ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Βάνα Μπάρμπα: «Συμφωνώ με τον Πάγκαλο - Μαζί τα φάγαμε»

Η Βάνα Μπάρμπα συμφωνεί μαζί με τον Πάγκαλο στη φράση «μαζί τα φάγαμε», και παράλληλα αναφέρει ότι είναι ένας επαναστάτης, αντικομφορμιστής !!!

Η κ. Μπάρμπα, η οποία συμφωνεί με το Πάγκαλο ότι «μαζί τα φάγαμε» , να μας προσκομίσει ένα στοιχείο, (1), ότι συμμετείχαμε και εμείς στο φαγοπότι, όπως συμμετείχαν οι Πασόκοι και οι Νεοδημοκράτες, και όπως και σήμερα, το φαγοπότι συνεχίζεται στο δήμο Γλυφάδας από την απαράδεκτη διοίκηση του Παπανικολάου. 

Όπως ανέφερε η Β. Μπάρμπα « Με ενδιαφέρει πολύ το κομμάτι Πολιτισμού του δήμου Αθηναίων», όμως έμεις ως κάτοικοι Γλυφάδας γνωρίζουμε ότι ο Γ. Παπανικολάου την αξιοποίησε στον τομέα Πολιτισμού του Δήμου, και όπως έχετε πλήρη εικόνα, πλην από φιέστες, δεν διαθέτουμε πραγματικό τοπικό πολιτισμό, ούτε ενδογενή ραδιοτηλεοπτικά μέσα, και κυρίως στη πόλη μας, δεν υφίσταται ούτε αναλογική ισότητα, ούτε πολυφωνία, ούτε πλουραλισμός.

Τελικά κ. Μπάρμπα, θεωρείται ότι όσο σέβεστε τον κ. Πάγκαλο σέβεστε και τον Γ. Παπανικολάου ; Είναι άξιος σεβασμού ο Γ. Παπανικολάου ; Τέλος παραμένετε κάτοικος Γλυφάδας ;

Διαβάστε τα λεγόμενα της Βάνας Μπάρμπα και κάθε ένας/ μια μπορεί να συμπεράνει:

Η ενασχόλησή μου με την πολιτική θέλω να είναι ουσιαστική, όχι η προίκα μου από την ηθοποιία, είπε μεταξύ άλλων η Βάνα Μπάρμπα μιλώντας στην εκπομπή Happy Day.
 
Για τη βραδινή της έξοδο με τον Θεόδωρο Πάγκαλο τόνισε ότι «είναι ένας επαναστάτης, αντικομφορμιστής, δεν βολευόταν στην πολιτική. Η σχέση μου εξαιρετική, είναι ένα δυνατό μυαλό, τραγική φιγούρα, ιδιοφυής φιγούρα στο μεγάλωμά του, έχει κάτι μεγαλοπρεπές. Κάτι σαν τον Οιδίποδα. Είναι οδοστρωτήρας» ενώ υπογράμμισε ότι συμφωνεί μαζί τους στη φράση «μαζί τα φάγαμε».

«Υπήρχε πολύ χρήμα αλλά έτρωγαν όλοι. Υπήρχε ντόμινο από κάθε κοινωνικό στρώμα. Η μεσαία τάξη επί ΠΑΣΟΚ ήταν άνθρωποι που μπορούσαν να τα βγάλουν πέρα πιο αξιοπρεπώς… Το σύστημα δεν αλλάζει εύκολα. Μιλάω για τη νοοτροπία» είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για την υποψηφιότητά της στον δήμο Αθηναίων τόνισε: «Δεν διεκδικώ τον δήμο. Θέλω να κατέβω μέσω σχηματισμού. Με ενδιαφέρει το Κέντρο στο κομμάτι πολιτικής, αλλά ακόμη δεν γνωρίζω. Με ενδιαφέρει πολύ το κομμάτι Πολιτισμού του δήμου Αθηναίων».

Για τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη σχολίασε συγκινημένη: «Δεν μ αρέσει αυτό, είναι ιδιαίτερο κομμάτι για εμένα η Ζωή. Ήταν δασκάλα. Δεν μπορώ να μιλήσω. Είναι δύσκολο ακόμη. Οι απώλειες είναι δραματικές… Δεν μπορώ να μιλήσω, μην με φέρνετε σε δύσκολη θέση».

Για τα σχόλια του Νίκου Μαστοράκη για το ντεκολτέ της στην κηδεία είπε: «Πήγα στην κηδεία της αγαπημένης μου φίλης αν κάποιος έπρεπε να δώσει focus στο δικό μου ντεκολτέ πρόβλημά του. Δεν καταλαβαίνω τον Νίκο για το ντεκολτέ μου. Το θεωρώ χαζό, είναι ευφυής άνθρωπος, δεν έπρεπε να ασχοληθεί με αυτό».

Σχετικά με τις φήμες για πρόταση και επικείμενο γάμο τόνισε: «Ο πρώτιστος ρόλος μου είναι να είμαι μητέρα, ο επόμενος ρόλος είναι γυναίκα. Δεν θέλω, δεν είμαι έτοιμη. Η κόρη μου είναι στην εφηβεία, δεν μπορώ να την αφήσω να κοιτάξω τη δική μου ζωή. Δεν είμαι για γάμους και αρραβώνες».

Πηγή: Aixmi
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Βάνα Μπάρμπα: «Συμφωνώ με τον Πάγκαλο - Μαζί τα φάγαμε» Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">