ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ομόνοια: 33χρονος ποδοσφαιριστής σκοτώθηκε στις ράγες του μετρό

Ο άτυχος άνδρας πέθανε τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε στις γραμμές του μετρό, στον σταθμό της Ομόνοιας και παρασύρθηκε από ένα διερχόμενο συρμό.

Το περιστατικό, σημειώθηκε περίπου μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα και η επιχείρηση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του ολοκληρώθηκε στις 02.00 τα ξημερώματα. Μετά τον απεγκλωβισμό του διακομίστηκε με ασθενοφόρο που ΕΚΑΒ στο ΚΑΤ, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Οι πρώτες πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα αναφέρουν ότι ο νεαρός άντρας φέρεται να έχασε την ισορροπία του στην αποβάθρα του σταθμού και να έπεσε στις ράγες την ώρα που περνούσε ο συρμός του μετρό, χωρίς να μπορεί κάποιος από όσους βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σταθμό, να προλάβει να τον βοηθήσει.

Οι παράγοντες του ποδοσφαίρου στον νομό Ηλείας έχουν βυθιστεί στο πένθος για τον τραγικό θάνατο του 33χρονου.

Ο Δημήτρης Κασκούτης είχε ξεκινήσει την καριέρα του στον Ερμή Πλατάνου, συνέχισε στον Πανηλειακό και αργότερα στο Νηρέα και το Αιγάλεω στην Β’ Εθνική. Τελευταία είχε αγωνιστεί σε ομάδες του τοπικού της Ηλείας, όπως τα Μακρίσια και το Λαμπέτι.

Περίεργες οι συνθήκες ώστε να χάνονται ανθρώπινες ζωές . . . και ελπίζουμε οι αρμόδιοι να αναζητήσουν τα αίτια ώστε να μην υπάρξουν και άλλα ανάλογα κρούσματα.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ομόνοια: 33χρονος ποδοσφαιριστής σκοτώθηκε στις ράγες του μετρό Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">