ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

4 χρόνια χωρίς τον Παύλο – Πώς ανέχεσαι ΝΑΖεIς μαζί τους;

Εκδηλώσεις στη μνήμη του Παύλου Φύσσα σήμερα Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου , με συγκέντρωση στο μνημείο της δολοφονίας του στις 5 το απόγευμα και πορεία στις γειτονιές του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας.
ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 ΔΙΩΞΕΙΣ - ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ: Σαφώς τον Παύλο τον δολοφόνησαν τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής για όσα πίστευε και πέρναγε στην κοινωνία, ενώ στον αντίποδα εμάς δεν μας δολοφόνησαν οι μεγαλύτεροι φασίστες του τόπου μας, που για εμάς προσωπικά είναι τα οργανωμένα συμφέροντα των αστικών κομμάτων, καθώς και η κοινωνική σήψη, όμως επέλεξαν μια διαφορετική μέθοδο όσο οι ίδιοι απολαμβάνουν τα οφέλη των χρημάτων του κοινωνικού συνόλου, να μην υπάρχει ενδεχόμενο να δικαιωθούμε, και σαφώς είναι απεχθέστερο να σε ''σκοτώνουν'' καθημερινά όσοι απολαμβάνουν τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου και επί δεκαετίες παρανομούν επί των σύννομων αιτήσεών μας.
4 χρόνια χωρίς τον Παύλο – Πώς ανέχεσαι ΝΑΖεIς μαζί τους;

Στο Καστράκι που θα καταλήξει η πορεία θα δοθεί συναυλία στη μνήμη του Παύλου, τέσσερα χρόνια μετά τη δολοφονία του από τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής.

Η οικογένεια Φύσσα καλεί στη συναυλία στο Λιμάνι του Πειραιά, απέναντι από την πύλη Ε2 στις οκτώ το απόγευμα, με τίτλο «4 χρόνια χωρίς τον Παύλο – Πώς ανέχεσαι ΝΑΖεIς μαζί τους;» στην οποία συμμετέχουν φιλικά οι Γιάννης Αγγελάκας, Παύλος Παυλίδης, Magic de Spell, Fundracar, Μύκητες, Σ. Γραμμένος, Taburo Bota κ.α. με ελεύθερη είσοδο.

Το καθιερωμένο RAP MONSTERS FEST είναι μία διοργάνωση που ξεκίνησε ο Παύλος και αποτελεί ένα από τα πολλά του όνειρα που μας άφησε παρακαταθήκη. 

Για τον λόγο αυτό, και προκειμένου να γίνεται με τους όρους που είχε θέσει ο ίδιος, φέτος αποφασίσαμε να μεταφερθεί σε άλλη ημερομηνία μέσα στον χειμώνα που να αρμόζει περισσότερο στον χαρακτήρα του φεστιβάλ, να ταιριάζει περισσότερο στον Killah P.

Φέτος, θελήσαμε να οργανώσουμε μια εκδήλωση, με κεντρικό άξονα τη δικαστική μάχη κατά της Χρυσής Αυγής, μια μάχη που ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2015.

Παράλληλα με το μουσικό της κομμάτι, θα προβληθούν με οπτικοακουστικά μέσα όσα έχουν προκύψει μέχρι σήμερα στο δικαστήριο, αλλά και στοιχεία για την συνολική δράση της εγκληματικής οργάνωσης. Πέραν της σωρείας στοιχείων που έχουν εισφέρει μέχρι τώρα μάρτυρες και θύματα στο δικαστήριο για όλες τις υποθέσεις που συνδικάζονται, έρχονται σε λίγο να προστεθούν και άλλα τόσα από την διαδικασία των αναγνωστέων εγγράφων.

Οι ίδιοι αδύναμοι να αντικρούσουν τον όγκο των στοιχείων στην αίθουσα, αλλά έχοντας και την ανάγκη να φαίνονται ενεργοί στους υποστηρικτές τους, εκφράζονται ακόμα δημόσια «εναντίον όλων» με κάθε ευκαιρία, συνεχίζουν τις οργανωμένες επιθέσεις όπως στον Ασπρόπυργο ή σε βάρος του Αλέξη Λάζαρη, ενώ προσπαθούν να συντονίζονται και με άλλους δολοφόνους νεοναζί όπως της Heather Heyer στην Αμερική του Trump με κοινές εμφανίσεις και δηλώσεις στήριξης.

