ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τερψιθέα Γλυφάδας: Σε καλή μεριά τα κέρδη της προδοσίας

Κράτος και παρακράτος έχουν γίνει ένα και το αυτό, δεν ξεχωρίζεις ποιοι είναι ποιοι, και ο εμπαιγμός - «προδοσία» από τη πλευρά όσων αξίωναν το κράτος είναι ανυπέρβλητος.

Η ΝΔ δεν έχει πολιτική κατά τον Τσίπρα και την προπαγάνδα η οποία γίνετε από τη τοπική Ο.Μ, και προφανώς έχει πολιτικές ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος αξιοποίησε ένα απαράδεκτο υλικό, το οποίο σύμφωνα με όσα διαπιστώνουν και γνωρίζουν οι συμπολίτες μας είχε αποκλειστικό στόχο τη τσέπη του και τα προσωπικά του συμφέροντα.

Όπως είχαμε διαβάσει, περίπου πριν από ένα χρόνο από έτερο τοπικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, στα Νότια προάστια, « η Αριστερά δεν άφησε ποτέ τη κοινωνία να γονατίσει », και η αναφορά γίνονταν για τον Ταστάνη !!!

Η Αριστερά για το έτερο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Τ. Ταστάνης, για εμάς όμως, σύμφωνα με όσα ίσχυσαν και ισχύουν, πρέπει να αποσαφηνιστεί ποιοι είναι σήμερα στα Νότια προάστια και τη Γλυφάδα οι Καλαμπόκας - Γκοτζαμάνης

Τόσο από τη πλευρά της τοπικής Ο.Μ της Γλυφάδας, όσο και από την γειτονική, πρέπει να παρασχεθούν δημόσια, εκτός από προπαγάνδα χείριστου είδους, τα πειστήρια - αποδείξεις « του εναλλακτικού, με διαφορετικό πρόσημο και δυναμική παραγωγικού μοντέλου, το οποίο συμβάλλει στην αναπτυξιακή πορεία της χώρας με όρους βιωσιμότητας και κοινωνικής δικαιοσύνης »

Παροχή αποδείξεων, αρχής γενομένης από τις πρακτικές Σκαμπαρδώνη και σία, όπως και του Τ.Ταστάνη, οι οποίοι επί τρία χρόνια θερίζουν τα οποια προσωπικά οφέλη, ενώ το μοναδικό παραγόμενο από τη πλευρά τους, καθώς και έτερων μελών των Ο.Μ, είναι οι αχαρακτήριστες ενέργειες κατά του τόπου μας.

Ποιοι είναι σήμερα κράτος και παρακράτος το γνωρίζουν αρκετοί πολίτες, διότι πρώτον, έχουμε τα σαφή προσωπικά οφέλη ορισμένων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, και δεύτερον, έχουμε στελέχη ενός κόμματος τα οποία αρχικά αποσιώπησαν σειρά από ρουσφέτια και αδιαφανείς μεθοδεύσεις της ''γαλάζιας'' διοικήσεως, και στη συνέχεια για ακόμη περισσότερα προσωπικά οφέλη, στράφηκαν καθολικά κατά της Αριστεράς και όσων πρεσβεύει, ενώ και οι ίδιοι ακολούθησαν τη πεπατημένη των ''γαλάζιων''.

Είναι αριστεροί όσοι αποκομίζοντας ιδία οφέλη πάτησαν πάνω στο δίκαιο των υπολοίπων ; Οι νεοφιελελεύθεροι Συριζαίοι των δεξιόστροφων πολιτικών.

Είναι χαρακτηριστικές οι μεθοδεύσεις από τη πλευρά Σκαμπαρδώνη και σία, σε μια χρονική περίοδο που εμείς τρέχαμε ανιδιοτελώς να καλύψουμε τις εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ στο δημαρχείο της Γλυφάδας, και σε ολόκληρη την Αθήνα, ενώ ο αριστερός Σκαμπαρδώνης γέμιζε τη τσέπη με χρήματα από διαφημίσεις αναπαράγοντας συστημική προπαγάνδα υπέρ της ''γαλάζιας'' διοικήσεως του δήμου Γλυφάδας.

