ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Τσοχατζόπουλος θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ

Είναι χαρακτηριστική η δήλωση του Άκη Τσοχατζόπουλου σε τηλεοπτική εκπομπή ότι σήμερα δεν υπάρχει τίποτα άλλο εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ, και θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ.

Καταφανώς, η αποφυλάκισή του συνέπεσε με το μοναδικό άρθρο του υποφαινόμενου, λίγους μήνες πριν, που ζητούσε την αποφυλάκισή του, δεδομένου ότι στη χώρα μας, είναι σαφές, ότι υπάρχουν αναρίθμητοι δολοπλόκοι, υπονομευτές, και σκευωροί, οι οποίοι παραμένουν στο απυρόβλητο. 

Δεν έβαλα το δάχτυλο στο μέλι διατείνεται ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο οποίος αποφυλακίσθηκε πρόσφατα για λόγους υγείας, και επιμένει στα περί πολιτικής δίωξής του από τον Κώστα Σημίτη, με ευθύνη και του Γιώργου Παπανδρέου.

Όσον αφορά στα δημοσιεύματα περί του πολυτελούς βίου του, ο πρώην υπουργός υποστηρίζει στη συνέντευξή του ότι βασίστηκαν όλα σε ψεύδη.'' Δεν ισχύει τίποτα, ζω απλή ζωή, χωρίς πολλές δαπάνες. Ούτε μέσα έχω ούτε σπίτια ούτε τίποτα''.

Πάντως πρέπει να θυμίζουμε στους αναγνώστες μας ότι την περίοδο της δεκαετίας του 80 ο Άκης Τσοχατζόπουλος ήταν πολέμιος της προόδου αναφορικά με την δορυφορική τεχνολογία, όπως και με τις ραδιοτηλεοράσεις, και επί διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ τη δεκαετία του 80 πολλοί πρωτοπόροι στα FM εδέχοντο αναίτια διώξεις και κατασχέσεις, όπως και εμείς το 1984.

Αν θεωρεί σήμερα ότι το ΠΑΣΟΚ της δεκαετίας του 80 ήταν σοσιαλιστικό κόμμα, σύμφωνα όσων ισχύουν, προφανώς θα κάνει τεράστιο λάθος. Όλα πέρασαν στα χέρια πέντε - έξι οικογενειών.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Τσοχατζόπουλος θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">