ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Μίκης Θεοδωράκης στο φεστιβάλ της ΚΝΕ

Με τους ήχους της Ρωμιοσύνης «υποδέχτηκε» το 43ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» τον μεγάλο μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, στον οποίο ήταν αφιερωμένη η πρώτη συναυλία στην Κεντρική Σκηνή. 

Όταν κατέφτασε στο χώρο ο Μ. Θεοδωράκης ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα. Τον υποδέχτηκαν ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας και ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ Νίκος Αμπατιέλος. Πλήθος κόσμου στη συνέχεια, με μεγάλη συγκίνηση τον προσέγγιζε για να του σφίξει το χέρι, να του μιλήσει, να του εκφράσει το θαυμασμό του, το «ευχαριστώ» του για το τεράστιο έργο που μας έχει αφήσει τραγουδώντας και υμνώντας τους αγώνες του λαού μας.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας έδωσε στον Μ. Θεοδωράκη ένα τριαντάφυλλο και ο Νίκος Αμπατιέλος τις 4 μπροσούρες της ΚΝΕ «Αλήθειες και ψέματα για το Σοσιαλισμό».Από την πλευρά του ο Μ. Θεοδωράκης έδωσε στον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ το βιβλίο του «Μονόλογοι στο λυκαυγές».

Από τα μεγάφωνα καλωσορίζουν την αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον ΓΓ της ΚΕ, Δ. Κουτσούμπα, που παραβρίσκεται στο χώρο της κεντρικής εξέδρας και προσθέτουν: «Χαρά μας να είναι στο Φεστιβάλ και ο Μ. Θεοδωράκης, η παρουσία του οποίου μας τιμά ιδιαίτερα».Πηγή: 902.gr 

Σημείωση του Γ.Κ: Τελικά υπάρχει στη χώρα μας σοσιαλισμός και Αριστερά, η αποκλειστικά οργανωμένα συμφέροντα ; Και ένα σημαντικότερο ερώτημα σε άμεση συνάρτηση με το προηγούμενο: Για ποιούς λόγους όσοι και όσες θεωρούν ότι είναι αριστεροί έχουν διασπαστεί σε ''800'' κόμματα ; Τέλος, ένα ακόμα ερώτημα το οποίο είναι το μείζον. Ποιός οι ποιοί θεωρούν ότι μπορούν να κρίνουν ποιός είναι η δεν είναι σήμερα Αριστερός ; ( Σας παραπέμπω στο διαχρονικό μας αίτημα για μια δημόσια δομή όλων των κατοίκων στα Νότια προάστια Αττικής, το οποίο βρίσκεται στην προμετωπίδα, και τα συμπεράσματα δικά σας, δεδομένου ότι κανείς δεν υποστήριξε το αίτημά μας, και αυτό τα λέει όλα.)

 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Μίκης Θεοδωράκης στο φεστιβάλ της ΚΝΕ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">