ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Αν δεν βγάλεις ονόματα είσαι άνανδρος

Του Γιάννη Κουρδομένου

Φάσκει και αντιφάσκει ο συκοφάντης, ενώ οι δικές μας δημόσιες τοποθετήσεις είναι επώνυμες και υπογεγραμμένες. Καραχάλιο ενδέχεται κάποια στιγμή να συναντηθούμε, και γνωρίζω εκ προοιμίου τι έπεται. Αυταπόδεικτα είσαι συκοφάντης ολκής, εξαγορασμένος, και λωποδύτης, διότι ο υποφαινόμενος πορεύεται με την αξία του, ενώ εσύ με τα χρήματα κάτω από το τραπέζι , πότε από πασόκους και πότε από δεξιούς. 

H δημοσιογραφία, ή αλλιώς η 4η εξουσία, γι΄αυτούς που πραγματικά την ασκούν, είναι ένα θαυμάσιο επάγγελμα, αρκεί να το εγκαταλείψεις εγκαίρως και να διοριστείς, να βολευτείς, να να γίνεις πολιτικός. Σε τοπικό επίπεδο νοτίων προαστίων, σύμφωνα με όσα λαμβάνουν χώρα, προφανώς υφίστανται ανεγκέφαλοι, διότι άλλοι βολεύτηκαν χωρίς μακρά ενασχόληση και κυρώσεις, και άλλοι επιχειρούν να καταλύσουν ακόμα και τη μέση νοημοσύνη των κατοίκων. Η φυσική κατάληξη του δημοσιογράφου είναι η πολιτική και τα κοινά, και όχι όσα υφίστανται σε τοπικό επίπεδο. ( Η αναφορά γίνετε για τους συνεργαζόμενους )

Ενώ αυταπόδεικτα ο Γιάννης Καραχάλιος αποτελεί εξαγορασμένο όργανο της ''γαλάζιας'' διοικήσεως του δήμου Γλυφάδας, και μάλιστα διαβιεί με τα χρήματα που του παρέχονται κάτω από ''άγνωστες συνθήκες'', εμμένει να πλέκει συκοφαντίες και εμμετικά δημοσιεύματα, κυρίως με έμφαση κατά όποιου δημότη δεν γίνεται πειθήνιο όργανο των παρανόμων οι οποίοι βρίσκονται στην διαχείριση.

Ενώ υβρίζει και επιτίθεται με συκοφαντίες και λάσπη κατά των δημοτών Γλυφάδας, και διατείνεται ότι πρεσβεύει την αλήθεια, ( εδώ γελάμε ), μπορεί να εξηγήσει αν αποτελούν είδηση ο Γιαννακόπουλος και ο Κουρδομένος, η αν πράγματι η είδηση είναι  οι ''Παράνομες προσλήψεις ημετέρων από τον «γαλάζιο» δήμαρχο Γλυφάδας'' ?

Ποιοι είναι οι κάτοικοι Γλυφάδας, οι οποίοι με σκοπιμότητα για τα συμφέροντα τους, και τα χρήματα όλων των Γλυφαδιωτών, τα οποία κακοδιαχειρίζονται με παρανομίες,  και οδηγούνται στις τσέπες τις δικές τους καθώς και ημέτερων τους, το γνωρίζουν συνολικά οι δημότες, και δεν έχει τη δυνατότητα κανείς εγκάθετος και εξαγορασμένος να πείσει με αθλιότητες.

Σε πλήρη αντιδιαστολή του χρηματισμένου, δια της πλαγίας, ο οποίος εξυπηρετώντας τα στενά συμφέροντα, τόσο της παρανομούσας διοικήσεως, όσο και ορισμένων συνεργαζόμενων, επιτίθεται με ύβρεις και συκοφαντίες, εμείς θα συνεχίσουμε να δημοσιοποιούμε ότι φτάνει σε εμάς από τους δημότες Γλυφάδας διότι αυτή είναι η δημοσιογραφία και αυτό που ασκεί ο Καραχάλιος αποκαλείται χρηματισμένες επιθέσεις.

