ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Διευρυμένη κοινωνικοπολιτική σήψη

Ο Γιάννης Κουρδομένος  αντλεί γνωστά και άγνωστα στοιχεία που καταδεικνύουν το μέγεθος και το εύρος της λεηλασίας που πραγματοποιείται στη πόλη μας από το πελατειακό πολιτικό σύστημα και τους ανθρώπους που σιτίζονται από αυτό.

Το μεγαλύτερο από τα περίφημα σκάνδαλα του τόπου μας αποτελεί το πελατειακό πολιτικό σύστημα, καθώς και οι κλίκες των σοβαρών στελεχών των  κάτα τόπους αστικών κομμάτων.

Οι συνεργάτες από κοινού μεριμνούν για την ''ανάπτυξη'' με σειρά πιστώσεων των χρημάτων της ''παχιάς γελάδας'' που ονομάζεται Δήμος Γλυφάδας, κυρίως για τα τρωκτικά που ρημάζουν το δημόσιο χρήμα, και για τις συντεχνίες των ημετέρων και ψηφοφόρων τους. Σαφώς και οι ίδιοι κερδίζουν αρκετά.

Η κραιπάλη που γίνεται επί τετραετίες στο δήμο Γλυφάδας είναι πρωτοφανής, και ήδη έχουν καταγραφεί σκάνδαλα εκατομμυρίων, πιστώσεις και παρανομίες για τον εύκολο πλουτισμό ορισμένων αιρετών, και σειρά από καταδίκες δημάρχων και αιρετών.

Είναι θλιβερή η γύμνια της τοπικής κοινωνίας, η οποία έχει ταυτιστεί από τη μια να ζημιώνεται, και από την άλλη αν κερδίζουν οτιδήποτε από το δημοτικό χρήμα να παρέχουν χείρα βοηθείας, τόσο σε παρανομίες, όσο και σε καραμπινάτα σκάνδαλα. 

Παράλληλα δε, περίφημο δείγμα ανήθικης διαχείρισης των δημοτικών πόρων αποτελούν οι ανενόχλητες δράσεις και παρανομίες τους στο ξέφραγο αμπέλι της τοπικής μας οικονομίας, περνώντας στις οικονομικές επιτροπές ότι επιθυμούν και κατά το δοκούν, και διεπόμενοι με μία νοοτροπία με την οποία θεωρούν ότι θα είναι για πάντα δικό τους τσιφλίκι ο Δήμος Γλυφάδας, και ειδικότερα αν διατηρούν προσωπικές σχέσεις οι πρωτοκλασάτοι της μιας παρατάξεως με στελέχη από τις αντιπολιτευόμενες.

Πέρα από τις διαπιστώσεις αυτές, εκείνο που πρέπει να υπογραμμίσουμε είναι ότι μας ενοχλεί, έπειτα από τρία χρόνια ΣΥΡΙΖΑ στην διακυβέρνηση της χώρας μας, να παρακάμπτεται το κύριο αίτημα που αποτελούσε παλλαϊκή αξίωση και ταλανίζει μεγάλο τμήμα συμπολιτών μας, για κάθαρση, και να σταματήσει η λεηλασία επιρρεπών σε οικονομικά εγκλήματα.

Γίνεται φανερό, ότι η παλλαϊκή αξίωση για κάθαρση, η οποία έστειλε το ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνήσει, έχει πεταχθεί στο καλάθι των αχρήστων, μαζί με την πολυδιαφημισμένη δικαιοσύνη, διότι η βασική πληγή της κοινωνίας παραμένει ανοικτή, με μια δημοτική αρχή, η οποία αντί να καλύψει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, έχει επενδύσει στις συντεχνίες των ημετέρων και ψηφοφόρων τους, καθώς και σε ορισμένους αντιπολιτευόμενους, ώστε από κοινού να θερίζουν οφέλη εις βάρος του δημοσίου συμφέροντος και της νομιμότητας.

Είναι χαρακτηριστικές και οι περιπτώσεις στελεχών αντιπολιτευομένων παρατάξεων, οι οποίοι χρησιμοποίησαν τον όρο Γλυφάδα τοποθετώντας μια ''άγκυρα'', ώστε να παρέχουν χείρα βοηθείας στην διοίκηση Παπανικολάου και τις παρανομίες της, και προσβλέποντας δια της πλαγίας, και με υποστήριξη των πατραταξιακών τους, ώστε να προσηλυτίζουν και τους υπολοίπους συμπολίτες μας, αποσκοπώντας στα ιδιοτελή τους συμφέροντα. 

Σας ερωτούμε ευθαίως: Ορισμένα στελέχη αστικών κομμάτων, διορισμένα στο δημόσιο, και κυρίως αργόμισθοι, καθώς και τα έτερα οικογενειακά τους πρόσωπα, είναι τοπικά μέσα ενημέρωσης ;

Ο απατεών που έχει βαφτίσει μια σελίδα στο διαδίκτυο ''εφημερίδα της Γλυφάδας'' είναι εκδότης - δημοσιογράφος ;

Μια σειρά άλλων, οι οποίοι εμφανίστηκαν διαδικτυακά τα τελευταία χρόνια ως τοπικά ενημερωτικά μέσα, και όπως γνωρίζετε στο σύνολό τους είναι ΑΝΩΝΥΜΑ, χαρακτηρίζονται τοπικά μέσα ;

Αν πρόκειται για τοπικά μέσα ενημέρωσης, πρέπει οι συμπολίτες μας να γνωρίζουν κατατοπιστικά ποιοί είναι οι ιδιοκτήτες, και ποιοι αρθρογραφούν.

Σαφώς αυτά δεν είναι τοπικά μέσα ενημέρωσης, οι αναπαραγωγείς θεμάτων, καθώς και ορισμένοι μαθητευόμενοι φωτογράφοι, δεν είναι δημοσιογράφοι,  και αποσκοπούν δια της πλαγίας με δημόσιες σχέσεις, και ''τρίπλες'' στον προσηλυτισμό υποψηφίων θυμάτων - ώστε κατά την προεκλογική περίοδο να κατευθύνουν τους συμπολίτες μας.

Τέλος, εμείς έχουμε βιώσει στο πετσί μας επί δεκαετίες την διευρυμένη κοινωνικοπολιτική σήψη, καθώς και τα προσωπικά και οργανωμένα συμφέροντα τα οποία διαβάλουν πολιτισμό, πολίτευμα, και δικαιοσύνη, και όπως διαπιστώνεται είμαστε οι μοναδικοί που ενώ είχαμε καταθέσει αιτήσεις και παράβολα στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΜΜΕ για μέσο στη πόλη της ΓΛΥΦΑΔΑΣ, οι οποίοι δεχτήκαμε σειρά από καταχρηστικές ΔΙΩΞΕΙΣ και ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ, ώστε τα άνομα, τα προσωπικά, καθώς και τα οργανωμένα συμφέροντα να νέμονται το τόπο μας.

Ποιός χαρακτηρίζεται αξιόπιστος, ο ανώνυμος η ο υπογράφων ;

Για πολλοστή φορά ντροπή σας διότι συντελείτε αρκετοί για τα στενά προσωπικά σας συμφέροντα στην διεύρυνση  της κοινωνικής σήψης. ( Οι πραγματικά αριστεροί, καθώς και οι ευσυνήδητοι συμπολίτες μας, κρίνετε τι έχει διαμορφωθεί και κυρίως από ποιούς ; )


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Διευρυμένη κοινωνικοπολιτική σήψη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">