ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Ο Α,Κουβελογιάννης απειλεί Τσίπρα και Τόσκα

Διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι της Ντέσσυς Κουβελογιάννη, ενώ ο πατέρας της θεώρησε σκόπιμο να υβρίσει τον πρωθυπουργό και τον υπουργό προστρασίας του πολίτη, καθώς και να απειλήσει τα παιδιά και τα εγγόνια τους.

Προφανώς για τον Αντρέα Κουβελογιάννη, πριν την διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπήρχαν ληστείες και διαρρήξεις στην Γλυφάδα, και για όσα ισχύουν τα τελευταία χρόνια φέρει την αποκλειστική ευθύνη ο Τσίπρας με τον Τόσκα.

Εμείς όμως έχοντας τα στοιχεία γνωρίζουμε ότι οι διαρρήξεις στα Νότια προάστια και τη Γλυφάδα γίνονται επί δεκαετίες, και υφίσταντο και επί διακυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Α. Κουβελογιάννη έχω να σου κάνω ερωτήματα:

1) Ο Τσίπρας με τον Τόσκα μας φόρτωσαν τους πεινασμένους εγκληματίες ;
2) Τις δεκαετίες 60 και 70 που οι χουντικοί είχαν γεμίσει το Ν.Αττικής με Πακιστανούς - για φτηνά εργατικά χέρια - ζούσε ο Τσίπρας ;
3) Το 1991 - 93 επί κυβερνήσεως Μητσοτάκη, και με υπουργό τον Σαμαρά, ήρθε το πρώτο μαζικό κύμα λαθρομεταναστών στη χώρα μας και διαμορφώνοντας τους όρους διεύρυνσης της εγκληματικότητας ;

Το θέμα: Διαρρήκτες μπήκαν το βράδυ της Τρίτης στο σπίτι της τηλεπαρουσιάστριας Ντέσσυς Κουβελογιάννη.

Ενώ βρισκόταν σπίτι με τα δυο της παιδιά και κοιμόντουσαν στα δωμάτιά τους οι διαρρήκτες μπήκαν σπίτι της ενώ ο άντρας της επιστρέφοντας στο σπίτι, με την παρουσία του, απέτρεψε τους κακοποιούς οι οποίοι άφησαν πίσω τους ότι είχαν προλάβει να κλέψουν.

Διαβάστε όσα έγραψε ο Α. Κουβελογιάννης
* ΤΣΙΠΡΑ και ΤΟΣΚΑ ... " Πολιτικά Απόβλητα."
* ΜΟΛΙΣ ΓΛΥΤΩΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ και τα ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΑΣ..
* ΧΘΕΣ τη νύχτα λαθροπίθικοι έσπασαν τον αφαλό της πορτας του σπιτιού μου στην Γλυφάδα και μέσα κοιμόντουστε τα εγγόνια και η κόρη μου...
* Η κόρη μου αντιλήφθηκε ότι κάτι συμβαίνει και με ένα μαχαίρι έμεινε κοντά στα παιδιά της...
* ΕΥΤΥΧΗΣ συγκυρία επέστρεψε ο άντρας της, και από διαίσθηση - εκπαιδεύμένου στις ειδικές δυνάμεις - κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά, δημιούργησε θόρυβο και ανέβηκε από την πίσω πορτα...
* ΟΙ λαθροπίθικοι το έβαλαν στα πόδια αφήνοντας στην αυλή μαχαίρια και ότι είχαν ξαφρίσει...
* ΕΙΧΑΝ φτάσει λίγο πρίν το υπνοδωμάτιο των παιδιών..
* Η ΟΜΑΔΑ " ΔΙΑΣ" ΈΦΤΑΣΕ γρήγορα και είναι αξιέπαινη...
* ΤΕΛΟΣ καλό και όλα καλά...
* ΟΦΕΙΛΩ να ειδοποιήσω - και είμαι έτοιμος - να αντιμετωπίσω τις συνεπειες, πως άν κάτι συνέβαινε, από αυτά που ακούμε, και δεν ιδρώνει το αυτί των πολιτικών καθαρμάτων που μας φόρτωσαν όλους αυτούς τους πεινασμένους εγκλήματίες, όλα θα είχαν τελειώσει..
* ΚΑΙ θα την καταλάβαιναν όταν θα την πληρωναν τα παιδιά και τα εγγόνια τους...
* ΚΑΙ μέχρι να με φάνε, όσοι λαθροπίθικοι κυκλοφορούσαν στην Ομόνοια η αλλού...
* ΠΑΡΤΕ χαμπάρι πολιτικά καθάρματα πως όσο ανασφάλεια μας έχετε χαρίσει, υπάρχουν άνθρωποι που θα σας την επιστρέψουν....
* ΔΕΝ ΘΑ φταίνε τα παιδιά και τα εγγόνια σας, αλλά δεν θα έφταιγαν και τα δικά μου...

Όσα αναφέρει ο Α. Κουβελογιάννης σαφώς αποτελούν απόρροια της φόρτισης στην οποία βρέθηκε, όμως δεν δικαιολογούνται οι προσωπικές επιθέσεις και απειλές κατά της ζωής των παιδιών και των εγγονιών της πολιτικής ηγεσίας.

Καλούμε την διοίκηση του δήμου Γλυφάδας, η οποία χρηματίζει ένα κοινό συκοφάντη - υβριστή να καλεί τους Εισαγγελείς αναφορικά με τον κ. Γιαννακόπουλο, ότι προκαλεί και διαμορφώνει τους όρους ''τρομοκρατίας'', να μας αναφέρουν τι πράττει ο Κουβελογιάννης.

Μήπως πρέπει να παρέμβουν οι εισαγγελείς στον Α. Κουβελογιάννη διότι όσα αναφέρει υποκρύπτουν τρομοκρατία ;

Φτάσαμε στο σημείο, ως λαός, και ειδικά στην περίπτωση των ''γαλάζιων'' διοικούντων Γλυφάδας, οι οποίοι μισθώνουν δια της πλαγίας Καραχάλιους, κ.α., να ''φωνάζει'' ο κλέφτης ώστε να φοβηθεί ο νοικοκύρης !!! 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Ο Α,Κουβελογιάννης απειλεί Τσίπρα και Τόσκα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">