ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΑΝΕΛ: Βίαιη πράξη η αποτέφρωση νεκρών !!!

Ακόμα μία διαφοροποίηση σε μια προοδευτική μεταρρύθμιση επιφύλασσε στη Βουλή η κοινοβουλευτική ομάδα των εταίρων της συγκυβέρνησης, καθώς ο εισηγητής των ΑΝΕΛ του πολυνομοσχεδίου για τους ΟΤΑ, Κώστας Κατσίκης, ξεκαθάρισε πως το κόμμα του δεν θα ψηφίσει τη διάταξη για τα ιδιωτικά αποτεφρωτήρια.

«Η αποτέφρωση για εμάς είναι μια βίαιη πράξη, σε αντίθεση με την ταφή που αποτελεί έκφραση του σεβασμού και της προοπτικής της ανθρώπινης συνέχειας. Η ιερότητα της ψυχής βρίσκεται σε συνάρτηση με την ιερότητα του σώματος κατά την χριστιανική δογματική διδασκαλία», είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως το πρόβλημα των ΑΝΕΛ δεν έγκειται  στην εκχώρηση της αρμοδιότητας, αλλά με αυτή καθ' αυτή τη διαδικασία.


Αν είναι δυνατόν μια προοδευτική μεταρρύθμιση να αποκαλείται βίαιη πράξη, ''μας έχουν βγάλει κυριολεκτικά την παναγία'', ενώ οι ΑΝΕΛ την έχουν ως διακόσμηση.

Ο πρωθυπουργός πίστωσε 300.000 χιλ. ευρώ ώστε να πάει στη Κούβα να παρακολουθήσει μια βίαιη πράξη ; Επιτέλους τα συμφέροντα της εκκλησίας μακρία από την πολιτική.

Ασφαλώς θα ήταν προτιμότερο ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ να είχαν συνεργαστεί με τη ΝΔ, η ακόμα και με τους ασθενείς από το Δαφνί, διότι η εν λόγω μεταρρύθμιση αποτελεί επιβεβλημένη αναγκαιότητα. Δεν μπορεί να είμαστε τριτοκοσμική χώρα επί παντός επιστητού, και είναι σαφές ότι η αποτέφρωση ισχύει σε όλες τις προηγμένες χώρες και με μεγάλη συμμετοχή της κοινωνίας.

Αν είναι δυνατόν να φεύγουν οικογένειες από τη χώρα μας ώστε να πηγαίνουν σε αποτεφρωτήρια της Βουλγαρίας, και εμείς να έχουμε συγκυβέρνηση τους ΑΝΕΛ. 

Έχουμε ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας, και ειδικά αριστερούς, οι οποίοι αποφεύγουν συστηματικά τη τοποθέτηση επί του συγκεκριμένου ζητήματος, και δεν τους τιμά καθόλου. Είναι γνωστό ότι χωρίς αποτεφρωτήρια στη χώρα μας είμαστε ευθαίως τριτοκοσμική χώρα. 

Σημείωση: Έπειτα απ΄όσα έχω ζήσει επί δεκαετίες σ' αυτή τη χώρα, απ' αυτό το λαό, και όσους βρίσκονται στους κόλπους της εκκλησίας, και σύμφωνα με όσα γνωρίζω, επ' ουδενί επιθυμώ κάποια στιγμή να ταφώ. Επιθυμώ αποκλειστικά την αποτέφρωση ώστε να επιστρέψω στην κοιτίδα μου. 

Είναι γνωστό ότι η εκκλησία διατηρεί στο απυρόβλητο επί δεκαετίες δυο ραδιοφωνικούς σταθμούς στο Ν.Αττικής, ενώ αρκετοί γνωρίζετε πόσες διώξεις και κατασχέσεις μεθοδεύτηκαν σε βάρος μας από το 1977 μέχρι και το 2005. 

Έχουν επίγνωση οι ΑΝΕΛ τι εστί βίαιη πράξη ;;; Ζήστε τις αναχρονιστικές ψευτοπαραδόσεις σας και ταφείτε να σας κατατρώγουν τα σκουλήκια, διότι  αυτό δεν είναι βίαιη πράξη, ούτε όταν συναντούν τα συγγενικά πρόσωπα στην εκταφή τον θανόντα με αποκρουστική μυρωδιά σήψης, και σκουλήκια, ενώ δεν έχει λιώσει !!!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΑΝΕΛ: Βίαιη πράξη η αποτέφρωση νεκρών !!! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">