ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Και οι τρεις πρόεδροι . . .

Οι εκλεκτοί του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας, μπορεί να απαξιώνουν τους συμπολίτες μας, την διαφάνεια, το δίκαιο, την ενημέρωση, και εμάς τους ιδίους, όμως την αλήθεια δεν δύνανται ούτε να την απαξιώσουν ούτε να την διαβάλουν.

Πριν την διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ και τα δυο Μνημόνια με την σφραγίδα και των τριών προέδρων της τοπικής ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας, κατά τον σχηματισμό της τοπικής δημοτικής παρατάξεως, δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από τον Σταμάτη Σκαμπαρδώνη, ο οποίος με καλούσε σε συνοικιακή καφετέρια της Τερψιθέας ώστε να συζητήσουμε κατ' ιδίαν.

Ομολογουμένως δεν έτρεφα καμία εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Σ. Σκαμπαρδώνη, και του ζήτησα στην συζήτηση να παρίστανται και δυο μάρτυρες της δικής του επιλογής.

Ο Σ. Σκαμπαρδώνης μου πρότεινε τους Στέλιο Πλιάκη, σημερινό πρόεδρο του Ο.Γ.Α, καθώς και τον Τάσο Ταστάνη, σημερινό πρόεδρο του Ο.Α.Σ.Α, ως μάρτυρες της συζητήσεώς μας.

Συναντηθήκαμε και οι τέσσερις στην συνοικιακή καφετέρια της Τερψιθέας, και αναπτύξαμε μια συζήτηση αναφορικά με όσα μας ταλάνιζαν, και ειδικότερα με έμφαση τη τοπική αυτοδιοίκηση.

Παρένθεση: « Είναι γνωστό ότι και οι τρείς σημερινοί ''πρόεδροι'' καταλάμβαναν θέσεις στο συντονιστικό της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς επίσης αποτελούσαν παράλληλα και υποψηφίους για τις δημοτικές εκλογές του 2014. 

Οι παλιοί κάτοικοι Τερψιθέας - Γλυφάδας έχουν υπόψιν τους πριν από πόσες δεκαετίες είχε γίνει η αρχή από τον υποφαινόμενο, τουλάχιστον σε επικοινωνιακό επίπεδο - Ενημέρωσης, για την ίδρυση μιας δημοτικής κίνησης η οποία καλείτο να ανατρέψει τα αστικά κόμματα παλιοκομματισμού από τον δήμο Γλυφάδας, δεδομένου ότι δεν εξέφραζαν το σύνολο της τοπικής κοινωνίας, και δεν διοικούσαν με ορθό τρόπο διασφαλίζοντας το δημόσιο συμφέρον.

Η αρχή είχε γίνει από τον υποφαινόμενο σε μια χρονική περίοδο κατά την οποία δεν υπήρχε τοπικός ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και γραφεία του στη πόλη μας.

Οι αποχωρήσαντες και μη από την τοπική Ο.Μ του ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζουν ότι συνέβαλα ακόμα και στην δημιουργία του λογότυπου της παρατάξεως, στην επικοινωνία και ενημέρωση, καθώς και στην διαμόρφωση όρων οι συμμετέχοντες της εν λόγω παρατάξεως να ξεφύγουν από τις λίγες ψήφους των προηγούμενων δημοτικών εκλογών, και αντί ενός δημοτικού συμβούλου να αυξήσουν την δυναμική τους » .

Στο δια ταύτα: Στη συζήτηση που έγινε μεταξύ του υποφαινόμενου και του Σ. Σκαμπαρδώνη, παρουσία των Πλιάκη - Ταστάνη ως μαρτύρων, ανέπτυξα όσα είχαν προηγηθεί σε τοπικό επίπεδο και καταφανώς δεν τα γνώριζαν λεπτομερώς, και τελικώς δώσαμε τα χέρια έπειτα από την ανάπτυξη των θέσεων μας αναφορικά με τις δημοτικές εκλογές.

Όπως γνωρίζετε, τόσο τα στελέχη και οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και πλειάδα συμπολιτών μας, έπειτα από λίγες βδομάδες, με την συμβολή του Σ. Σκαμπαρδώνη, και ελαχίστων λοιπών, υπήρξε η αξίωση να μην συμμετάσχω στις δημοτικές εκλογές, κατά παράβαση τόσο του καταστατικού, όσο και της συμφωνίας την οποία είχαμε κάνει παρουσία (2) δυο μαρτύρων. 

Η ανακοίνωση έγινε από τον σημερινό πρόεδρο του Ο.Γ.Α, Σ. Πλιάκη, ο οποίος με κάλεσε στην ίδια καφετέρια ώστε να μου ανακοινώσει τη θέση του Σκαμπαρδώνη, Βαγγελάτου, και σία, εξαιρέσεώς μου από τις δημοτικές εκλογές, στον ίδιο μου το τόπο, και έχοντας το βασικό δεδομένο σε αντιδιαστολή Πλιάκη, Σκαμπαρδώνη, Βαγγελάτου και σία, να έχω δεχθεί σειρά από καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις, καθώς και παρανομίες εις βάρος μου από τη πλευρά των διοικούντων, ενώ οι ίδιοι απολάμβαναν θέσεις και μισθούς του δημοσίου.

