ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δημοτική Συνεργασία: Στο Εφετείο μετά την πρωτόδικη απόφαση

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών έκρινε  ενόχους τους Χρήστο Κορτζίδη και Τάκη Κοροβέση για συκοφαντική δυσφήμιση του Γιάννη Κωνσταντάτου (βλ.προηγούμενη δημοσίευση) Τους επέβαλε την ποινή των 14 μηνών με τριετή αναστολή.

Οι αποφάσεις των δικαστηρίων δεν είναι εξ ορισμού σωστές και θεωρούμε τη συγκεκριμένη απόφαση εσφαλμένη και άδικη. Γι΄αυτό ασκήσαμε έφεση.

Σε κάθε περίπτωση συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε ότι τα όσα γράψαμε στο σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας μας είναι αληθή και ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Στη χαρακτηριστική φώτο που χρησιμοποιούν από την Δημοτική Συνεργασία αναφέρετε '' Αν δεν υπάρχει ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ δεν υπάρχει γνώμη ''

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Το θέμα είναι ποια ενημέρωση ; Η ενημέρωση ως λειτούργημα για όλους τους πολίτες - δημότες, η τα συμφέροντα ολιγαρχών, αστικών κομμάτων - πολιτικών, τα οποία πατούν και τσαλαπατούν την πολυφωνία και τον πλουραλισμό ; ( Βλέπε Δήμος Γλυφάδας και πόσες δεκαετίες παρανομούν σε σύννομες αιτήσεις, ενώ στον αντίποδα μισθώνουν αρκετούς για την συστημική τους προπαγάνδα.)

Επίσης, η Δημοτική Συνεργασία εύχεται κακή δημιουργική και αγωνιστική χρονιά.

Πού να στραφούμε ελπίζοντας για μια καλύτερη ζωή αν όχι στην Παιδεία; Εκεί ριζώνουν όλες οι καλές ιδέες, εκεί φυτρώνει η ελευθερία, η δημοκρατία και η δικαιοσύνη ως έννοιες που αντέχουν και στις πιο σκληρές δοκιμασίες. Εκεί ανθίζουν Πολυτεχνεία και φωλιές αντίστασης στον φασισμό, τον ρατσισμό, τη διαφθορά και το ατομικό βόλεμα.

Στον δήμο μας, όπως σε κάθε τοπική κοινωνία, βιώνουμε την άνιση μάχη για την κάλυψη των αναγκών σε δασκάλους και καθηγητές, υποδομές και μέσα. Στηρίζουμε κάθε δίκαιη διεκδίκηση για βελτίωση και πρόοδο, αντιστεκόμαστε σε κάθε απόπειρα στέρησης ατομικών και συλλογικών δικαιωμάτων.

Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά, τον εκπαιδευτικό κόσμο και τις οικογένειες των μαθητών μια χρονιά πλούσια σε δράσεις μάθησης, γεμάτη χαμόγελα, προσπάθειες και επιτυχίες.

Η πρώτη μέρα σχολείου μάς γεμίζει με αισιοδοξία και αγωνιστικότητα για όλα όσα επιθυμούμε προσωπικά και συλλογικά να πετύχουμε:

Ένα σύγχρονο δημόσιο σχολείο που θα αγκαλιάζει όλα τα παιδιά από όπου κι αν προέρχονται με την ίδια αποδοχή κι αγάπη.

Εκπαιδευτικούς που θα ζουν με αξιοπρέπεια και θα μπορούν να προσφέρουν απερίσπαστα το παιδαγωγικό τους έργο.

Μια σχολική κοινότητα ζωντανή, ενεργή και δραστήρια.

Ευχόμαστε να μην υπάρξει φέτος ούτε ένα παιδί χωρίς δάσκαλο, ούτε ένα δίκαιο εκπαιδευτικό αίτημα ακάλυπτο και συνεχίζουμε να βρισκόμαστε εδώ μαζί σας σε κάθε πρόβλημα ή δυσκολία, αλλά και σε κάθε όμορφη στιγμή, όπως ακριβώς κάναμε πάντα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δημοτική Συνεργασία: Στο Εφετείο μετά την πρωτόδικη απόφαση Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">