Ένα σημαντικό κομμάτι της κοινωνίας απαντά σθεναρά και επαγρυπνεί αλλά το μεγαλύτερο της δεν φαίνεται να ενοχλείται ιδιαίτερα από τα παραπάνω, θυμίζοντας μας κάτι από «κοινοβουλευτική συνύπαρξη».

Με αυτή την εκδήλωση, θέλουμε να υπενθυμίσουμε ότι αυτή η δίκη δεν αφορά μόνο εμάς ή τα υπόλοιπα θύματα. Σκοπός μας είναι όσο η δίκη μπαίνει στην τελική ευθεία να αποτελέσει κομβικό σημείο συσπείρωσης για δράση σε όλα τα κοινωνικά επίπεδα, με έμπρακτη στήριξη και μαζική παρουσία του κόσμου στις συνεδριάσεις, ώστε να καταστήσουμε σαφές ότι η συνολική καταδίκη των φασιστών θεωρείται μονόδρομος.

Στις 18/9/2017, η εκδήλωση με τίτλο «Πως ανέχεσαι ΝΑΖεΙς μαζί τούς?» (που αποτελεί και την μόνη εκδήλωση που διοργανώνεται από εμάς τον Σεπτέμβρη) θα πραγματοποιηθεί στην έκταση Καστράκι Δραπετσώνας, (έναντι πύλης Ε2 στο Λιμάνι του Πειραιά, πλησίον ηλεκτρικού σταθμού) στις 20:00 με ελεύθερη είσοδο.

Σημείωση του Γιάννη Κουρδομένου: Αντί να διοργανώσουμε εμείς εκδηλώσεις, με τη συμβολή του δήμου, οι οποίοι δεχτήκαμε σειρά από διώξεις και κατασχέσεις με κλείσιμο του Ραδιοφωνικού Σταθμού, τις διοργανώνουν με τα χρήματά μας οι παρανομούντες σε βάρος μας αιρετοί του Δήμου Γλυφάδας, ώστε οι διώκτες μας να προβάλλονται δια μέσω Πολιτιστικών Εκδηλώσεων και να περνάνε στο κοινωνικό σύνολο πόσο ''προοδευτικοί'' είναι, και πόσο σημαντικό έργο έχουν κάνει στη πόλη μας και στον ''τοπικό πολιτισμό'' !!!  

Τόσο οι συμμετέχοντες ''καλλιτέχνες'', όσο και οι ''θεατές'', στο Δήμο Γλυφάδας, πρέπει να είναι παράλληλα των παρανομούντων διοικούντων του Δήμου πολυπολιτισμικά όντα με ευρεία συνείδηση !!! 

ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ;;;  

Μπορούν να σου ισοπεδώσουν απόλυτα τη νοημοσύνη και ο παρανομούντας επί τρία χρόνια δήμαρχος να καλεί τους φροντισμένους του με ρουσφέτια, ώστε παράλληλα του πολιτισμικού θεάματος, να προβάλλει επί σκηνής τη φασιστική παράταξή του, και ορισμένους ασυνείδητους όπως είναι και ο ίδιος.

Όλα παράνομα στη τρίτη μαρίνα Γλυφάδας, και φιέστα με τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου, ώστε να περάσουν το μήνυμα ότι οι παρανομίες οι δικές τους πρέπει να γίνονται αποδεκτές, και να στρέφονται οι Φασίστες κατά των ''άλλων'', και κυρίως όσων έχουν δίκιο ώστε να τους το αμαυρώσουν.

Αλήθεια, εσείς πήγατε να σας κάνουν προβολή της παρανομούσας παρατάξεώς τους με τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου ;;; 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: 4 χρόνια χωρίς τον Παύλο – Πώς ανέχεσαι ΝΑΖεIς μαζί τους; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb