ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Ο δήμος Γλυφάδας έχει γίνει τσίρκο

Κυριολεκτικά ο δήμος Γλυφάδας επί ημερών Γ. Παπανικολάου και διοικήσεως από την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας έχει γίνει τσίρκο, άλλαξε πλήρως η δομή του, ακόμα και αυτή που ίσχυε επί Κώστα Κόκκορη, και όλα είναι στημένα.

Σκέτο φιάσκο ο Δήμος Γλυφάδας, δεδομένου ότι δεν πατάει κανείς στις οικονομικές επιτροπές και τα δημοτικά συμβούλια , και αποκλειστικά η κλίκα των αιρετών πηγαίνει και δίνει την καθιερωμένη παράσταση παρουσία κανά δυο έμμισθων εγκάθετων και των κλακαδόρων του δήμου.

Πραγματικά όλοι αυτοί οι ''προοδευτικοί'' ''γύρισαν'' τη σελίδα του δήμου Γλυφάδας, ο οποίος έχει περιπέσει να είναι ένα τσιφλίκι των αστικών κομμάτων, Γιάννης πίνει - Γιάννης κερνάει.

Ποιός θα περιμένε ακόμα και εν έτη 2017, αντί να προοδεύσει ο δήμος για όλους τους δημότες και δημότισσές του, και να γίνει ένας σύγχρονος και δημοκρατικός δήμος, να έχει περιπέσει σε κομματικές παρέες.

Παράλληλα ελαχίστων σωστών, αναβαθμίστηικε κάθε φαύλος να παριστάνει τον δημοσιογράφο, κάθε επιτήδειος παριστάνει τον παράγοντα, και κάθε συνταξιούχος που είχε έρθει στη πόλη της Γλυφάδας διαχειρίζεται εκ. ευρώ, ενώ δεν μπορεί ούτε να μιλήσει, ούτε κάν να γράψει, διότι αυτομάτως τα τσακάλια της Γλυφάδας θα αντιληφθούν περί τίνος πρόκειται.

Στη Γλυφάδα του παρόντος έγινε βασιλιάς ακόμα και ο Δημητράκης, ο οποίος εκτελούσε χρέη ταχυδρόμου, και ίσως αύριο να είναι η σειρά του Κωστάκη, του Γιαννάκη, του Πετράκη, του Παναγιωτάκη, του Τασούλη, κ.α.,της Αθηνούλας, της Κυριακούλας, κ.α. από εργάτες καθαριότητας, υπάλληλοι του δήμου, και δημότες Γλυφάδας, να γίνουν οι επόμενοι δήμαρχοι.

Έχετε κάποιο πρόβλημα οι ''γαλάζιοι'' Δημητράκηδες το 2019 ο δήμος να διοικηθεί από τους υπαλλήλους, τους εργάτες καθαριότητας, και μια σειρά άλλων συμπολιτών μας ; Αν έχετε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα να το δούμε δημόσια, ώστε να σας κρίνουν επαρκώς.

Δεν δικαιούστε να παρέχετε τέτοιο επίπεδο στην τοπική κοινωνία, και είναι γνωστό ότι οι μάσκες έχουν πέσει προ πολλού, διότι μπασκίνες δημοτικοί σύμβουλοι, νεοδημοκράτισες υπάλληλοι των υπηρεσιών του δήμου, και κάθε λογής αυλικοί, παραταξιακοί, κ.α. αντί να μεριμνούν για ορθή χρηστή διοίκηση έχουν πέσει με τα μούτρα στην ''δουλειά'', και παράλληλα παρέχουν υπηρεσίες τα προσωπικά δεδομένα των κατοίκων σε απατεώνες και εκβιαστές.


Δεδομένου ότι είδαμε την ανάρτηση του κλόουν της δημοσιογραφίας, και την φωτογραφία από τα sosial media την οποία χρησιμοποίησε, αναφέρουμε: Η νοημοσύνη ενός αγράμματου ο οποίος εκ του μηδενός μπορεί να γίνει παράγοντας φτάνει μέχρι του σημείου να θεωρεί ότι έγινε Βασιλιάς, ενώ του πραγματικά μορφωμένου τον δρομολογεί να επιθυμεί την αυτοκρατορία και να γίνει αυτοκράτωρ.

Οι ''βασιλείς'' μπορεί να είναι και αγράμματοι αστοιχείωτοι, ο Αυτοκράτορας λόγω αξιώματος μπορεί να έχει υφισταμένους και δεκάδες είτε εκατοντάδες ''βασιλείς''.

Ελπίζουμε να έχει καταστεί σαφές σε ορισμένους που καβάλησαν τα καλάμια, την ''είδαν'' βασιλείς, και όπως είναι γνωστό έρχονται οι μέρες να επιστρέψουν εκεί που ευρίσκοντο πριν την πλασματική τους ''βασιλεία''.

Σύμφωνα με όσα ισχύουν στο δήμο Γλυφάδας είναι αυταπόδεικτο στους συμπολίτες μας ότι δεν είστε ικανοί να χωρίσετε δυο αλόγων άχυρα, γίνατε και Βασιλείς ;;;

Έχετε ευτελίσει το δήμο σε απίστευτο βαθμό, και ουδέποτε είχε ισχύσει κάτι ανάλογο. Αν ορισμένοι έπειτα από μια υποψηφιότητα, και την εκλογή τους, και κυρίως έπειτα από τις πιστώσεις του χρήματος του κοινωνικού συνόλου, χωρίς να υπάρχει ορθή διαχείριση των χρημάτων όλων των δημοτών, θεωρούν ότι είναι ''βασιλείς'', στις εκλογές του 2019 να αναμένουν τον Αυτοκράτορα, ο οποίος είναι ο λαός, (οι συμπολίτες μας), και κυρίως όσοι και όσες υποβαθμίζονται σε καθημερινή βάση, καθώς επίσης, όσοι και όσες προσβάλλονται βάναυσα από παρανομίες, παρατυπίες, και κακοδιαχείριση, και πρεσβεύουν ένα διαφορετικό μοντέλο διοικήσεως.

Τέλος, θεωρούμε ότι όσοι και όσες παράγουν έργο πρέπει να αναβαθμίζονται, και είναι γνωστό ότι εκατοντάδες εργαζόμενοι του δήμου παράγουν έργο, άρα πρέπει να δημιουργηθεί το πλαίσιο να διοικήσουν παράλληλα των υπολοίπων συμπολιτών μας και τον δήμο. 

Επί των ημερών σας αδικείται πολλούς συμπολίτες μας, και τα επωνομαζόμενα έργα σας σε καμία περίπτωση δεν είναι ικανά να καλύψουν τις αδικίες σας. Κανείς δεν οδηγείται στο σημείο να επιτίθεται σε μια διοίκηση αν δεν αδικείται.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Ο δήμος Γλυφάδας έχει γίνει τσίρκο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">