ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αίτηση προς το Δήμο Γλυφάδας

Ο δήμος Γλυφάδας, δια μέσω των διοικούντων - αντιπολιτευομένων, όπως έχει πιστώσει επανειλλημένα τα χρήματα των Γλυφαδιωτών, για πάσης φύσεως αγορές, και κυρίως με έμφαση τη κάλυψη ημέτερων, να πιστώσει για άλλη μια φορά ώστε να αγοράσει τα μηχανήματα για την Ψηφιακή Ενημέρωση του δήμου - δημοτών.

Έπειτα από τους Αλεξίου, και Σίνο, στους οποίους ο δήμαρχος Γλυφάδας, και μερίδα αντιπολιτευομένων δείχνουν την προτίμησή τους, για χλωροφύλλη, τις παιδικές χαρές με πιστώση των χρημάτων των Γλυφαδιωτών, για αγορές από ψηφοφόρους και φίλους της παρατάξεως, και τα δεκάδες ρουσφέτια υπέρ ημέτερων, ενόψει του νόμου για την Ψηφιακή Ραδιοφωνία, μήπως θεωρείται τόσο οι διοικούντες, όσο και οι αντιπολιτευόμενοι, ότι πρέπει να καλυφθούμε και εμείς ;

ΑΙΤΗΣΗ 

Γιάννη Κουρδομένου
Καρχηδόνος 8
Τερψιθέα Γλυφάδας
Ιδιοκτήτη του κατασχεμένου ΓΛΥΦΑΔΑ FM - 1977 - 2005
mail: glyfadaweb@gmail.com
τηλ: 690 8554616 

Πρός Δήμο Γλυφάδας
Δήμαρχο Γλυφάδας,
Πρόεδρο Δ/Σ,
Παρατάξεις - αιρετούς. 
Ενημέρωση των Τοπικών ''ΜΜΕ''

Με βασικό δεδομένο δήλωση του Υπουργού Ψηφιακής πολιτικής, Νίκου Παππά, ο οποίος δήλωσε ''προχωρούμε  στη ρύθμιση και τη μετάβαση του ραδιοφώνου στην ψηφιακή εποχή'', και σύμφωνα με το γεγονός σειράς καταχρηστικών διώξεων και κατασχέσεων, απόρροια των οποίων ήταν να κλείσει η λειτουργία του ΓΛΥΦΑΔΑ FM, ο οποίος δεν λειτουργεί επί 12 χρόνια, αιτούμαστε την αγορά των κατάλληλων μηχανημάτων, ώστε να επαναλειτουργήσουμε ως ΓΛΥΦΑΔΑ FM στην ''Ψηφιακή εποχή''.


Γλυφάδα 8/9/2017

Να πρωτοκολληθεί η παρούσα μου
και να μου χορηγηθεί αντίγραφο για κάθε νόμιμη χρήση. ( Κυρίως Δικαστική.)


* Ελλείψει των ενεργειών οι οποίες απαιτούνται, και έχοντας το δεδομένο σειράς πρωτοκολλημένων αιτήσεων στο Δήμο Γλυφάδας, στις οποίες παρανόμησαν οι εκάστοτε διοικούντες, κάθε συμπολίτης μας θα διαμορφώσει ορθό συμπέρασμα τι εξυπηρετείται από τους διοικούντες, καθώς και από τους αντιπολιτευόμενους, όπως και που στοχεύουν, και κυρίως τι διαπράττουν. 

* Τονίζεται ότι από το 2004 οι εκάστοτε δημοτικές αρχές του Δήμου Γλυφάδας παρανόμησαν επί των σύννομων αιτήσεών μας, άρα λειτουργώντας κατά του δημοσίου συμφέροντος, και κατά της ''τέταρτης εξουσίας'', την οποία την επιθυμούν ελεγχόμενη δια των ιδίων, και των αμφότερων ημετέρων τους.

* Είναι χαρακτηριστική και η λειτουργία των φερόμενων ''αριστερών'' της Γλυφάδας, ( πριν την αποχώρηση των 80 από τους 160 από την τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ), οι οποίοι ενώ είχαν εξασφαλισμένες θέσεις εργασίας, κυρίως στον δημόσιο τομέα, και σε ορισμένες περιπτώσεις με πολλά extra, κατά παράβαση του καταστατικού στράφηκαν κατά ημών, ( να μην δικαιωθούμε),  ώστε, πρώτον, να τύχουν της εκλογής τους και να συνεργάζονται με τους ''αντιπάλους'' τους στο δήμο, και δεύτερον, σε ορισμένες περιπτώσεις, να κατασκευάζουν και τη τοπική πραγματικότητα σύμφωνα των συστημικών και των προσωπικών συμφερόντων τους. 

Στη κατασκευασμένη τους τοπική πραγματικότητα, η οποία εξυπηρετεί αποκλειστικά συστημικές σκοπιμότητες, καθώς και προσωπικά συμφέροντα, για ορισμένους αριστερούς της Γλυφάδας, η '' αλληλεγγύη - δικαιοσύνη - δημοκρατία'' που υποσχέθηκαν στον Ελληνικό λαό, μεταφράζεται '' πατάμε πάνω στο δίκιο και στις ζωές των άλλων'' για περισσότερο χρήμα.  

Ορισμένες καταστάσεις δεν τις προσπερνάς, ούτε τις διαγράφεις, διότι προσωπικά γνωρίζω πως δια των ενεργειών μου έγινε δήμαρχος ο Κ. Κόκκορης μαζί με τη παρέα του, με 30 ψήφους διαφορά, (αν και προσωπικά ποτέ δεν υπήρξα ΠΑΣΟΚ), και τι ίσχυσε επί ημερών του παρανομώντας επί των σύννομων αιτήσεών μας, ενώ οι ειδικές μέριμνες για τους ημέτερους, και όχι μόνο, αποτελούσε πάγιο καθεστώς στο δήμο. Το ανάλογο ισχύει και με αρκετούς ακόμα. Όλοι επιθυμούν μια ευκαιρία ώστε να γίνουν Δερβεναγάδες, και καταφανώς ουδείς δίκαιος και σωστός.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αίτηση προς το Δήμο Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">