ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τηλεφωνική συνομιλία Κρις Αλαχούζου Τέρνες Κουϊκ: Τα δύσκολα τελείωσαν

Ο Δήμαρχος του Ταρμπόν Σπρίγκς κ. Κρις Αλαχούζος σε τηλεφωνική του συνομιλία με τον υφυπουργό εξωτερικών κ. Τέρενς Κουϊκ ανέφερε ότι «Ο τυφώνας Ίρμα πέρασε. Τα δύσκολα τελείωσαν.Τώρα αρχίζει η ανασυγκρότηση της καθημερινότητάς μας» 

Επίσης, ευχαριστίες στον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο του Ταρμπόν Σπρίγκς το Πάσχα θα πάει στην Κάλυμνο.

«Ο τυφώνας Ίρμα πέρασε. Τα δύσκολα τελείωσαν. Ευτυχώς ήμασταν καλά προετοιμασμένοι και όλα πήγαν κατ' ευχή με τη βοήθεια της Παναγίας. Τώρα αρχίζει η ανασυγκρότηση της καθημερινότητάς μας. Δεν είχαμε θύματα, ούτε καν τον παραμικρό τραυματισμό. Μερικές  υλικές ζημιές σε κάποια σπίτια, που όμως θα φτιαχτούν γρήγορα».

Αυτά είπε ο Δήμαρχος του Τάρπον Σπρινγκς της Φλόριντα κ. Κρις Αλαχούζος, σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε αργά χθες τη νύχτα με τον Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Τέρενς Κουίκ.

Ο κ. Αλαχούζος, δεύτερης γενιάς Ομογενής από την Κάλυμνο, που βγήκε πέρυσι Δήμαρχος με εντυπωσιακό ποσοστό, στην όμορφη πόλη που λέγεται και «πόλη των σφουγγαράδων», στην νοτιότερη Πολιτεία των ΗΠΑ.

Μαζί του ο ΥΦΥΠΕΞ επικοινωνούσε όλες αυτές τις μέρες, ενημερώνοντας και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο, ο οποίος το Σάββατο είχε προσωπικά επικοινωνήσει με τον Δήμαρχο του Τάρπον Σπρινγκς.

«Θα σας παρακαλέσω να μεταφέρετε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τις άπειρες ευχαριστίες μου εκ μέρους όλης της Ομογένειας της πόλης μου, για το τηλεφώνημα που μου έκανε το Σάββατο, πριν μας «χτυπήσει» ο Ίρμα. Έδειξε τέτοια ανθρωπιά και πόσο αγαπάει τον Ελληνισμό σε όλον τον κόσμο.

Επίσης, ευχαριστώ το Υπουργείο Εξωτερικών, τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Νίκο Κοτζιά και εσάς, που δείξατε ότι για μια ακόμα φορά ήσαστε κοντά μας σε δύσκολες στιγμές», τόνισε στον ΥΦΥΠΕΞ ο Δήμαρχος του Τάρπον Σπρίνγκς, καταλήγοντας με την εξής είδηση:

«Με ομόφωνη απόφαση, το Πάσχα που έρχεται, σύσσωμο το ΔημοτικόΣυμβούλιο της πόλης θα πάμε στην Κάλυμνο. Αυτό γίνεται για πρώτη φορά στα ιστορικά μας. Στο νησί θα κάνουμε και κοινή συνεδρίαση των δύο Δημοτικών Συμβουλίων. Ήταν πολύ σημαντικό που συμφώνησαν όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, Ομογενείς και μη».

Ο ΥΦΥΠΕΞ έδωσε συγχαρητήρια στον κ. Κρις Αλαχούζο για αυτήν του την πρωτοβουλία και δεσμεύτηκε, ότι θα έχει και τη στήριξη της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού.