Ο εξευτελισμένος ψευτοεκδότης συνεχίζει να προκαλεί με ψεύδη, διότι πρώτον, από το ΣΥΡΙΖΑ ανεξαρτητοποιηθήκαμε με δική μας βούληση, και κανείς δεν μας έδιωξε κλοτσηδόν, και δεύτερον, να δημοσιοποιήσει άμεσα τα ονόματα των ανθρώπων του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι του παρείχαν αποδεικτικά στοιχεία ότι βγάζω τα προς το ζην από οδηγίες κατοίκων Γλυφάδας, ώστε να μηνύσω τόσο τον απατεώνα Καραχάλιο, όσο και τους φερόμενους πληροφοριοδότες.

Αναμένουμε άμεσα τα ονόματα ώστε να κατατεθεί μήνυση τόσο στον Γιάννη Καραχάλιο όσο και στους πληροφοριοδότες του, και είναι ζήτημα χρόνου ώστε οι συμπολίτες μας να έχουν τα πλήρη στοιχεία τι πράττουν οι ενοχλημένοι διοικούντες και τα τσιράκια τους.

Επιπροσθέτως, αν αληθεύουν όσα αναφέρει ο χρηματισμένος συκοφάντης, καλούμε το ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας να εκδώσει δελτίο τύπου. Αυταπόδεικτα αντιπολίτευση δεν υφίσταται στο δήμο Γλυφάδας, διότι δεν υπάρχει ενδεχόμενο αντιπολιτευόμενοι να παρέκαμπταν τις παρανομίες της διοικήσεως Παπανικολάου. Είναι πολλά τα λεφτά Άρη. 

Αναφορικά με το λυτρωτής, ας το κρίνουν οι δημότες - δημότισσες Γλυφάδας, οι οποίοι/ες εξαπατώνται επί δεκαετίες. 

Τέλος, όσων αφορά τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας, και εννοώ μερικές δεκάδες ανθρώπους - συμπολίτες μας, οι οποίοι/ες χρησιμοποιούνται κατά το δοκούν για τα προσωπικά συμφέροντα, τόσο της δεξιάς διοικήσεως, όσο και ελαχίστων συνεργαζόμενων τους, θυμίζω:

To 2014 έπρεπε να ανατραπεί από το δήμο Γλυφάδας το κακό ΠΑΣΟΚ του Κώστα Κόκκορη, καθώς και η ΝΔ του Γ. Παπανικολάου, και για να επιτευχθεί το συγκεκριμένο υπήρχαν καθημερινά συντονισμένες ενέργειες, δελτία τύπου, κ.α. 

Από την ημέρα εκλογής της ''γαλάζιας'' διοικήσεως Παπανικολάου, έγινε καθολική στροφή, και οι υποτιθέμενα ανατροπείς πηγαίνουν χέρι - χέρι με τα συμφέροντα όσων ήθελαν να ανατρέψουν, και ελάχιστοι εξ αυτών γεμίζουν τις τσέπες, ενώ ήταν οι αποτυχημένοι των δημοτικών εκλογών. 

Το ζητούμενο ορισμένων - ελαχίστων - μελών του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας, ήταν να πιάσουν ''πόρτα για το χειμώνα'' στο δήμο Γλυφάδας , ώστε να υπάρχουν extra bonus χρήματα στις τσέπες τους, και πράττοντας συστημική προπαγάνδα υπέρ των συμφερόντων της Νέας Δημοκρατίας, και των στελεχών της, να εξασφαλίσουν περισσότερους πόντους ώστε να αποκομίσουν ακόμα περισσότερα το 2019.

Αυτά τα διπολικά άτομα τα οποία δρουν δια μέσω της πολιτικής για τα ιδιοτελή τους συμφέροντα τα χρειάζεται η τοπική μας κοινωνία; Γιατί χρειάζονται ορισμένοι διπολικοί στο δήμο ; Κάλλιστα μπορεί να συνεχίσει να διοικεί και το 2019 η ΝΔ, η ακόμα και το ΠΑΣΟΚ με τα στελέχη τους,  με δεδομένες τις παρανομίες και τα ρουσφέτια για τους ημετέρους τους, και με τους διπολικούς στον ίδιο ρόλο συνεργατών, και πράττοντας συστημική προπαγάνδα αντί αντιπολιτεύσεως.

