ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Eνισχύουν έμπρακτα τον πολιτισμό !!!

Αντί να διοργανώσουμε εμείς εκδηλώσεις, με τη συμβολή του δήμου, οι οποίοι δεχτήκαμε σειρά από διώξεις και κατασχέσεις με κλείσιμο του Ραδιοφωνικού Σταθμού ΓΛΥΦΑΔΑ FM, τις διοργανώνουν με τα χρήματά μας οι παρανομούντες σε βάρος μας αιρετοί του Δήμου Γλυφάδας, ώστε οι διώκτες μας να προβάλλονται δια μέσω Πολιτιστικών Εκδηλώσεων και να περνάνε στο κοινωνικό σύνολο πόσο προοδευτικοί είναι, και πόσο σημαντικό έργο έχουν κάνει στη πόλη μας και στον τοπικό πολιτισμό !!! 

Τονίζεται ότι ο Πολιτισμός δεν είναι οι φιέστες, το θέατρο, η υποκρισία, το τραγούδι, και εν γένει όσα αποκαλούν ορισμένοι πολιτισμό, διότι ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ είναι και η αρετή της ειλικρίνειας, και κυρίως υφίσταται 24 ώρες το 24ωρo - 365 ημέρες το έτος, και αφορά το κοινωνικό σύνολο. Όλες και Όλους.

Διαβάστε τι δήλωσαν οι διοικούντες:

Σε μια περίοδο που το έχουμε περισσότερο ανάγκη από ποτέ, υποστηρίζουμε και ενισχύουμε έμπρακτα τον πολιτισμό,  δήλωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου.
 

Στηρίζουμε τον πολιτισμό στην πόλη μας και προσπαθούμε να προσφέρουμε στους δημότες μας. Παραμένουμε σταθερά προσηλωμένοι στον στόχο μας που δεν είναι άλλος από τη μέγιστη προσφορά στους δημότες της Γλυφάδας, τόνισε η αντιπρόεδρος του ΚΑΠΠΑ, Μαίρη Παπάζογλου. 

Εμείς από το μετερίζι μας, και έπειτα από σειρά παρανομιών σε βάρος μας από τους διοικούντες πρέπει να τονίσουμε: Τόσο οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες, όσο και οι θεατές, στο Δήμο Γλυφάδας, πρέπει να είναι παράλληλα των διοικούντων του Δήμου πολυπολιτισμικά όντα με ευρεία συνείδηση.

ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ;;;

Μπορούν να σου ισοπεδώσουν απόλυτα τη νοημοσύνη, και ο παρανομούντας επί τρία χρόνια δήμαρχος να καλεί τους φροντισμένους του με ρουσφέτια, ώστε παράλληλα του πολιτισμικού θεάματος, να προβάλλει επί σκηνής τη παράταξή του.

Όλα παράνομα στη τρίτη μαρίνα Γλυφάδας αναφορικά με το ''Φεστιβάλ'', και φιέστα με τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου, ώστε να περάσουν το μήνυμα ότι οι παρανομίες οι δικές τους πρέπει να γίνονται αποδεκτές, και να στρέφονται κατά των ''άλλων'', και κυρίως όσων έχουν δίκιο ώστε να τους το αμαυρώσουν.

Αλήθεια, εσείς πήγατε να σας κάνουν προβολή της παρανομούσας παρατάξεώς τους με τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου ;;; 

Εσείς είσαστε παρόντες στη φίεστα με τον Χ. Δάντη που ο παρανομούντας Γ. Παπανικολάου  ανέβασε στη σκηνή τον Δ. Ακρίβο ώστε να περάσει στους παρευρισμόμενους τη σημαντική που είναι η προσφορά του στον πολιτισμό και το τόπο μας ;

Δεν είναι απορίας άξιο πως ένας τέως αστυνομικός εμπλέκεται σε σωρεία παρανομιών και παραβάσεων στον τομέα διαχειρίσεώς του ; Τι μήνυμα περνά τόσο ο ίδιος όσο και οι υπόλοιποι διοικούντες ; Ζήτω η ανομία και οι παρανομίες εξ ονόματος του πολιτισμού και του θεάματος ; 

Και τελικά δεδομένου ότι περνούν αυτά τα μηνύματα στο κοινωνικό σύνολο, επιτέλους θα εξηγήσουν στα ίδια άτομα, (στους συμπολίτες μας), γιατί υπήρξαν οι διώξεις - κατασχέσεις κατά του ΓΛΥΦΑΔΑ FM ;;;  

Ελπίζουμε να μην αναφέρουν κάποια στιγμή ότι υπήρχε κάποια παράβαση του νόμου, αναφορικά με τη λειτουργία μας, διότι αυτομάτως θα παρεξηγηθούν.

* Όπως έχετε διαπιστώσει επανειλλημένα ποτέ δεν σας βρίσαμε, και δεν χρησιμοποιούμε ύβρεις, σε αντιδιαστολή με την αλητεία που διαπράττει ο Καραχάλιος, τον οποίο οφείλετε ''να μαζέψετε'' αντί να κερδίζει χρήματα για συστημική προπαγάνδα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Eνισχύουν έμπρακτα τον πολιτισμό !!! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">