ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Η τριτοκοσμική διοίκηση αφήνει το δήμο χωρίς πεζοδρόμια

Η δημοτική αρχή των ρουσφετιών, των κολλητών, των ημέτερων, των παρανομιών και της φιέστας, ενώ διατείνονταν για αλλαγή στην διαχείριση των κοινών του δήμου προσβάλει βάναυσα τόσο την ποιότητα ζωής των κατοίκων όσο και τους ιδίους τους δημότες Γλυφάδας.

Οι τριτοκοσμικές εικόνες  στο δήμο Γλυφάδας είναι η απτή καθημερινότητα, χωρίς πεζοδρόμια και πλακοστρώσεις, ενώ οι ''πολιτιστικές'' φιέστες και τα χρήματα των Γλυφαδιωτών καταλήγουν σε λίγες τσέπες χωρίς έργο και αποκαταστάσεις.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ: Η αναρχία στις οδούς της πόλης, και τα προνόμια επεκτάσεων για τους ημέτερους τελειώνουν οριστικά  το 2019, με σαφές σχέδιο πόλης και πεζόδρομους σε κάθε οδό αντί των παρανομιών. Οτιδήποτε βρίσκεται πάνω σε πεζόδρομο του δήμου Γλυφάδας θα ξηλωθεί, και κάθε οδός θα έχει τουλάχιστον ενάμιση μέτρο καθαρό πεζόδρομο και από τις δυο πλευρές κάθε οδού. Όσοι και όσες παράνομα, και υπο τις ευλογίες των απαράδεκτων διοικήσεων, έχουν προβεί είτε σε επεκτάσεις της μάντρας της οικίας τους, είτε σε αυθαίρετη επέκταση καταπάτηση πεζόδρομων, να γνωρίζουν ότι θα ΞΗΛΩΘΟΥΝ όλα. 

Αντιπολίτευση και αιρετοί για την άσκηση κριτικής κατά της απαράδεκτης δημοτικής αρχής δεν υπάρχουν στο Δήμο Γλυφάδας, και οι μοναδικές παρεμβάσεις γίνονται από τους ενεργούς δημότες, όσο κατορθώνουν να βρίσκονται σε ενέργεια. 

Με καταγγελία του κ. Α.Γιαννακόπουλου επισημαίνονται οι καταλήψεις πεζοδρομίων  καλώντας τον διοικήτή του Α/Τ Γλυφάδας να προβεί στα νόμιμα εναντίον των διοικούντων, όπως ο νόμος ορίζει ρητά.

Όπως βλέπετε στην εικόνα δεν υπάρχει πεζοδρόμιο για τους πεζούς, και αναγκάζονται να περπατούν στην οδό κυκλοφορίας των οχημάτων.

Άλλη χαρακτηριστική περίπτωση στην οποία δεν υπάρχει πεζοδρόμιο για τους πεζούς και το δένδρο καταλαμβάνει τον πεζόδρομο.

Και τρίτη χαρακτηριστική εικόνα από το δήμο Γλυφάδας, και τονίζεται ότι η αναρχία αποτελεί το σήμα κατατεθέν στο δήμο Γλυφάδας, στον οποίο αναρίθμητοι κάτοικοι έχουν προβεί σε σειρά παράνομων επεκτάσεων της οικίας τους και της επιχείρησής τους στον πεζόδρομο, και η εκάστοτε διοίκηση δεν μεριμνά τόσο για την τήρηση της νομιμότητας, όσο και για κατασκευή πεζοδρομίων - πεζόδρομων σε κάθε οδό της πόλης, βάζοντας οριστικά τέλος στις αυθαιρεσίες - παρανομίες πάσης φύσεως κωλύοντας την διεύλευση των πεζών. 

Κάθε ''κολλητός'' και παραταξιακός των απαράδεκτων αιρετών του δήμου Γλυφάδας, έχει προβεί σε ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ και επεκτάσεις κωλύοντας την διεύλευση των πεζών. 

Επισήμανση: Εμείς από το μετερίζι μας, έχοντας σειρά από παρανομίες αναφορικά με την υπαίθρια διαφήμιση, από τη πλευρά δήμου και ιδιωτών, με λινάτσες και αφίσες, έχουμε καλέσει τα κατά τόπους Α/Τ για την εφαρμογή του νόμου.
 
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Αναστασίου του Ιωάννη, κατοίκου Γλυφάδας Αττικής,
οδός Ιάσονος αριθ. 15, τηλ. 6972 79 79 60.

ΚΑΤΑ :

1) Δήμαρχου Γλυφάδας , ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ του Παύλου,
2) Αντιδημάρχου Τεχνικής Υπηρεσίας και Πολεοδομίας, ΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ του Φωτίου.
3) Αντιδημάρχου Καθαριότητας, ΚΑΥΚΑ ΑΝΝΑΣ.
Και
4) ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ Α΄Α΄Τ.ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, κ. ΠΑΠΑΓΓΕΛΗ Άγγελου, για την πλήρη αδιαφορία σας που αφορά καταλήψεις πεζοδρομίων, εν προκειμένω, επί των οδών: Δούσμανη και Τατάκη, καθώς και Κονδύλη αριθ. 8-10 και απέναντι στο άλλο πεζοδρόμιο, σύμφωνα και με τον παρακάτω βάσιμο και αληθινό λόγο που αποδεικνύεται και από φωτογραφικό υλικό που απεικόνισα χθες 27-07-2017 και ώρα 19:30΄.

Κε διοικητά, Σας καλώ άμεσα να μεριμνήσετε για την ελευθέρωση των πεζοδρομίων, αφενός και αφετέρου για την αποκατάσταση των πεζοδρομίων ως προς την κατεστραμμένη και σε πολλά σημεία ανύπαρκτη πλακόστρωση.

Σε ότι αφορά τους τρεις πρώτους εξ υμών, καλώ τον τέταρτο εξ υμών, να προβεί στα νόμιμα εναντίον τους, όπως ο νόμος ρητά ορίζει.

Γλυφάδα Αττικής, 28-07-2017

Γιαννακόπουλος Αναστάσιος

Σημείωση του ''Γ'': Εμείς έχουμε περάσει δημόσια αρκετές φορές το μαύρο χάλι που επικρατεί στην Τερψιθέα '' περιμετρικά της πλατείας Καραϊσκάκη'', χωρίς πεζοδρόμια και πλακοστρώσεις, ενώ η έμφαση δόθηκε για μια παιδική χαρά ώστε ο αχαρακτήριστος δήμαρχος να προβάλει παράνομα το όνομά του με ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ πινακίδες πάνω στα κάγκελα της πλατείας. Τα κατά τόπους Α/Τ γνωρίζουν επαρκώς ποιός είναι ο νόμος και ποιοι φέρουν ευθύνες για τις παρανομίες τους.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Η τριτοκοσμική διοίκηση αφήνει το δήμο χωρίς πεζοδρόμια Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">