ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η ΝΔ εμπαίζει τον Ελληνικό λαό

Η ΝΔ εμπαίζει τον Ελληνικό λαό διότι και η ίδια αν ευρίσκετο στην διακυβέρνηση της χώρας θα είχε υπογράψει τα δυο μνημόνια, όπως είχε υπογράψει τα δυο προηγούμενα τα οποία ήταν απόρροια των δικών της πολιτικών οι οποίες έβλαψαν τη χώρα και το λαό πολλά δις και παράλληλα οδήγησαν στον θάνατο και στα λουκέτα χιλιάδες πολίτες.

Όπως αναφέρουν από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως «Ο κ. Βαρουφάκης είχε επιτέλους μια καλή ιδέα: Να ζητήσει ο κ. Τσίπρας συγνώμη από τους κ. Σαμαρά και Στουρνάρα για όσα έλεγε το 2014, όταν η Ελλάδα είχε βγει στις αγορές ή αλλιώς να σταματήσει να θριαμβολογεί.

Προσυπογράφουμε την παρότρυνση. Και περιμένουμε να το πράξει και ο ίδιος για την τεράστια βλάβη που και εκείνος, αλλά πρωτίστως ο κ. Τσίπρας, προκάλεσαν στη χώρα, φορτώνοντας τους πολίτες με ζημιά 100 δις ευρώ, δύο νέα Μνημόνια, μακρά λιτότητα και εξοντωτικούς φόρους.

Οι δημόσιες αντεγκλήσεις των κ. Τσίπρα και Βαρουφάκη για το ποιος έφταιξε περισσότερο δεν αθωώνουν κανέναν. Ευθύνονται όλοι, από κοινού και εις ολόκληρον.

Η κανονικότητα στην Ελλάδα θα επιστρέψει όταν όλοι εκείνοι που ανέβηκαν στην εξουσία με ψέματα και λάσπη και εν συνεχεία ζημίωσαν τη χώρα με την παροιμιώδη ανικανότητά τους, αποτελέσουν παρελθόν. Μαζί με την τοξικότητα, το διχαστικό λόγο, τον αυταρχισμό και την αλαζονεία της δημόσιας παρουσίας τους».

Σύμφωνα με τον Κλάους Ρέγκλινγκ «όλα εξαρτώνται από τις πολιτικές. Με σωστές πολιτικές, η ανάπτυξη μπορεί να είναι υψηλότερη των προβλέψεων».

Το θέμα και σ' αυτή την περίπτωση είναι ποια ανάπτυξη επικαλούνται, την συνολική μιας χώρας και ενός λαού, η την μονομερή μιας ολιγαρχίας διαπλεκομένων συμφερόντων ;

Για εμάς δεν ενδέχεται να υπάρξει πραγματικά ανάπτυξη με όσα ισχύουν έπειτα από δεκαετίες διακυβερνήσεως της ΝΔ τα οποία επηρεάζουν καθημερινά την άσκηση της διακυβερνήσεως στη χώρα μας.

Ορθά πράττει η ΝΔ να προασπίζεται την ανάπτυξη, όμως είναι σαφές ότι επί δεκαετίες διακυβερνήσεώς τους η έμφαση ήταν αποκλειστικά οι ημέτεροι και τα δικά μας παιδιά, ( το συναντάμε ευραίως και σήμερα στο δήμο Γλυφάδας ), και διαμορφώνοντας τους όρους της οικονομικής καταστροφής στη χώρα μας.

Σαφώς οι ίδιοι και οι ημέτεροί τους δεν έχουν καταστραφεί οικονομικά, διότι βρίσκονται ακόμα και σήμερα ελέγχοντας τη τοπική αυτοδιοίκηση, και έχοντας στη τσέπη τους τα βιβλιάρια με τα χρήματα όλων των δημοτών, τα οποία τα διαχειρίζονται κατά το δοκούν με γνώμονα κυρίως τους ημέτερους. 

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η ΝΔ εμπαίζει τον Ελληνικό λαό Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb