ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Δημοτική αρχή εξαπάτησης - Ανύπαρκτοι αιρετοί

Το χθές του παλαιοκομματισμού, με το παρόν της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, συνεργάζονται άρρηκτα, κυρίως για τα προσωπικά τους συμφέροντα, καθώς και μεγάλης μερίδας των ημετέρων τους.

Στη πόλη της Γλυφάδας έχουμε ένα δήμαρχο, Γ. Παπανικολάου, ο οποίος με απάτη βρίσκετε στην διοίκηση του δήμου, δεδομένου ότι η προεκλογική δέσμευση της παρατάξεως του και του ιδίου ήταν ο ''Δήμος όλων των Δημοτών''. 

Ελληνικά γνωρίζουμε ; 

O Γ. Παπανικολάου διατείνετε με λαϊκίστικες ρήσεις, ότι ο ''κόμπος έχει φτάσει στο χτένι'', αναφορικά με τους επιτρόπους της αποκεντρωμένης διοικήσεως, και τους φραγμούς τους οποίους του βάζουν στα σχέδια που οργανώνει για ''παιχνίδια'', τα οποία τα αναθέτει σε ημετέρους του.

Διαπιστώνουμε ότι βρίσκει αρωγούς τόσο στο υπουργείο Εσωτερικών, όπως και στην Περιφέρεια Αττικής, στελεχών μιας κυβέρνησης η οποία, επίσης, με εξαπάτηση βρίσκετε στην διακυβέρνηση και την περιφέρεια Αττικής.

Από τη μια έχουμε ένα δήμαρχο Γλυφάδας των ημέτερων, αναπαραγωγέα όσων προηγήθηκαν τα τελευταία χρόνια, και από την άλλη μια κυβέρνηση που θα άλλαζε τις παθογένειες του παλαιοκομματισμού, ενώ στα τρία χρόνια διακυβερνήσεως απεδείχθη ότι συμπορεύεται με τα συμφέροντα όσων είχαν δημιουργηθεί επί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Στα τρία χρόνια της δημοτικής αρχής Γ. Παπανικολάου, δεν απεδείχθη ούτε για μια ημέρα ότι τήρησαν τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις, και το ανάλογο ισχύει στα τρία χρόνια Περιφερειακής αρχής και κυβερνήσεως.

Σύμφωνα με όσα ισχύουν στο Δήμο Γλυφάδας, όπως ισχύουν, για τα στενά οφέλη των ημέτερων, ( βλέπε υπόθεση οικοπέδων, φυτά Αλεξίου, κ.α. ) καθίσταται σαφές ότι η εν λόγω παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, περιορίζεται στα στενά συμφέροντα των τέως και νυν δημοτικών συμβούλων, κατά του δημοσίου και του δημοτικού συμφέροντος.

Απεμπολούν τα συμφέροντα του δήμου Γλυφάδας

Είναι χαρακτηριστική η περίπτωση των οικοπέδων, στην οποία ο Γ. Παπανικολάου, καθώς και ο πρόεδρος του Δ/Σ Σ.Παναγάκος,  αντί να προασπιστούν το δημόσιο και δημοτικό συμφέρον, το απεμπολούν για τα συμφέροντα των λίγων της συντεχνίας τους, όπως είναι ο τέως δήμαρχος, και οι παραταξικοί τους.

Επίσης, είναι χαρακτηριστική η περίπτωση των φυτών Αλεξίου, στην οποία η παράταξη της ΝΔ φροντίζει απευθείας με τα χρήματα όλων των δημοτών τα στενά συμφέροντα ενός ημέτερου και υποψηφίου βουλευτή της ΝΔ.

1) Η χλωροφύλλη, τα φυτά και τα λουλούδια, στο τσιμέντο και τα πεζοδρόμια, τα οποία σε δεκάδες σημεία της πόλης μας ήδη έχουν μαραθεί - ξεραθεί, αποτελούν το μείζον για την διοίκηση του παρόντος ;

2) Ποια είναι τα πεπραγμένα σας αναφορικά με τις δεκάδες αιτήσεις μας στο δήμο Γλυφάδας οι οποίες χρονίζουν ;

Αντί να πιστώνουν μηνιαίως αρκετές χιλιάδες ευρώ, τις οποίες παρέχουν σε ημέτερους - αυλοκόλακες, ώστε να ασκούν συστημική προπαγάνδα υπέρ της κακοδιοικήσεως, μπορούν να παρέχουν απαντήσεις επί των ερωτημάτων μας ;

Αν αδυνατούν να αποχωρήσουν μια ώρα νωρίτερα διότι είναι λίαν επιεικώς απαράδεκτοι για την διοίκηση του δήμου.

Να σταματήσουν άμεσα την ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ότι εκπροσωπούν τα συμφέροντα του δήμου, και των δημοτών, διότι υπάρχει το σύνολο των αποδείξεων ότι φροντίζουν τα στενά συμφέροντα λίγων ατόμων της συντεχνίας τους, στα έδρανα του δήμου, καθώς και μια σειρά ημέτερων.

Η Γλυφάδα ο πρώτος δήμος κοινωνικής και πολιτικής σήψης

Να σταματήσει το παραμύθι ''ορισμού αντιδημάρχων'' από τις υπόλοιπες παρατάξεις, δια μέσω των οποίων θα αλλάξουν οι συσχετισμοί εκπροσωπήσεως των κατοίκων, διότι είναι δοκιμασμένοι/ες οι περισσότεροι εξ αυτών και απαράδεκτοι για τα δημοτικά έδρανα.

Όσοι είναι δοκιμασμένοι επί μακρόν, είτε σύμβουλοι, είτε βουλευτές, είτε αντιδήμαρχοι, θα παραμένουν οι ίδιοι. Παρτάκηδες και για τα στενά τους συμφέροντα. Μας ανέφεραν κάποια στιγμή και ''το δημιουργικό τους'', την απάτη τους, ενώ γνωρίζουν αρκετοί συμπολίτες μας τα πεπραγμένα τους. Βρίσκονται σε μια οργάνωση για τη τσέπη τους, και λειτουργούν κατά της αριστεράς , του τόπου μας, και του κοινωνικού συνόλου.

Κανείς εξ αυτών δεν είχε υποστεί όσα εμείς, και απεδείχθει ότι ορισμένοι δρούσαν με όρους κοινωνικής σήψης.  Μας απομάκρυναν με τις απαράδεκτες ενέργειές τους - ''πολιτικές τους'', και οι ίδιοι κάνουν δημόσιες σχέσεις και επιπόλαιες ''φιλίες'' με τους υπολοίπους, αποσκοπώντας στα προσωπικά τους οφέλη. Καμία σχέση με όσα πρεσβεύει η αριστερά. Για ορισμένους είναι καθαρά υπόθεση δούναι και λαβείν - χρησιμοποιώντας κατά κόρον τους υπολοίπους για τη τσέπη τους.

Γνωρίζουν οι συμπολίτες μας πως μεθόδευσαν οι ίδιοι/ες να βρεθούν σε καρέκλες, για τα προσωπικά τους συμφέροντα, χωρίς να έχουν να επιδείξουν έστω και μια ενέργεια για το σύνολο των δημοτών, και για συμπολίτες μας οι οποίοι είχαν υποστεί πολύ περισσότερα από τους ίδιους, οι οποίοι αντιμετώπιζαν ''πρόβλημα''.

Ανύπαρκτοι αιρετοί

Αν έχουν να επιδείξουν το ελάχιστο ως έργο, να τοποθετηθούν δημόσια για τα πεπραγμένα τους, αναφορικά με τις ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ διώξεις και κατασχέσεις των δυο ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΩΝ σταθμών της ΓΛΥΦΑΔΑΣ, τους οποίους έκλεισαν έπειτα από φακέλλους - αιτήσεις  - παράβολα, ώστε να κερδίζουν στελέχη και ημέτεροι της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του Καρατζαφέρη, κ.α. 

