ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μήνυμα για τους ''συντρόφους'' της Ο.Μ του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας

Δεν γνωρίζω αν σήμερα απακαλείστε ορισμένοι/ες της τοπικής Ο.Μ του ΣΥΡΙΖΑ ''σύντροφοι'', διότι ο χαρακτήρας αριστεράς είναι ασαφής, καθώς επίσης, σε πολλές περιπτώσεις είναι υποκριτικός και φαύλος.

Έχω περάσει επανειλημμένα ποια ήταν η ''συμβολή'' των αχαρακτήριστων οι οποίοι βρίσκονται στον έλεγχο της τοπικής Ο.Μ του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας, οι οποίοι επικαλούνται την αριστερά, η ακόμα ότι είναι αριστεροί.

Η συμβολή τους ήταν αρχικά μια σειρά απο υπονομεύσεις, οι οποίες εξυπηρετούσαν τους ιδίους και τις βλέψεις τους, κόντρα σε κάθε ιδεώδες αριστεράς, και στη συνέχεια η συνεργασία με το χθές και το παρόν του δήμου Γλυφάδας, και συγκεκριμένα των ''γαλάζιων'', ώστε, πρώτον, να γεμίσουν τις τσέπες άτομα με εξασφαλισμένες αποδοχές του δημοσίου, και πολλά extra bonuς, δεύτερον, ασκώντας προπαγάνδα η οποία εξυπηρετεί τους ιδίους, και τρίτον, ασκώντας διασπορά ψευδών στοιχείων τα οποία επίσης εξυπηρετούν ιδίους σκοπούς των εν λόγω.

Σας επενθυμίζουμε

1) Όταν ήρθαν να πάρουν τους τσιγγάνους αντέδρασα. Και δεν ήμουν τσιγγάνος. ( Βρέθηκα κρατούμενος )  
2) Όταν ήρθαν να πάρουν τους άστεγους αντέδρασα. Και δεν ήμουν άστεγος. ( Βρέθηκα κρατούμενος, κατηγορούμενος, κ.α )  
3) Όταν κυβερνούσαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ αντέδρασα. Δεν ήμουν ΝΔ η ΠΑΣΟΚ. ( Βρέθηκα κρατούμενος, κατηγορούμενος, κ.α )  
4) Όταν διαμόρφωσαν την διαπλοκή αντέδρασα. Δεν ήμουν διαπλεκόμενος. ( Βρέθηκα κρατούμενος, κατηγορούμενος, κ.α )  
5) Όταν ήθελαν να κλείσουν την ΕΡΤ αντέδρασα. Δεν ήμουν εργαζόμενος της ΕΡΤ. ( Απαξιώθηκα από τους ''αριστερούς'' )  
6) Όταν μου ζήτησαν υποστήριξή για την δικαίωσή τους άνεργοι, κ.α., την παρείχα. ( Για την υποστήριξη που παρείχα δέχτηκα υπονομεύσεις πέραν του δέοντος )
7)  Όταν ήρθαν να πάρουν εμένα με σειρά διώξεων και κατασχέσεων δεν βρέθηκε κανείς να αντιδράσει. Μετά τις διώξεις και κατασχέσεις, και επί 13 χρόνια, δεν με συνέδραμε κανείς.)

Είναι σαφές ποιοι υπήρχαν στην διακυβέρνηση της χώρας μας πριν από το ΣΥΡΙΖΑ, όπως επίσης, είναι σαφές ποιοι είναι οι κατά τόπους ''αριστεροί''.  

Αν θεωρείτε ότι οι Σ.Σ και Τ.Τ είναι αριστεροί και αριστερά, πρέπει να αιτιολογήσετε και να κρίνετε επαρκώς τα πεπραγμένα τους, όπως και τις μεθοδεύσεις του Σ.Σ, δια μέσω ελέγξιμων ατόμων, στα οποία έχει αναθέσει τις δημόσιες σχέσεις με το σύνολο των μελών για την εξυπηρέτηση των δικών τους συμφερόντων και σκοπών.

Όσοι και όσες είστε επιρρεπείς να δέχεστε όσα προωθούνται από τους εν λόγω, καλείστε να μας παρέχετε δημόσια, ποια είναι τα προσωπικά οφέλη των εν λόγω στα τρία τουλάχιστον χρόνια διακυβερνήσεως, και δεδομένου ότι και οι δυο αρνήθηκαν την συμβολή τους για την επαναλειτουργία του ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM'', όπως και για την δικαίωσή μας, αν θεωρείται ότι έχουν κάποια σχέση με όσα πρεσβεύει η αριστερά.

Κάντε μια παροχή στους συμπολίτες μας,  ως τοπική Ο.Μ, και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αν διαφέρετε από τους διώκτες μας επί δεκαετίες, οι οποίοι σαφώς δεν ήταν αριστερά και αριστεροί.

Τέλος, πράγματι πρέπει να σας τιμά ιδιαιτέρως, τόσο τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και τους ψηφοφόρους τους, καθώς και πάσης φύσεως αριστερούς, η καθημερινή συμβολή σας υποστηρίξεως των διαπλεκόμενων αντισυνταγματικών ομίλων ραδιοτηλεοράσεως, και η μηδενική συμβολή σας σε εμάς.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 Διώξεις & Κατασχέσεις

Ορισμένοι μεθόδευσαν την ''σβηστή δημοκρατία'' στα Νότια προάστια και τη ΓλυφάδαTo 2019 ''ισολογισμός'' και ''ταμείο''. 

Υ.Γ.: Λόγω της δίκαιης ανάπτυξης αδυνατούμε να καλύψουμε τα εκατοντάδες μηνύματα, δελτία τύπου, και θέματα που μας αποστέλλετε , και σας ζητούμε συγγνώμη. Ελπίζουμε να κρίνετε.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μήνυμα για τους ''συντρόφους'' της Ο.Μ του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">