ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Καταγγελίες για τις αυθαιρεσίες στην τρίτη μαρίνα

Καταθέτοντας μηνύσεις κατά των συκοφαντικών δημοσιευμάτων  του υβριστή, φερόμενου τοπικού εκδότη, και κατά της δημοτικής αρχής του δήμου Γλυφάδας, την οποία κάλεσα να τοποθετηθεί αν ο Καραχάλιος εκδίδει σύννομα εφημερίδα της Γλυφάδας, επαναφέρουμε το ζήτημα των Παρανομιών από τη πλευρά της δημοτικής αρχής Παπανικολάου, στη τρίτη μαρίνα Γλυφάδας, και καλούμε την αντιπολίτευση του δήμου, όπως και τις υποψήφιες παρατάξεις της πόλης μας, να κρίνουν επί των πεπραγμένων της διοικήσεως.

Δεν έχουν  ούτε αρχή ούτε τέλος οι ''γαλάζιες'' παρανομίες των διοικούντων, το θέμα είναι ότι σε αυτές τις παρανομίες εμπλέκονται και συμμετάσχουν και οι υπάλληλοι του δήμου Γλυφάδας.

Γλυφάδα WEB: Πράγματι τόσο η δημοτική αρχή '' όλων των δημοτών'', που '' θα γύριζε σελίδα '' στο τόπο μας, όσο και μερίδα των κατοίκων, είστε πολύ δίκαιοι και σωστοί πολίτες, και καταδεικνύεται σε όσα πραγματοποιεί παρανόμως η δημοτική αρχή και με τη δική σας συμβολή - συμμετοχή. Είναι καταφανές ποιοι είναι οι βασικοί υπαίτιοι όλων των κακώς κειμένων, και γνωρίζετε ότι δεν είναι αρμοδιότητά σας να παρέχετε σύμπραξη σε επιλεκτικές ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ.

Ειδικά για εσάς που καταλαμβάνεται δημόσια αξιώματα και θέσεις ένα σαφές ερώτημα: Όποιος κρατά την ''κουτάλα'' γίνεται ο καθ' ύλιν αρμόδιος να πράττει κατά το δοκούν ; Μη ξεχνάτε ότι τα χρήματα που παρέχονται στον δήμο, είναι του ΣΥΝΟΛΟΥ, δεν είναι ούτε των ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝΤΩΝ διοικούντων, ούτε των ημετέρων τους και των χρηματισμένων τους, ούτε κάν των εκλεγμένων παρατάξεων. ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ.

Οι παρανομούντες της διοικήσεως οι οποίοι κατασκευάζουν κατά το δοκούν και σύμφωνα με τα δικά τους συμφέροντα τη τοπική πραγματικότητα, επικαλέστηκαν την συμμετοχή ''πέντε χιλιάδων'' στις παράνομες εκδηλώσεις τους, και εμείς σας πληροφορούμε ότι στη πόλη της ΓΛΥΦΑΔΑΣ πληρώνουν φόρους και τέλη 80.000 χιλ. φορολογούμενοι δημότες. 

Καλείστε να μας παρέχετε επίσημα απαντήσεις αν η απόλυτη αλήθεια των ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ σας αποτελεί συκοφαντία ;

Καταγγελία - Αίτηση του κ. Α. Γιαννακόπουλου σχετικά με τις παρανομίες - παραβάσεις στη τρίτη Μαρίνα Γλυφάδας.

Γιαννακόπουλος Αναστάσιος
κάτοικος Γλυφάδας,
οδός Ιάσονος 15, 165-61.

Γλυφάδα, 12-09-2017. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ

Προς:
1) Προϊσταμένη Τμήματος Αυθαιρέτων, Δήμου Γλυφάδας Αττικής, Κα Χατζηγιάννη Θηρεσία. (τηλ. 213 2025 284) &
2) Προϊστάμενο Γραφείου αυθαίρετων, κ. Δημ. ΤΣΟΥΛΗ, Πολιτικό Μηχανικό και κ. Μ. Δουρούδη.
ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ:
α) Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Χρήστο Σπίρτζη. email: gram-ypourgou@yme.gov.gr και ypourgos@yme.gov.gr
β) Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Νίκο Τόσκα. email: pressoffice@yptp.gr
γ) Αναπληρωτή Υφυπουργό Δικαιοσύνης, κ. Παπαγγελόπουλο Δημήτριο, email: yyddad@justice.gov.gr , grammateia@justice.gov.gr τηλ. 210 7714336 FAX: 7758742.
δ) ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ. Email: ypourgos@ypes.gr
ε) Συντονιστή στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, κ. Κοκκινάκη.
email: ggattiki@otenet.gr (αρ. Πρωτ. 27304/13.9. 2017 και 75445/13.9.2017)
στ) Διοικητή, Α΄Α.Τ. Γλυφάδας Αττικής.
ζ) Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, κ. Ηλία Ζαγοραίο.

[Σε συνέχεια των αριθμ. πρωτ. 1016/120/136/05-07-2017 και 1016/120/136-γ/07-07-2017 αντίστοιχων ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΝ μου προς τον ε΄ εξ υμών, επανέρχομαι].

