ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΛΑΕ: Άρχισαν οι πρώτες απολύσεις συμβασιούχων στους Δήμους

Η Λαϊκή Ενότητα (ΛΑΕ) ζητά την άμεση επαναπρόσληψη των απολυθέντων

«Πριν αλέκτωρ λαλήσαι τρείς» και ήδη άρχισαν οι πρώτες απολύσεις στους Δήμους. Οι Δήμοι Ρόδου, Αθήνας, Μάνδρας – Ειδυλλίας, Αγίας Παρασκευής, Αλεξάνδρειας, Καρπάθου, Ραφήνας, Συκεών – Νεάπολης (που ήδη από 30 Ιουνίου ανακοίνωσε την απόλυση 35 συμβασιούχων στο τομέα της καθαριότητας), προχώρησαν σε απολύσεις και πιθανόν να ακολουθούν και άλλοι. Τα συνδικάτα σε ένδειξη διαμαρτυρίας προχωρούν σε κινητοποιήσεις.

Ο αγώνας των εργαζομένων στην καθαριότητα συνεχίζεται. Η ρύθμιση που ψήφισε η Κυβέρνηση ανατρέπεται από την ίδια την πραγματικότητα όπως προκύπτει και από τις αποφάσεις των Δήμων.

Η ΛΑ.Ε. καταγγέλλει τις απολύσεις, αξιώνει την επαναπρόσληψη των απολυθέντων και στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων στην καθαριότητα για μόνιμη, σταθερή και αξιοπρεπή εργασία.

Σημείωση του ''Γ'': Ως ανερχόμενο κόμμα, έχετε θέσεις αναφορικά με την διαπλοκή των ΜΜΕ, τις ραδιοτηλεοράσεις, την αντισυνταγματικότητα, και όσα ισχύουν επί δεκαετίες ; Σαφώς γεννάται πρόβλημα διότι κάθε αστικό κόμμα επιδιώκει την προβολή, άρα κάνει υποχωρήσεις.

Για άλλη μια φορά, όπως διαπιστώνουμε, η λαϊκή βάση πάει περίπατο, και προβάλλονται τα προβεβλημένα στελέχη δια των ραδιοτηλεοράσεων.

Δεδομένου ότι άκουσα από στελέχη του κόμματός σας, ότι και αυτοί κατά τον παρελθόντα χρόνο είχαν μια συμμετοχή στην ραδιοφωνία, πρέπει να κάνω δημόσια μια επισήμανση.

Κατά τις δεκαετίες 70 - 80 - 90 συμμετοχή στην ραδιοφωνία του Ν.Αττικής, είχαν κατ' ελάχιστον περισσότερα από 2.000 χιλ. άτομα, όμως λίγοι εξ αυτών δέχτηκαν συστηματικά διώξεις και κατασχέσεις, ελάχιστοι λειτούργησαν επί αρκετά χρόνια, και ακόμα πιο λίγοι εξ αυτών κατέθεσαν πλήρης φακέλλους - αιτήσεις - παράβολα, κάνοντας παράλληλα και επένδυση αρκετών χρημάτων.

Διαπιστώνεται να υπάρχει δικαιοσύνη ;  

Ακόμα και τα 2000 χιλ. άτομα, κυρίως της λαϊκής βάσης, αν υφίσταντο κυβερνήσεις και πολιτικοί υπηρέτησης του λαού, στο μεγαλύτερο τμήμα τους έπρεπε να καλυφθούν και να εκπροσωπηθούν, και σαφώς όχι να χωνευτούν σε ένα μεγάλο τους κομμάτι από ολιγαρχικά διαπλεκόμενα, δημοτικά, την ΕΡΤ, κ.α.

Η  ΛΑΕ αναφορικά με την Ραδιοτηλεόραση τι πρεσβεύει ;

Ειδικότερα στα Νότια προάστια Αττικής αρκετοί απ' όσους πρωτοστάτησαν στην ραδιοφωνία FM κυμάτων, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις συνασπίστηκαν και κατέθεσαν αιτήσεις - παράβολα, στο σύνολό τους δέχτηκαν διώξεις - κατασχέσεις - κλείσιμο, κατά παράβαση του θεσπισμένου νόμου 1730/87, για τα οφέλη ακροδεξιών κομμάτων με ραδιοτηλεοράσεις, καθώς και των πέντε - έξι οικογενειών διαπλοκής. 

Ενώ λοιπόν λειτούργησαν τοπικά, με κατάθεση αιτήσεων και παραβόλων δυο τοπικά ραδιόφωνα - με την επωνυμία ''ΓΛΥΦΑΔΑ'', την άδεια με την ονομασία των σταθμών που προηγήθηκαν από εμάς, την πήρε ένας περαστικός επιχειρηματίας από τη πόλη μας, και αυτομάτως την πούλησε στον Κουρή.

Ως κόμμα καλείστε και συμμετάσχετε στον εν λόγω όμιλο, όμως σας θυμίζουμε ότι όλοι οι όμιλοι λειτουργούν ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ  σειρά μέσων ραδιοτηλοράσεως. ( Αν διαθέτουν ομίλους επιχειρήσεων εμάς δεν μας ενδιαφέρει, αν παρέχουν θέσεις εργασίας, επίσης, δεν μας ενδιαφέρει, διότι προτίστως είναι το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, το οποίο επί 30 χρόνια αστικών κοινοβουλευτικών κομμάτων έχει υποπέσει να είναι κουρελόχαρτο. )

Οι εν λόγω όμιλοι ούτε τον απαιτούμενο έλεγχο ασκούν, ούτε ενημερώνουν όπως απαιτείται τον Ελληνικό λαό. Το ότι μισθώνουν ορισμένους ''παλαιολιθικούς'' για εκπομπές, οι οποίοι έχουν παρελάσει από όλα τα ΜΜΕ, μας αφήνει εντελώς αδιάφορους, και δεν παρακολουθούμε τα συστημικά ΜΜΕ.

Απ΄αυτά τα συμφέροντα δεν πρόκειται να αλλάξει το ελάχιστο στη χώρα μας, αν μπορεί να αλλάξει οτιδήποτε επαφίεται στην λαϊκή βάση, και σε καμία περίπτωση σε όσους έχουν απολαύσει και απολαμβάνουν εκατομμύρια, και κυρίως έχοντας βολέψει ολόκληρη την οικογένεια ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ.

Η  ΛΑΕ αναφορικά με την Ραδιοτηλεόραση τι πρεσβεύει ;

* Γνωρίζετε πόσες δεκαετίες ''δοκιμάζουμε'' τα αστικά πολιτικά κόμματα και δεν είναι πρεσβευτικό του λαού και της χώρας κανένα κόμμα ;

* Στη ΛΑΕ γνωρίζετε ποιος έπρεπε να είναι αρμόδιος υπουργός επί των ραδιοτηλεοράσεων, αν δεν υφίστατο η κοινωνική σήψη ;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΛΑΕ: Άρχισαν οι πρώτες απολύσεις συμβασιούχων στους Δήμους Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">