Το 400σάρι ευρώ για επισκευή του αυτοκινήτου του, το οποίο είχε προέλθει από τοπικές διαφημίσεις, σε μια χρονική περίοδο που τόσο ο ίδιος, όσο και έτερα μέλη της τοπικής ΟΜ, στράφηκαν με απαράδεκτες μεθοδεύσεις και ενέργειες ώστε να μην υπάρξει η δικαίωσή μας, καθιστά σαφές σε κάθε συμπολίτη μας τι ισχύει σε τοπικό επίπεδο. 

Η κοινωνική δικαιοσύνη από τα στελέχη της ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας

Το εναλλακτικό με διαφορετικό πρόσημο και δυναμική παραγωγικό μοντέλο, το οποίο συμβάλλει στην αναπτυξιακή πορεία της χώρας, με όρους βιωσιμότητας και ''κοινωνικής δικαιοσύνης'', από τη πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ είναι, τα προσωπικά οφέλη ατόμων όπως ο Σ.Σ, τα οποία μεθόδευσαν να μην υπάρξει ίχνος δικαιοσύνης, αναφορικά με τους κάτοικους Γλυφάδας, ώστε να μην λειτουργήσει τοπικά ένα Ραδιόφωνο το οποίο δέχτηκε σειρά από καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις, και να έχουν διευρυμένα προσωπικά οφέλη ορισμένα στελέχη και μέλη.

Οι κονδυλοφόροι της προπαγάνδας, καθώς και οι αναπαραγωγείς προπαγάνδας σε τοπικό επίπεδο, πρέπει να παρέχουν στους συμπολίτες μας σαφή αιτιολόγηση ποιοι εξυπηρετούν σήμερα τα "μεγάλα οικονομικά συμφέροντα", καθώς και τη τσέπη τους, έχοντας και σαφείς μεθοδεύσεις για διεύρυνση των προσωπικών τους κερδών καταλύοντας τη δικαιοσύνη καθώς και την αριστερά.

Θεωρούμε ότι είναι εύκολο να παρασχεθεί μια αιτιολόγηση από τη πλευρά όσων ασκούσαν έλεγχο επί των μελών της Ο.Μ κατευθύνοντας τους υπολοίπους κατά της δικαίωσης μας, και περισσότερο εύκολο είναι να σχηματιστούν ορθά συμπεράσματα τι υπηρετούν επί τρία χρόνια.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 Διώξεις & Κατασχέσεις ( Αν υπάρχει δικαιοσύνη και δικαίωση το διαπιστώνουν επί τρία χρόνια σειρά συμπολιτών μας )

Προσοχή μη το ''κάψουμε'',...και αποσιωπήστε συνολικά όσοι και όσες συμμετάσχετε στο ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας την υπηρέτηση έξι οικογενειών διαπλοκής, καθώς και των ''δορυφόρων'' τους, παράλληλα με τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις των ''Σκαμπαρδώνηδων'' και σία.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com  

Υ.Γ.: Μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε προπαγάνδα επιθυμείτε, καθώς και δημόσιες σχέσεις και διασυνδέσεις, όμως να θυμάστε ότι το 2019 θα λογοδοτήσετε για όσα ίσχυσαν σε τοπικό επίπεδο. ( Εμείς θα θυμίζουμε στους συμπολίτες μας ότι επενδύσαμε εκατομμύρια δρχ, στοχοποιηθήκαμε από κράτος και παρακράτος, δεχτήκαμε σειρά από αναίτιες διώξεις και κατασχέσεις, και η συμβολή των κατά τόπους ήταν ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ) 

Υ.Γ 1.: Όσα ίσχυσαν και ισχύουν στη Γλυφάδα από τη πλευρά ορισμένων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν κανένα χαρακτήρα Αριστεράς, είναι αυτούσια παράγωγα της κοινωνικής σήψης, και ενός αχαρακτήριστου νεοέλληνα - προδότη - ο οποίος καπηλεύεται επί παντός επιστητού. 

Αν είστε επιρρεπείς στη πλύση εγκεφάλου, μπορείτε να τρώτε το ''χόρτο'' που σας σερβίρουν οι Σκαμπαρδώνηδες και σία, κάποια στιγμή όμως η ίδια η τοπική κοινωνία θα σας θέσει στο ''καναβάτσο'', δεδομένου ότι υφίσταται προδόσια της αριστεράς και όσων πρεσβεύει.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τερψιθέα Γλυφάδας: Σε καλή μεριά τα κέρδη της προδοσίας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">