ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Από τον Στεφανόπουλο στον Παυλόπουλο

Ήταν Οκτώμβριος του 1999 όταν επικοινώνησα για πρώτη φορά με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κωστή Στεφανόπουλο, και του έθεσα όσα ίσχυαν επί κυβερνήσεων Κώστα Σημίτη με διώξεις και κατασχέσεις στους πρωτεργάτες των FM κυμάτων της χώρας μας.

Είχε προηγηθεί η καταχρηστική κατάσχεση των ανενεργών μηχανημάτων του τοπικού Ρ/Σ Γλυφάδα FM, και δεδομένης της διαπλοκής λίγων οικογενειών με σειρά ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ θεώρησα σκόπιμο να λάβει γνώση ο πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Έπειτα από την εκλογή του Κώστα Καραμανλή, στις 7 Μαρτίου του 2004, ο οποίος διαδέχθηκε τον αρχιερέα της διαπλοκής Κώστα Σημίτη, επικοινώνησα με το κυβερνητικό σχήμα, το γραφείο του πρωθυπουργού, του αρμοδίου υπουργού Επικρατείας Θεόδωρου Ρουσόπουλου, κ.α., αναφορικά με τη διαπλοκή των ολιγαρχών, καθώς και για όσα είχαν ισχύσει επί αρκετά χρόνια σε μια χώρα χωρίς συνταγματική ομαλότητα, και νομιμότητα, αναφορικά με τους ιδιοκτήτες των ραδιοτηλεοράσεων, και το αντισυνταγματικό νομικό πλαίσιο.

Παράλληλα δε, επικοινώνησα γι' άλλη μια φορά με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κωστή Στεφανόπουλο, με τον οποίο είχαμε ανοίξει ένα δίαυλο επικοινωνίας, καλώντας τον ως πολιτειακό άρχοντα να παρέμβει για την αποκατάσταση της δημοκρατίας στα ερτζιανά.

Ο πρόεδρος μου παρείχε μια επιστολή με την οποία καλούσε τον αρμόδιο υπουργό Επικρατείας, Θεόδωρο Ρουσόπουλο, να παρασχεθεί λύση, με επίσκεψη σε αυτόν, αναφέροντας ότι το ζήτημα άπτεται του ''Ε.Σ.Ρ.''

Έπειτα από επικοινωνία με το γραφείο του υπουργού επικρατείας,  Θεόδωρου Ρουσόπουλου, αντιλήφθηκα ότι ο υπουργός εκτελούσε χρέη υπηρέτησης των ολιγαρχικών συμφερόντων χωρίς να επιθυμεί συνάντηση μαζί μου.

Όσες φορές επικοινώνησα ο υπουργός ήταν απασχολημένος, σε σύσκεψη, σε διάσκεψη, σε συνέδριο, κ.α., χωρίς να παρέχεται ημερομηνία συναντήσεως, και καταφανώς έγινε αντιληπτό ότι στην νεοελληνική πολιτική πραγματικότητα ο ρόλος του πολιτειακού άρχοντα είναι διακοσμητικός και ουδείς τον υπολογίζει. 

Το θέμα είναι ότι έπειτα από την επικοινωνία με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, και την προτροπή του να μεριμνήσουν οι αρμόδιοι δεχτήκαμε διώξεις και κατασχέσεις !!!

Η αναπαραγωγή επί του παρόντος, το 2017, όσων ακολουθήσαμε το 1999, η και το 2004, με επικοινωνία με τον πρόεδρο της δημοκρατίας, για ένα χώρο όπως είναι τα ερτζιανά, στα οποία δεν υφίσταται ίχνος δημοκρατικότητας, προφανώς θα αποτελεί φάρσα, και το παρακάμπτουμε. 

Άλλωστε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, σίγουρα θα απασχολείται από σημαντικότερα ζητήματα, όπως είναι οι συναντήσεις με τον Ρουβά, διότι η δημοκρατικότητα καθώς και η δημοκρατία δεν σημαίνουν κάτι σημαντικό στη χώρα μας.

Είναι σαφές σε μια χώρα που η τοπική αυτοδιοίκηση πλαισιώνεται από στελέχη των αστικών κομμάτων παλαιοκομματισμού, ρουσφετιών σε ημέτερους, και χαριστικών πράξεων, και κυρίως στη πόλη της Γλυφάδας, όπου αλληλοδιαδέχονται εγκληματικές διοικήσεις το δήμο, οι οποίες στο σύνολό τους ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΑΝ επί των σύννομων αιτήσεων ώστε να υπηρετούνται ημέτεροι και διαπλεκόμενα, δεν υφίσταται ίχνος πραγματικής δημοκρατίας. 

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 Διώξεις & Κατασχέσεις

Υ.Γ: Καλούμε τον κ. Παυλόπουλο να αναζητήσει το όνομα Γ. Κουρδομένος στο αρχείο του προεδρικού μεγάρου, ώστε να έχει ιδία άποψη αν υφίσταται δημοκρατικότητα και δημοκρατία, και σε ποια άλλη χώρα του κόσμου επί 40 χρόνια κυβερνήσεων, και έπειτα από εκατοντάδες αιτήσεις σε δημοτικές αρχές και πολιτειακούς παράγοντες πλην παρανομιών δεν υπάρχει εκπροσώπηση των πολιτών.

* Θέλουμε να διαπιστώσουμε πόσοι από τους κατοίκους διαθέτετε το ήθος να τοποθετηθείτε. Θεωρούνται ανάπτυξη στη πόλη της Γλυφάδας οι Φοίνικες και η χλωροφύλλη που προώθησε η διοίκηση Παπανικολάου για τα όφελη των ημέτερων ; Υπάρχει έστω ένας - μια να τοποθετηθεί και να καλύψει το σύνολο ;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Από τον Στεφανόπουλο στον Παυλόπουλο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">