ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Δεν είμαι πολιτικός, και έρχομαι να σας λυτρώσω !!

Όπως γνωρίζετε, πριν από δεκαετίες είχα ανοίξει καθημερινό μέτωπο με τα διαπλεκόμενα και διεφθαρμένα αστικά πολιτικά κόμματα - πολιτικούς της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, και αποτελούσε κύριο στόχο να αποδεσμευτεί η διακυβέρνηση της χώρας μας από δαύτους.

Καταφανώς ο στόχος έχει επιτεύχθει, αναφορικά με τα δυο προαναφερόμενα κόμματα, και η συνέχεια είναι να ολοκληρωθεί ο κύκλος διαμορφώνοντας το πλαίσιο της πραγματικής κυβερνήσεως από τον κυρίαρχο Ελληνικό λαό.

Για τις πραγματικές αλλαγές χρειάζεται να υπάρχει πάντα μια αφετηρία, και εξετάζοντας ενδελεχώς επί δεκαετίες που πάσχει η κοινωνία, η οποία διαμορφώνει την πολιτική, ώστε να διαμορφωθεί η πραγματική διακυβέρνηση από τον κυρίαρχο Ελληνικό λαό, κατέληξα ότι νοσεί στις τοπικές κοινωνίες, και συγκεκριμένα στους Ο.Τ.Α.

Με βασικό δεδομένο ότι ο Δήμος αποτελεί την κοιτίδα της δημοκρατίας, και αυταπόδεικτα επί δεκαετίες έχει υποπέσει να βρίσκεται δέσμιος των διαπλεκόμενων και διεφθαρμένων αστικών κομμάτων - πολιτικών, αποτελεί το πρώτο βήμα - φάση - της εξυγιάνσεως.

Αν δεν αποδεσμευτούν οι Ο.Τ.Α από τον έλεγχο της διοικήσεως από τα αστικά κόμματα, δεν υπάρχει κανένα απολύτως ενδεχόμενο να προκύψει σε μια μελλοντική φάση στην ολότητά της η λαϊκή κυριαρχία, ώστε να διασφαλίζονται τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού αντί των λίγων ''σατανάδων του μαμωνά''. 

Σαφώς, επί αρκετά χρόνια φρόντισα για την επαρκή σας ενημέρωση, αναφορικά με τα παραγόμενα από τη πλευρά όσων διατείνονται ότι είναι ''πολιτικοί''.

Έχουμε μια πλειάδα περιπτώσεων, αυτών των ''πολιτικών'', εντεταλμένων του Μαμωνά, οι οποίοι βρίσκονται και στον Δήμο Γλυφάδας, εκμαυλίζοντας τόσο την ορθοδοξία, όσο και εν γένει πολιτισμό και πολίτευμα.

Ουδέποτε υπήρξαν καθαροί στην ψυχή και στις πράξεις τους, αν και ομολογουμένως διατηρούν σχέσεις με την εκκλησία και το κλήρο, αποκλειστικά υποκριτικά κινούμενοι, και με βασικό γνώμονα τα ιδιοτελή και συντεχνιακά τους συμφέροντα.

Όπως σας έχω αναφέρει μια - δυο φορές, στην συνοικία της Τερψιθέας Γλυφάδας πριν από μερικές δεκαετίες δεν υπήρχε ίχνος κατοίκησης, ήταν μια απέραντη δασική έκταση, και η κατοίκηση ξεκίνησε έπειτα από τα κουπόνια που παρείχε μια εφημερίδα.

Ο θεμέλιος λίθος της ενορίας του Αγ. Τρύφωνα Τερψιθέας τέθηκε το 1952, ενώ ο θεμέλιος λίθος των εισοδίων της θεοτόκου, στην πλατεία Καραϊσκάκη, και σαφώς όλοι οι υπόλοιποι, τέθηκαν από τον Π. Κουρδομένο, το 1962, λίγα χρόνια έπειτα από την διοίκηση του δήμου Γλυφάδας από τον θείο μου Π.Σιμόπουλο.  

Στις δημοτικές εκλογές του 2019 έρχομαι εντεταλμένος για τον ορθόδοξο τρόπο διοικήσεως του δήμου, με βασικό οδηγό μας την Αλήθεια, εξού και το Ανεξάρτητη Γλυφάδα, και έχοντας απέναντί μου δεκάδες συντεχνίες και εκατοντάδες μαμωνάδες.

Προσωπικά δεν με πτοούν όσες αχαρακτήριστες ενέργειες πράττουν  τα εν λόγω συμφέροντα, διότι το 2019 θα γίνει η αρχή, ώστε αρχικά ως τόπος, και στη συνεχεία ως έθνος, να σηκωθούμε όρθιοι, και να βάλουμε στην άκρη τους Μαμωνάδες οι οποίοι γονάτισαν το τόπο μας. Αν δεν τους βάλουμε στην άκρη το 2019, μπορώ να σας αποδείξω, ότι ο τόπος μας, και ο Ελληνισμός, δεν θα ανακάμψουν ποτέ.

Επισήμανση: Ορισμένοι για την διασφάλιση των θέσεων του δημοσίου, και των προσωπικών τους συμφερόντων, δεν έχουν κανένα απολύτως ενδοιασμό να αδικήσουν κατά κόρον. 

Άλλοι επιθυμούν επαγγελματίες πολιτικούς και τα αστικά πολιτικά κόμματα στην αυτοδιοίκηση, αρκεί τα μέλη της οικογενείας τους να έχουν σημαίνουσες θέσεις. Κάποιοι άλλοι/ες θέλουν το σύζυγο, το παιδί, την ανιψιά, τον εγγονό, τον μπατζανάκη, τον γαμπρό, τη νύφη, τον κουμπάρο, τον ανιψιό, την ξαδέρφη, κ.α, οι οποίοι/ες καταλαμβάνουν θέσεις του δημοσίου, αμοιβόμενοι από το κοινωνικό σύνολο, να βάλουν το χέρι και στα χρήματα όλων των δημοτών. ( Τα εξ αρπαγής του Μαμωνά διαβάλουν πολιτική και κοινωνία. )


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

                                                                             Αύγουστος 2017 


ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 Διώξεις & Κατασχέσεις 

Υ.Γ.  Τα εξ αρπαγής οφέλη, υλικά, κ.α., τα οποία έχουν ορισμένοι μαμωνάδες της πολιτικής, των κοινών, και της κοινωνίας, αποτελούν την φραγή ανακάμψεως του Ελληνισμού. Τα εξ αρπαγής οφέλη είναι κυρίως στους Ο.Τ.Α, σε ένα σημαντικό ποσοστό, και μάλιστα από τα αστικά κόμματα - πολιτικούς, οι οποίοι/ες διαβάλουν το κοινωνικό σύνολο και έχουν ένα τμήμα της κοινωνίας συμμέτοχο και συνένοχο.

Είμαι βέβαιος ότι ποτέ δεν διερώτηθηκε έστω και ένας από εσάς, αν όσα ίσχυσαν και ισχύουν για το τόπο μας, αποτελούν σε ένα βαθμό και απόρροια της αρπαγής του δικαίου, η οποία συνετελέστη τοπικά για τα συμφέροντα των Μαμωνάδων της πολιτικοοικονομικής διαπλοκής. 

* Να θυμάστε ότι ΟΛΑ είναι αλληλένδετα. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Δεν είμαι πολιτικός, και έρχομαι να σας λυτρώσω !! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">