Σε ποιο καθεστώς βρίσκονται όλοι οι διαπλεκόμενοι ιδιοκτήτες Ραδιοτηλεοράσεων του Ν.Αττικής που μέσα από ένα κτίριο λειτουργούν σειρά από ραδιοτηλεοράσεις ; Βρίσκονται σε καθεστώς νομιμότητας ;

Ένας από εσάς, των αστικών κομμάτων, της πολιτικής, και των κοινών, θα βγεί δημόσια να αναφέρει ότι λειτουργούν σε καθεστώς νομιμότητας ; 

Πρωτοφανές

Ξεπουλημένα κόμματα και πολιτικοί, οι οποίοι υπηρετούν τη τσέπη τους, και τους διαπλεκόμενους, επί δεκαετίες αναφέρονται στη διαπλοκή μέχρι να τους δοθεί η δυνατότητα να βρεθούν στα έδρανα της βουλής, και του δήμου, και εν συνεχεία ανύπαρκτοι για τις αποκαταστάσεις.

Αρκετά κράτησε ο τοπικός κανιβαλισμός για τα στενά συμφέροντα αιρετών - ημέτερων

Θα υπάρξει άμεσα προσφυγή στην Ελληνική Δικαιοσύνη κατά των τέως και νυν Δημάρχων, όπως και κατά των αιρετών - των παρατάξεών τους, οι οποίοι γνωρίζουν αρκετά χρόνια τις παρανομίες των εκάστοτε διοικήσεων, όπως και τα οφέλη των ημετέρων τους, και ενώ τα προσωπικά τους συμφέροντα είναι εξασφαλισμένα στρέφονται κατά ημών ώστε να πετύχουν τη φυσική μας εξόντωση.  ( Όταν δεν υπάρχουν θέσεις - τοποθετήσεις για υφιστάμενες παρανομίες πολλών ετών από τη πλευρά δημάρχων - διοικήσεων, και οι υπόλοιποι, οι οποίοι είναι ενήμεροι, στρέφονται κατά ημών. )

Γιατί δεν τοποθετηθήκατε στο Δ/Σ του Δήμου κ.κ. Ταστάνη, Κόκκορη, Βαγγελάτου, και κυρίως Σφακιανάκη, για τα ρουσφετάκια του Γ. Παπανικολάου ; Ένας εμφανιζόμενος ''γαλάζιος'' δημοσιογράφος είχε προτεραιότητα όλων ημών ; Κύριε Σφακιανάκη γνωρίζετε να υπήρχε το 2005 που καταθέσαμε το φάκελλο και τις αιτήσεις στην διοίκησή σας ; Αναφορικά με το σύνολο των συμπολιτών μας, γνωρίζουν να υπήρχε ο εν λόγω τη δεκαετία του 70, του 80, του 90, του 2000 ; Είναι σαφές γιατί θα οδηγηθείτε στην Ελληνική Δικαιοσύνη.


Αιρετοί Γλυφάδας η Kολοπετινίτσας ;

Γνωρίζετε τις πρακτικές τους από τις τοπικές Ο.Μ, στις οποίες μεθόδευσαν την προσωπική τους ευημερία κατά του τόπου και των δημοτών. 

Πολιτικοί και στελέχη εκπροσώπησης αποκλειστικά της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, και της ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, οι οποίοι ήθελαν μερίδιο της εξουσίας, των εδράνων, και των χρημάτων του Ελληνικού λαού, ενώ δεν αρμόζουν ούτε στους θεσμούς ούτε στο Δήμο.  