Ενα κινέζικο ρητό λέγει: Μια εικόνα 1.000 λέξεις.
Προς αποφυγή άσκοπων επαναλήψεων, σας παραπέμπω στις παρακάτω (2) φωτογραφίες, οι οποίες ελήφθησαν στον χώρο όπου ήταν το παλαιό αναψυκτήριο με την επωνυμία: «ΚΑΡΑΒΙ», νοτ
Γ΄μαρίνας Γλυφάδας: Σας καλώ, άμεσα να πραγματοποιήσετε αυτοψία και αφού διαπιστώσετε τυχόν αυθαιρεσίες, αιτούμαι να επιβάλλετε τα νόμιμα προσωπικά κατά του δημάρχου Γλυφάδας, Γιώργου Παπανικολάου του Παύλου και κατά παντός συνυπαίτιου, μεταξύ αυτών και κατά των εαυτών σας (ως αρμόδιοι υπάλληλοι του Δήμου Γλυφάδας), για σκόπιμη αδιαφορίας σας, επειδή εδώ και δύο μήνες έχετε πιει το νερό της λησμονιάς και ταυτόχρονα έχετε κλείσει τα μάτια σας στις καραμπινάτες παραβάσεις που πραγματοποιήθηκαν και στο ως άνω χώρο, με αποκορύφωμα την τοποθέτηση ενός τεράστιου κοντέϊνερ (και αυτό με δαπάνες του Δήμου Γλυφάδας), το οποίο πρόσφατα τοποθέτησε ο δήμαρχος και η παρέα του δεξιά της θεατρικής σκηνής (φωτ. 2η) προς εξυπηρέτηση των καλλιτεχνών. 

[Κατωτέρω ίδετε την από 09-08-2017 σχετική καταγγελία του δημοτικού Συμβούλου, Σωτήρη Βοργιά].

ΣΩΤΗΡΗΣ Π. ΒΟΡΓΙΑΣ
Δημοτικός Σύμβουλος Γλυφάδας ΓΛΥΦΑΔΑ 09 / 08 / 2017
Μυστρά 51 Γλυφάδα Τ.Κ. 165 62
ΤΗΛ: 6980.331.253 – 210.96.51.888

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΠΡΟΣ:
1) ΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ.
2) ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.
3) ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ.
4) ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ.
5) ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ.
6) ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΘΗΝΑΣ.
7) ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ.

ΘΕΜΑ: Παράνομες εργασίες και δραστηριότητες στον αιγιαλό της παραλίας Γλυφάδας, στην περιοχή σας 3ης μαρίνας (θέση παλαιό αναψυκτήριο “ΚΑΡΑΒΙ”).

Σας τελευταίες εβδομάδες ο Δήμαρχος της Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, προέβη σε εκτεταμένες αυθαίρετες εργασίες στον αιγιαλό, (κυριολεκτικά πάνω στο κύμα), στην περιοχή σας 3ης μαρίνας (θέση παλαιό αναψυκτήριο “ΚΑΡΑΒΙ”), με μπαζώματα, ξεμπαζώματα, ασφαλτοστρώσεις, τσιμεντώσεις, πλακοστρώσεις, υδραυλικές, ηλεκτρικές και διάφορες σας εργασίες. Στην συνέχεια εγκατέστησε σας την πλευρά σας θάλασσας μεγάλη εξέδρα και λυόμενες κερκίδες. Στον ίδιο πάντα χώρο εγκατέστησε και καντίνα όπου πωλούνται μπύρες, σουβλάκια, λουκάνικα κλπ.

Αφού έκανε σας αυτές σας κατασκευές, διοργάνωσε και συνεχίζει να διοργανώνει, στο συγκεκριμένο χώρο πολιτιστικές δραστηριότητες με προσέλευση κόσμου.

Σας αυτές οι εργασίες, οι κατασκευές και οι προμήθειες σας εξέδρας και των κερκίδων, καθώς και οι εκδηλώσεις, έγιναν και συνεχίζονται αυθαίρετα, χωρίς καμία απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και χωρίς καμία άδεια από πουθενά.

Πέρα από την παρανομία, υπάρχουν ερωτήματα σας και πως πληρώνονται όλα αυτά, από κωδικούς, πως εξασφαλίζεται η αποφυγή ατυχημάτων, με ποια διαδικασία εγκαταστάθηκε η καντίνα η οποία λειτουργεί χωρίς άδεια.

Εν όψει των όσων προαναφέρθηκαν, καλούνται οι αρμόδιες αρχές σας στις οποίες απευθύνεται η παρούσα μου, να πράξουν τα νόμιμα.

Με τιμή,
Σωτήρης Βοργιάς,
Δημοτικός Σύμβουλος,
επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης.

************

Να πρωτοκολληθεί η παρούσα μου.
Να μου χορηγηθεί αντίγραφό της, για κάθε νόμιμη χρήση
&
Να ενημερωθώ εγκαίρως ως προς τις ενέργειές σας.­

Ο ΑΙΤΩΝ

Αναστάσιος Ιωάννη Γιαννακόπουλος.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Καταγγελίες για τις αυθαιρεσίες στην τρίτη μαρίνα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">