ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Δήμαρχε με κάθε ειλικρίνεια

Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες συμπολιτών μας, και ειδικότερα νέων ανθρώπων, οι οποίοι βρίσκονται σε καθεστώς μακροχρόνιας ανεργίας, και μάλιστα, με την ΔΕΗ, τον ΟΤΕ, κ.α. να τους έχουν κάνει σειρά από εξώδικα λόγω της αδυναμίας τους να ανταποκριθούν στις πάγιες ανάγκες τους.

Επίσης, γνωρίζουμε πόσοι και πόσες συμπολιτών μας επισκέφτηκαν το δημαρχείο, έπειτα από ραντεβού με την Χρύσα, και συζήτησαν μαζί σας για το ζήτημα ανεργίας, αξιώνοντας τη συνδρομή της δημοτικής αρχής.

Το σημαντικότερο όλων είναι ότι γνωρίζουμε τις ειδικές μέριμνες που έχετε κάνει ως δημοτική αρχή για πλειάδα ''δικών'' σας ανθρώπων, ακόμα και κατά παράβαση όσων πρέπει να ακολουθείται.

Επιπροσθέτως, γνωρίζουμε ότι κατά την προεκλογική περίοδο πλειάδα δημοτικών σας συμβούλων είχαν τάξει από δεκάδες μέχρι εκατοντάδες θέσεις εργασίας ώστε να πετύχουν την εκλογή τους, κάλυψαν όπως όπως όσες μπορούσαν, όμως είναι σαφές ότι το σύνολο των ανέργων οι οποίοι σας ψήφισαν δεν καλύφθηκαν.

Τονίζεται ότι ο Δήμος δεν είναι γραφείο ευρέσεως εργασίας, όμως στην νεοελληνική πραγματικότητα, ο δήμος Γλυφάδας κρατά επί πολλά χρόνια τα σκήπτρα κάλυψης κολλητών και ημέτερων. ( Χαρακτηριστικές περιπτώσεις έχουμε δημοσιοποιήσει από τον ΓΛΥΦΑΔΑ WEB).

Με βασικό δεδομένο χιλιάδες ανέργων στη πόλη μας, και συγκεκριμένα αρκετών σε καθεστώς μακροχρόνιας ανεργίας, με όσα συνεπάγεται αυτό, όπως προαναφέραμε, η δημοτική αρχή, η οποία χωρίς ιεράρχιση και αξιοκρατικό σύστημα μερίμνησε για σειρά ημέτερων, οφείλει να πράξει αναλόγως για όσους και όσες  αντιμετωπίζουν μεγαλύτερο πρόβλημα έναντι όσων καλύψατε ;

Τίθεται το ερώτημα δημόσια, και λίαν συντόμως θα σε επισκευτώ, ξαφνικά, ώστε να μου παρέχεις ξεκάθαρες απαντήσεις προς ενημέρωση των συμπολιτών μας.

Αν ως δημοτική αρχή επιλέξετε να εκφεύγεται, χωρίς τοποθετήσεις και ξεκάθαρες ενέργειες, θα διοργανώσουμε κάλεσμα των συμπολιτών μας και συμβολική κατάληψη του Δημαρχείου.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Δήμαρχε με κάθε ειλικρίνεια Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">