Προφανώς το σύνολο των υπολοίπων συμπολιτών μας είτε κάνει εκπτώσεις συνειδήσεως, είτε υποκρίνεται, γνωρίζοντας ότι ένας τέως ευρωβουλευτής της ΝΔ είναι δήμαρχος Γλυφάδας, ένα στέλεχος του ΚΚΕ, υποψήφιος δήμαρχος έγινε βουλευτής, ο τέως του ΠΑΣΟΚ έχει γίνει εκατομμυριούχος, ο έταιρος ''αριστερός'', υποψήφιος δήμαρχος,  καταλαμβάνει τη θέση προέδρου, η υπάλληλος της δημοτικής ραδιοφωνίας του Πειραιά έγινε σύμβουλος ώστε να διαδραματίζει ρόλο ''κολαούζο'' της δεξιάς και των συμφερόντων των ημέτερων, και όλοι μαζί απολαμβάνοντας τα οφέλη της πολιτικοοικονομικής διαπλοκής και της αποσυνθέσεως του πολιτεύματος, δεν εκπρoσωπούν ούτε το τόπο μας, ούτε τους κατοίκους. 

Απαντήστε ευθαρσώς στους συμπολίτες μας για το μέλλον του τόπου μας και των δημοτών χρειάζεστε ;;; Τι παρέχετε εκτός από διαπλοκή και ανομία και καθολικότητα ανυπαρξίας επροσώπησης του τόπου και των δημοτών ;;;

Οι περισσότεροι πρέπει να δικαστείτε και να ανατραπείτε - ''Θέλετε και απλή αναλογική ώστε συνεργαζόμενοι, όπως ισχύει αδιαφανώς επί αρκετά χρόνια, να εξοντώσετε μεγαλύτερο φάσμα της κοινωνίας'' 

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 ΔΙΩΞΕΙΣ - ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com 


Υ.Γ.: Ουσιαστικά πρέπει να πεθάνετε και εσείς και τα διαπλεκόμενα - υποκριτικά κόμματά σας από την πολιτική ζωή της χώρας, διότι με όλους εσάς δεν αλλάζει τίποτα σ' αυτό το τόπο. Είστε εγκληματίες και κακοποιά στοιχεία. 

Δεν αγωνίστηκα πρώτος σ' αυτή τη χώρα για τη νομιμότητα, σε ένα τόπο κοινωνικής σήψης, διαφθοράς, και ανομίας, δεχόμενος καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις, ώστε να θερίζεται οι λωποδύτες τα κέρδη με εξαπάτηση, ούτε δέχτηκα τα ρουσφετάκια σας, καθώς και τη συμμετοχή στην διευρυμένη κοινωνική σήψη.

Δίνω τον αγώνα για την ανατροπή της σήψης σας, και θα σας ανατρέψω.
Αν υποψιαστώ σκευωρία, δολοπλοκία, η οτιδήποτε συναφές στις δημοτικές του 2019, και έχω τα στοιχεία, θα σας πάρω στη κυριολεξία τα κεφάλια.

* Δεν μπορεί να υπάρχει ηλιθιότητα σε μια ολόκληρη πόλη. Ανοίξαμε δυο (2) Ραδιοφωνικούς σταθμούς της Γλυφάδας, και των Νοτίων προαστίων, αρκετοί κάτοικοι - δημότες, ώστε να μην υπάρχει αμφισβήτηση ότι μας κυβερνούν απατεώνες. 

* Σύμφωνα με όσα ισχύουν σήμερα στη πόλη της Γλυφάδας, και τα Νότια προάστια, όπου στελέχη των αστικών κομμάτων, καθώς και συστημικά λιβανιστήρια - αυλοκόλακες, αποκομίζουν χωρίς επενδύσεις αρκετά χρήματα, ( κυρίως - μαύρα) χωρίς κατάθεση φακέλλων, αιτήσεις, παράβολα, εξοπλισμούς, πληρωμές λειτουργικών εξόδων, κ.α., μη κάνετε το λάθος να αμφισβητήσετε όσα αναφέρονται.  

Στο δικό μας επίκεντρο είναι η κοινωνική σήψη, η οποία διευρύνεται όσο δεν υπάρχουν τα κατάλληλα άτομα, τόσο στους Ο.Τ.Α, όσο και στο κοινοβούλιο.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Δημοτική αρχή εξαπάτησης - Ανύπαρκτοι αιρετοί Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">