Σαφώς υπάρχει η ενόχληση των λίγων. Οι πολλοί κρίνετε ; Ποτέ δεν εδέχθησαν από εμάς επίθεση τα δεκάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας, ενώ ήταν ελάχιστα τα δημοσιεύματα τα οποία αφορούσαν συγκεκριμένα άτομα και υφιστάμενες καταστάσεις.

Τι ακριβός ισχύει με την ανατροπή ; Ανακάλεσαν οι λίγοι οφελημένοι του παρόντος και ακολουθούν οι δεκάδες ; Δεν χρειάζονται ανατροπές στο δήμο Γλυφάδας ; Αλήθεια ποιοι είναι οι πραγματικά ανατροπείς για το 2019 ;
Μη μας πείτε ότι χρειάζονται ορισμένοι από τους ''διπολικούς'' οι οποίοι συμπορεύονται με τον Παπανικολάου και τη ΝΔ ( ... ), διότι έδιναν την παράσταση στο κοινωνικό σύνολο της ανατροπής και δεν γνωρίζουμε ούτε ίχνος της υποστάσεώς της.

Ποιοι έχουν λόγους να ανατρέψουν το παρόν, το οποίο είναι η διοίκηση της νέας δημοκρατίας με δήμαρχο τον Παπανικολάου, καθώς και τους έτερους συνεργαζόμενους ;

Δεδομένων όσων ισχύουν και συνολικά τα γνωρίζετε, απαιτεί επιβεβλημένη αναγκαιότητα η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ για το αύριο της πόλης μας ; 

Υ.Γ.: Που βρήκες τα χρήματα για διακοπές Καραχάλιο ; Ποιοι σου παρέχουν χρήματα για συντονισμένες επιθέσεις ύβρεων και συκοφαντιών ; 

Αν δεν βγάλεις άμεσα τα ονόματα είσαι αυταπόδεικτα άνανδρος και καταφανώς εξαγορασμένος συκοφάντης.

* Τσιουάουα είσαι ο ίδιος, και μάλιστα το 2014 με χρήματα της παρατάξεως του Κόκκορη, τα οποία είχε αποσπάσει από την Γλυφαδιώτικη κοινωνία ώστε να επιτίθεσαι στον Παπανικολάου και τη ΝΔ, ενώ σήμερα, πάλι με χρήματα που έχουν αποσπάσει από το κοινωνικό σύνολο, αμοίβεσαι ως εκδιδόμενη για συκοφαντικές επιθέσεις, μόνο που σήμερα έχουν αλλάξει οι εντολείς.

* Σε λίγο ενδέχεται να μας αναφέρεις ότι ορισμένα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, ευτυχώς λίγα, τα οποία απεδείχθησαν κάπηλοι, τα οποία πέρασαν μια σειρά από παραμύθια στη τοπική μας κοινωνία, ενώ οι προσωπικοί τους λογαριασμοί - κωδικοί - καταθέσεις αυξάνονται υπέρμετρα, είναι η σοβαρή και φερέγγυα αριστερά !!   

* Ενώ εμείς αξιακά θα αναμετρηθούμε με τα αναχρονιστικά κόμματα τα οποία λυμαίνονται τη τοπική αυτοδιοίκηση, εσύ θα παραμένεις ένα εξαγορασμένο φίδι το οποίο επί χρόνια καταφερόταν κατά των επαγγελματιών της πολιτικής και των κομμάτων και σήμερα τα υπηρετείς επί χρήμασι. 

* Η προσέγγιση της πιτσιρικαρίας από τη πλευρά των εργοδοτών σου δια μέσω της χάλιας ιστοσελίδας, με μ@λ@κιούλες, γυμνόστηθες, κ@λους, λίγο Ολυμπιακό, βιασμούς, αποπλανήσεις ανηλίκων, και συκοφαντίες, μπορεί να επηρρεάσουν κανά δυο πιτσιρικάδες, άνθρωπο με νοημοσύνη και πείρα κανένα. 

* Αλήθεια γιατί έχεις εμμονή με τους βιασμούς και τις αποπλανήσεις ανηλίκων;
( Τι τρέχει ; Άλλωστε δεν γίνονται στα Νότια προάστια και τη Γλυφάδα. Γιατί τόσο ενδιαφέρων; Λόγω του πρότερου .... ;) 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Αν δεν βγάλεις ονόματα είσαι άνανδρος Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">