ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δούκισσα Νομικού: Και θα ενδώσω

Βλέποντας στο twitter τη Δούκισσα Νομικού, λέγοντας ''και θα ενδώσω'', ( χωρίς να γνωρίζω τι εννοεί και τι έχει γράψει στην ιστοσελίδα), ως γνώστης όλων των τίτλων τραγουδιών, καθώς και των στίχων, αυτομάτως μου γεννήθηκε η ιδέα ότι το ''θα ενδώσω'' γίνεται μια κορυφαία επιτυχία για τον χειμώνα του 2017.

Δεν γνωρίζω αν η Νομικού έχει κάποια καλλιτεχνική φλέβα, λόγω του πατέρα της Νίκου Νομικού, όμως τις ανέφερα ότι μπορεί να δοκιμάσει και να κάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα ως στιχουργός. 

Το ''και θα ενδώσω'' εμπεριέχει τη λέξη δώσω, και παράλληλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι ρίμες ''αποδώσω, πληγώσω, πληρώσω, μαλώσω, μεγαλώσω, παραδώσω, ξεπληρώσω, σώσω, σκοτώσω, όσο, κ.α. και κάλλιστα μπορεί ένα ρεφραίν να αναφέρει ''και θα ενδώσω, και ίσως ...'', όπως, ''και θα ενδώσω χωρίς ...'', & ''και θα ενδώσω σε ... ''και θα ενδώσω για ... '' κ.α.

Όπως διαβάσαμε: Σήμερα έχω λιγούρα !! Πρέπει να ομολογήσω πως δεν έχω συχνά λιγούρες.

Είμαι αρκετά προβλέψιμη στις γεύσεις που λατρεύω και θέλω - σχεδόν - καθημερινά, το καρπούζι, το παγωτό, τα γεμιστά (της μαμάς), τα μπιφτέκια, τις πολύχρωμες σαλάτες...

Χθες το βράδυ όμως έβλεπα μια ταινία όπου οι πρωταγωνιστές έτρωγαν κάθε μέρα ... burgers! Η ταινία ήταν μάπα, η ιδέα για τα burgers όμως καταπληκτική! ;-p

Όποτε σήμερα μάντεψε τι θα φάω!

Εγώ προσωπικά δεν πρόκειται να ενδώσω σε burgers, και μάλλον είσαι επηρεασμένη από την εποχή που κατοικούσες στη Γλυφάδα και τα εν λόγω αποτελούσαν σήμα κατατεθέν.

Αντί για λιγούρες, οι οποίες μπορεί να αποτελούν απόρροια μιας εγκυμοσύνης, καλύτερα να ασχοληθείς πειραματικά με την στιχουργική και ίσως γράψεις μια μεγάλη επιτυχία.

Τέλος, είσαι η ίδια η διαχειρίστρια του dutchesss.queen.gr η το διαχειρίζονται μια ομάδα άλλων, όπως είθισται να γίνεται με σειρά ιστοσελίδων των επώνυμων ; 

* Ελπίζω το black χιούμορ να γίνεται αποδεκτό, όμως η πρόταση συνεχίζει να ισχύει.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δούκισσα Νομικού: Και θα ενδώσω Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">