ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Φωτιά στο Κορωπί

Πυρκαγιά σε εξέλιξη σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Βύλιζα στο Κορωπί Αττικής.  Επιχειρούν δυο ελικόπτερα, 25 πυροσβέστες, 10 οχήματα, και μια  πεζοπόρος ομάδα.

Η φωτιά έκαψε την  χαμηλή βλάστηση με κατεύθυνση προς το δάσος στη περιοχή που δεν είχε καεί στην περσινή φωτιά που είχε κάψει την περιοχή.
 

Η φωτιά ξεκίνησε κοντά στον οικισμό με κατεύθυνση προς την αντίθετη πλευρά χωρίς να απειλούνται τα σπίτια.

Η φωτιά ελέχθηκε άμεσα χωρίς να κατευθυνθεί προς την Αργυρούπολη και τη Γλυφάδα

Τα ελικόπτερα που επιχειρούν στην περιοχή του Κορωπίου περνούν πάνω από την εναέρια περιοχή της Γλυφάδας, και τα βλέπουμε στο * ραντάρ, καθώς επίσης, τα ακούμε και τα βλέπουμε σε κοντινή απόσταση.

Σημείωση του ''Γ'': Ακόμα και στο ενδεχόμενο να καίγεται η Γλυφάδα, και η Αργυρούπολη, εμείς θα κρατήσουμε την ανάλογη στάση των αστικών κομμάτων και των διοικούντων του Δήμου Γλυφάδας. 

* Εμείς μετά το καλοκαίρι θα στήσουμε στον Υμηττό μια σειρά από βάσεις, σε πιλοτική βάση, καθώς και κεραιοσυστήματα, (ραντάρ), για τον έλεγχο των drones ώστε να διασφαλίζεται η ασφάλεια της εναέριας κυκλοφορίας.  

Χρειάζεται να δοκιμάσουμε μια συγκεκριμένη τεχνολογία σε πραγματικές συνθήκες, και ίσως απαιτηθεί οι ''βάσεις'' να μείνουν για πολλά χρόνια στον Υμηττό. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Φωτιά στο Κορωπί Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">