Τα συμπεράσματα τα οποία απορρέουν από τη λειτουργία των προαναφερόμενων επαφίονται στην κρίση σας, και μπορεί να συμπεράνει κάθε σοβαρός συμπολίτης μας αν οι μεθοδεύσεις τους πληρούν τόσο αξιακά όσο και αριστερά κριτήρια.

Τονίζεται ότι σε διαμαρτυρία στο Ελεγκτικό Συνέδριο, στην οποία συμμετείχα, και είμαι βέβαιως ότι δεν παρίστατο ούτε ο Σ. Σκαμπαρδώνης, ούτε η Βαγγελάτου και σία, και σαφώς ούτε ο Τ. Ταστάνης, ο κ. Πλιάκης, σημερινός πρόεδρος του Ο.Γ.Α, μου ανέφερε να ιδρύσω δική μου δημοτική παράταξη, άρα δεν αντιλαμβανόμαστε ποιοί είναι οι λόγοι που ενώ διοχετεύονται σειρά από οικτρά ψεύδη δημόσια, από χρηματισμένο της διοικήσεως του δήμου Γλυφάδας, και παράλληλα κατατίθενται μηνύσεις στα κατά τόπους Α/Τ ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ δεν εξέδωσε ένα σαφές δελτίο τύπου.

Είναι σαφές ότι έκτοτε ο υποφαινόμενος παραμένει με συνέπεια σε όσα πρεσβεύαμε πριν τα Μνημόνια και το πέρασμα του Ελληνικού στον Λάτση, και αυτή θα είναι η θέση μας και στις δημοτικές εκλογές του 2019, για τα Νότια προάστια των δημοτών τους και όχι της λογικής καζίνο - τζόγου, και των καθολικών ιδιωτικοποιήσεων. ( Η δική μας πρόταση - θέση προ δεκαετιών ήταν σε ορισμένους τομείς να βρεθεί μια φόρμουλα συνδιαχείρισης και συνιδιοκτησίας του δήμου με τον ιδιωτικό παράγοντα με 50% και απο τις δυο πλευρές. Όπως γνωρίζεται αυτοί επέλεξαν να παρανομούν. )

'Αλλωστε οι ''γαλάζιοι'' του δήμου Γλυφάδας, και όχι μόνο, είναι πράγματι ''διφορούμενοι'', και αποδεικνύεται από σειρά ενεργειών τους, οι οποίες καταμαρτυρούν ότι σε ορισμένα ζητήματα είναι άκρατοι νεοφιλελεύθεροι, υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων, και σε άλλα ζητήματα επιθυμούν το δήμο με κυριαρχικά δικαιώματα και δημοτικές ιδιοκτησίες.

'' Καλή επιτυχία στις δημοτικές εκλογές του 2019 συμπορευόμενοι με τη Νέα Δημοκρατία του Παπανικολάου, καθώς και των συμφερόντων που έχει από πίσω της.''

Ως Γλυφαδιώτες μπορείτε να αξιολογήσετε αν απαιτείται η Ανεξαρτητοποίηση του Δήμου Γλυφάδας. 

Σας καλούμε για πολλοστή φορά να δείτε την ποιότητα ζωής στη πόλη μας επί διοικήσεως Νέας Δημοκρατίας, και διακυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ, με τη συμβολή και των προαναφερόμενων, των οποίων σαφώς - επιλεκτικά αναβαθμίστηκε η προσωπική τους ζωή. Των υπολοίπων ;;;

ΓΛΥΦΑΔΑ: Η βελτίωση της ποιότητας ζωής



* Τα στοιχεία δεν τα περνάμε δημόσια για λόγους εμπάθειας. Οι κάτοικοι Γλυφάδας πρέπει να γνωρίζουν κάθε ενέργεια από τη πλευρά των συμμετεχόντων στις δημοτικές εκλογές. ( Επίσης, τα εν λόγω στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν δικαστικά.)

* Αν εσείς έχετε εμπράκτως τις αποδείξεις τι εξυπηρετείτε στο δήμο Γλυφάδας στα τρία χρόνια εκλογής Βαγγελάτου - Ταστάνη, και ενώ η διοίκηση Παπανικολάου έχει διαπράξει αναρίθμητες παρανομίες, ρουσφέτια και ειδικές ρυθμίσεις για ημέτερους, να μας πληροφορήσετε και εμάς. 

* Ειδικά η συμβολή Βαγγελάτου και σία είναι να συμπράττουν σε απαρτία στις οικονομικές επιτροπές, ώστε η διοίκηση της παρατάξεως της Νέας Δημοκρατίας - Παπανικολάου να πιστώνει το δημοτικό χρήμα υπέρ ημέτερων.  

* Το 2019 θα κληθούν να απαντήσουν στους συμπολίτες μας αν η χλωροφύλλη για την αριστερά είναι πρωτεύων έναντι του ανθρώπινου παράγοντα. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Και οι τρεις πρόεδροι . . . Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">