* Η φωτογραφία είναι από την επίσκεψη του υφυπουργού στο δημαρχείο του Ταρμπόν Σπρίγκς, την οποία πήραμε από το ελληνόφωνο τοπικό ραδιοτηλεοπτικό GREEK VOICE TV, το οποίο λειτουργεί τοπικά στις Η.Π.Α, σε αντιδιαστολή της δικής μας τοπικής πραγματικότητας, και όσων συνέβαιναν επί ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, και εξακολουθούν με αυτά τα κόμματα στην διοίκηση του δήμου.

Από τη τοπική πραγματικότητα του Δήμου Γλυφάδας

Είναι χαρακτηριστική η λειτουργία των κατά τόπους, οι οποίοι ενώ προεκλογικά υπόσχονται το δήμο όλων των δημοτών, της προόδου, και της ανάπτυξης, μόλις εξασφαλίσουν τις ψήφους ώστε να βρεθούν στην διοίκηση, και τα έδρανα του δήμου, αλλάζουν καθολικά γραμμή, με ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ μέριμνα αποκλειστικά για ημέτερους, και στον αντίποδα, επίσης ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ στις σύννομες αιτήσεις των υπολοίπων δημοτών.

Άτομα με μηδενική διαδρομή και προσφορά σε τοπικό επίπεδο, βρίσκονται να απολαμβάνουν θέσεις και τα χρήματα των Γλυφαδιωτών, και στον αντίποδα η πλήρης - καθολική κατάλυση από τη πλευρά τους, και μια λειτουργία τόσο των αιρετών, όσο και αρκετών ψηφοφόρων τους, απαράδεκτη, αντιδημοκρατική, και δόλια.

Επί αρκετά χρόνια υφίσταται μια ιδιότυπη τοπική γραφική χούντα από τη πλευρά τόσο των οργανωμένων συμφερόντων, κομμάτων, παρατάξεων, ολιγαρχών, διασφαλίζοντας τους ημετέρους τους, και επίσης, μια ιδιότυπη κοινωνική αποσύνθεση με χιλιάδες κατοίκους οι οποίοι εξοικειώνονται στην φαυλότητα, την κατάλυση των θεσμοθετημένων καθώς και της κοινωνικής δικαιοσύνης.

Αποτελούν αρνητικό στοιχείο, το οποίο πρέπει να εμπεριέχεται στα ρεκόρ Γκίνες, σε μια περιοχή όπως είναι τα Νότια προάστια Αττικής, και ειδικότερα ο Δήμος της Γλυφάδας, στα οποία λειτούργησαν σειρά από τοπικές Ραδιοτηλεοράσεις, η συμβολή των εκάστοτε αρμοδίων - και ειδικότερα των τοπικών - οι οποίοι είναι οι φυσικοί δημιουργοί για το κλείσιμο όλων, ώστε οι ίδιοι με τους ημετέρους τους να κατασκευάζουν την πλασματική τοπική πραγματικότητα, και μάλιστα με αποκλειστικό γνώμονα τα ιδιοτελή τους συμφέροντα

Επί 40 χρόνια διώξεων και κατασχέσεων, έχουμε πλήρη στοιχεία ποιοι οφελήθηκαν και οφελούνται, καθώς και τι ισχύει σήμερα στο τόπο μας, ο οποίος με την συμβολή των κατά τόπους βρίσκεται πίσω και από το τελευταίο χωριό της Ελλάδος.

Η λειτουργία των Νεοελλήνων, οι οποίοι δεν διαθέτουν εντοπιότητα στα Νότια και τη Γλυφάδα

Μεριμνούν με ρουσφετολογικού τύπου διαδικασίες υπέρ των ημέτερων, ενδυναμώνουν άτομα τα οποία είναι ακραίων αντιλήψεων - νοοτροπίας, καταργούν την αναλογική ισότητα, πολυφωνία, πλουραλισμό, και εν συνεχεία επιτίθενται δια χρηματισμένων τους κατά όσων αναφέρουν την αλήθεια, αναφορικά με τα πεπραγμένα τους !!!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τηλεφωνική συνομιλία Κρις Αλαχούζου Τέρνες Κουϊκ: Τα δύσκολα τελείωσαν Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">