ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Επίθεση με μπογιές δέχτηκε ο Ραδιοφωνικός σταθμός του ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση με μπογιές από αγνώστους δέχτηκε ο ραδιοσταθμός του ΣΥΡΙΖΑ «Στο Κόκκινο»

Οι δράστες πέταξαν μπογιές κατά των γραφείων του ραδιοφωνικού σταθμού του ΣΥΡΙΖΑ «Στο Κόκκινο», στην οδό Σαρρή, στο κέντρο της Αθήνας και στη συνέχεια απομακρύνθηκαν.

Οι δράστες στις 10:20, πέταξαν μπογιές και έναν πυροσβεστήρα αλλά ο φύλακας του κτιρίου πρόλαβε να κλείσει την είσοδο.

Μετά την επίθεση οι δράστες αποχώρησαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο προχώρησαν σε δύο προσαγωγές, με τους δύο προσαχθέντες να αφήνονται ελεύθεροι λίγο αργότερα.

Σημείωση του ''Γ'':  Η αλληλεγγύη, η δημοκρατία, και η δικαιοσύνη που ευαγγελίζονταν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν και είναι, το αστικό κόμμα των στελεχών που έγιναν κυβέρνηση, έχουν και ραδιοφωνικό σταθμό, έχουν και Μ.Κ.Ο, έχουν και εφημερίδες για κομματική ταύτιση, ενώ οι κατά τόπους 'αριστεροί', (βλέπε Σακαμπαρδώνης - Ταστάνης) για τα προσωπικά τους συμφέροντα, και σκοπιμότητες, δεν συνέδραμαν σε κανένα βαθμό ώστε να επαναλειτουργήσει ο πρώτος σταθμός των FM κυμάτων στη χώρα μας.

Το ''πρώτη φορά αριστερά'' μετασχηματίστηκε σε υπονομεύσεις για τη τσέπη ορισμένων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, και δεδομένης αυτής της πραγματικότητας, η δημοκρατία δεν αποκαταστάθηκε, ενώ οι τσέπες ορισμένων στελεχών, όπως και οι κωδικοί τους έχουν φουσκώσει υπέρμετρα. 

Πολύ ''κόκκινο'' για το τίποτα 

Τα κυβερνητικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, και κυρίως οι κολλητοί του Τσίπρα, έχουν γίνει οι καθημερινοί μαιντανοί των ραδιοτηλεοπτικών σταθμών της διαπλοκής, άρα με τόση προβολή σε καθημερινή βάση, ο ραδιοφωνικός σταθμός τι χρειάζεται στο αστικό κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ ;

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 Διώξεις & Κατασχέσεις

Επικοινωνιακά ήδη απέδωσαν οι μπογιές στις ''μπογιές'' του ''κόκκινου'', διότι το ζήτημα πήρε έκταση και τεράστια προβολή από εφημερίδες και media, όμως από δημοκρατία - τίποτα.

Όπως έχουμε γράψει επανειλημμένα το 2019 θα γίνει ο ''ισολογισμός και το ταμείο'' αναφορικά με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

* Σε καμία περίπτωση δεν λογίζονται αριστεροί και αριστερά  όσοι και όσες πάτησαν πάνω στο δίκιο και τον αγώνα ένος πολίτη διωκόμενου επί δεκαετίες.

* Αν λογίζονται αριστερά και αριστεροί όσοι με δόλιες μεθοδεύσεις, για προσωπικά και άλλα συμφέροντα, υπονόμευσαν το τόπο μας '' Νότια προάστια Αττικής '', και όσους πρωτοστάτησαν στην ραδιοφωνία FM, και σε καθημερινή βάση επιλέγουν ένα από τα αντισυνταγματικά διαπλεκόμενα ραδιοφωνικά media, μπορεί να το κρίνει επαρκώς κάθε συμπολίτης μας. 

* Όσοι και όσες αδυνατείτε να συμπεράνετε τι διαμόρφωσαν τα τελευταία χρόνια με την επιπόλαιη και εγωκεντρική συμπεριφορά τους , ελάχιστοι εκ των συμπολιτών μας, μάλλον δεν έχετε καμία σχέση με την ριζοσπαστική αριστερά. ( Δεν μας συνέδραμαν ώστε να έχουμε ενδογενή μέσα στα Νότια προάστια, αντιθέτως πολέμησαν με βδελυγμία την ριζοσπαστική αριστερά. )

Όταν ήρθαν να πάρουν τους τσιγγάνους αντέδρασα.
Και δεν ήμουν τσιγγάνος.
Όταν ήρθαν να πάρουν τους άστεγους αντέδρασα.
Και δεν ήμουν άστεγος.
Όταν κυβερνούσαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ αντέδρασα.
Δεν ήμουν ΝΔ η ΠΑΣΟΚ. 
Όταν διαμόρφωσαν την διαπλοκή αντέδρασα.
Δεν ήμουν διαπλεκόμενος.
Όταν ήθελαν κα κλείσουν την ΕΡΤ αντέδρασα.
Δεν ήμουν εργαζόμενος της ΕΡΤ. 
Όταν μου ζήτησαν υποστήριξή για την δικαίωσή τους άνεργοι, κ.α., την παρείχα.
Όταν ήρθαν να πάρουν εμένα με σειρά διώξεων και κατασχέσεων δεν βρέθηκε κανείς να αντιδράσει, ούτε μετά τις διώξεις και κατασχέσεις.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Επίθεση με μπογιές δέχτηκε ο Ραδιοφωνικός σταθμός του ΣΥΡΙΖΑ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">