ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Η πλάνη του δωρεάν WIFI

Οι φερόμενες στρατηγικές για την ανάπτυξη ψηφιακών υπηρεσιών στην πόλη της Γλυφάδας αποτελούν μια πλάνη του κοινωνικού συνόλου, διότι είναι εντελώς διαφορετικό να παρέχεις δωρεάν υπηρεσίες, και κάτι εντελώς διαφορετικό να στοχεύεις σε προβολή από περιορισμένου εύρους υλοποιήσεις.

Μια δημοτική αρχή η οποία πράγματι επιθυμεί να παρέχει υπηρεσίες δημιουργεί μια δημοτική επιχείρηση και παρέχει τις υπηρεσίες στο σύνολο των κατοίκων.

Σε πλήρη αντιδιαστολή όσων είχαν προταθεί από εμάς, πριν απο δεκαετίες, αναφορικά με το δωρεάν ασύρματο δίκτυο στη πόλη της Γλυφάδας, ( διότι δεν είναι κάτι καινούργιο), τόσο η προηγούμενη δημοτική αρχή, όσο και η τωρινή περιορίζονται σε ημίμετρα.  

Αν θέλεις να παρέχεις δωρεάν υπηρεσίες, αυτές πρέπει να φτάνουν σε όλους τους κατοίκους, με μία κεντρική βάση ικανής ισχύος να τροφοδοτήσει το σύνολο των συνοικιών της πόλης, και με ικανή χωρητικότητα ώστε να εξυπηρετούνται παράλληλα τουλάχιστον 5.000 χιλ. χρήστες, τουρίστες και κάτοικοι.

Σε καμία περίπτωση δεν αλλοιώνεται το ελάχιστο αναφορικά με όσα ισχύουν με τις δεδομένες ιδιωτικές εταιρίες, οι οποίες ασφαλώς παρέχουν συνδέσεις ευρυζωνικότητας μεγάλων ταχυτήτων καθώς και όγκου δεδομένων. 

Αντί των δεκάδων hot spots - απάτης για εμάς, απαιτείται μια κεντρική εγκατάσταση στον Υμηττό, όπως διαθέτει ο Ο.Τ.Ε, ώστε να καλυφθούν πλήρως οι συνοικίες του δήμου, όλες οι πλατείες, δημόσιες - δημοτικές δομές, κ.α.

Η εγκατάσταση των ευρυζωνικών υποδομών για την παροχή δωρεάν πρόσβασης στο διαδίκτυο αποτελεί πλάνη του κοινωνικού συνόλου, μιας που τα hot spot που τοποθετεί ο δήμος Γλυφάδας δεν καλύπτουν ούτε 50 μέτρα, ενώ για εμάς πρέπει να υφίσταται κάλυψη τεσσάρων χιλιομέτρων από μια κεντρική ασύρματη εγκατάσταση στον Υμηττό.

Ζώνη 1 : Δημαρχείο και περιβάλλων χώρος 
Ζώνη 2 : Γυμναστήριο ΔΑΚ – Κλειστό Κολυμβητήριο 
Ζώνη 3 : Πλατεία Εσπερίδων
Ζώνη 4 : Λαμπράκη & Μεταξά 
Ζώνη 5 : Πλατεία Μακεδονίας (Άνω Γλυφάδα)
Ζώνη 6 : Πλατεία Αγίου Τρύφωνα (Άνω Γλυφάδα) 
Ζώνη 7 : Πλατεία Καραϊσκάκη (Άνω Γλυφάδα)
Ζώνη 8 : 2η Μαρίνα Γλυφάδας
Ζώνη 9 : 3η Μαρίνα Γλυφάδας
Ζώνη 10 : Πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου 

Πολλά hot spots, και πολλές πιστώσεις από τους διοικούντες, αντί για μια (1) κεντρική εγκατάσταση η οποία να εξυπηρετεί το σύνολο.

Θυμίζουμε ότι είχαν ''φαγωθεί'' δεκάδες χιλιάδες ευρώ από την προηγούμενη δημοτική αρχή χωρίς να λειτουργεί το wifi, και με όσα ισχύουν σήμερα η πλάνη εν μέρει συνεχίζεται . . .

Εμείς ερχόμαστε το 2019 ώστε να παρέχουμε ουσιαστικές υλοποιήσεις για το κοινωνικό σύνολο και στην Ενέργεια, όπως  και στις Τηλεπικοινωνίες.

Σας θυμίζουμε ότι στο δήμο Γλυφάδας, με τους επί χρόνια οφελημένους τοπικούς εργολάβους και αιρετούς, και με το δεδομένο χορό εκατομμυρίων, οι ''κύριοι - κυρίες'' των αστικών κομμάτων που διοίκησαν και διοικούν έκλεισαν με σειρά καταχρηστικών - φασιστικών διώξεων και κατασχέσεων όλα τα ενδογενή τοπικά ραδιοτηλεοπτικά μας μέσα, και επί χρόνια παρανομούν στις σύννομες αιτήσεις μας ώστε να συνεχίζεται το φαγοπότι της κλεπτοκρατίας, και να μην έχουν φωνή συνολικά οι συμπολίτες μας. 

Η ''σύγχρονη'' Γλυφάδα των ''γαλαζοπρασινοκόκκινων'' δεν διαθέτει ούτε ένα τοπικό ραδιοτηλεοπτικό, ενώ οι παρανομούντες των δημοτικών εδράνων ''ταϊζουν'' δια της πλαγίας οδού σειρά από φερόμενους εκδότες και δημοσιογράφους για συσκότιση της τοπικής κοινωνίας.  

Στη ''σύγχρονη'' Γλυφάδα με ήλιο και αέρα 365 ημέρες το χρόνο δεν υπάρχει ούτε μια γεννήτρια παραγωγής ρεύματος, ούτε ένα αιολικό και ηλιακό πάρκο, ώστε ο δήμος να παρέχει φτηνό ρεύμα στους κατοίκους και να αξιοποιεί το ανταποδοτικό τέλος για πραγματική ανάπτυξη του τόπου. ( Απο κατάλληλες εκτάσεις άλλο τίποτα στην περιοχή μας.)

Τονίζεται ότι εμείς δεν είμαστε οπαδοί των δωρεάν υπηρεσιών, επιθυμούμε τη διαμόρφωση υπηρεσιών οι οποίες θα παρέχουν τη δυνατότητα εργαζομένων και κάλυψης της τοπικής κοινωνίας , με φτηνότερο συντελεστή έναντι όσων ισχύουν, καθώς και με  ανταποδοτικό όφελος.

Όλα μπορούν να ''γίνονται για εμάς'' από τα δικά μας χρήματα, χωρίς εμάς, με τα κελεπούρια που νέμονται το δήμο, ενώ προέχουν τα συμφέροντα των ρουσφετοδιορισμένων, των κολλητών εργολάβων, των συγγενών, των φίλων και των ημέτερων.  

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Η πλάνη του δωρεάν WIFI Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">