόν που είναι υπόδικος για κακουργηματική απιστία εις βάρος του Γλυφαδιώτικου ταμείου, και ήδη η δίκη βρίσκεται εν εξελίξει.

Σε αναμονή της επαλήθευσης των πληροφοριών μας θα επανέλθουμε στην ξαφνική αυτή αντικατάσταση και με ανάλυση των κινήσεων αυτών του Παπανικολάου. 

Αξιοσημείωτο όμως είναι το γεγονός οτι ενώ από τους 25 δημοτικούς του συμβούλους οι έξι είναι υπόδικοι για το κακούργημα των οικοπέδων, αυτός διόρισε τους πέντε σε θέσεις αντιδημάρχων. Η αξιοκρατία στα ύψη...

Σημείωση του ''Γ'': Και ύστερα σου λέει ο ''άλλος'' για αλλαγή σελίδας, πρόοδο, ευημερία, ανάκαμψη, κ.α. . . .
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Αλλαγή αντιδημάρχων στον δήμο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">