ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τέρενς Κουίκ: Aμοραλισμός και ανικανότητα αντιπολίτευσης εκ μέρους της ΝΔ

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Τέρενς Κουίκ, απαντώντας σε ερώτηση Δημοσιογράφου επισημαίνει ότι στους κόλπους της ηγετικής ομάδας της ΝΔ υφίσταται αμοραλισμός και  ανικανότητα αντιπολίτευσης.

''Γ.WEB'': Εμείς σε σειρά τοπικά δημοσιεύματα αναφέρουμε ότι σε τοπικό επίπεδο, Δήμου Γλυφάδας, δεν υφίσταται αντιπολίτευση. Όσο περίεργο και να ακούγετε, αποτελεί χαρακτηριστική αναφορά η οποία γίνετε από πλειάδα συμπολιτών μας, οι οποίοι γνωρίζουν όσα ισχύουν στο δήμο αναφορικά με τις τοπικές μας παρατάξεις.

Ο κ. Κουϊκ απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, αναφορικά με το ζήτημα της Θράκης, έκανε το εξής σχόλιο:

«Άκουσα στην Βουλή τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Σταύρο Κοντονή, στη συζήτηση για την Τροπολογία για την οποία οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ διατυπώσαμε τη διαφωνία μας, να ομιλεί για «πολιτική σχιζοφρένεια» και «καραγκιοζιλίκια» στη θέση και τους χειρισμούς της Νέας Δημοκρατίας και του πιστού συνεταίρου της ΔΗΣΥ. Ήταν μάλλον επιεικής ο κ. Υπουργός στους χαρακτηρισμούς του. Επιεικής και ο χαρακτηρισμός του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου μας Θανάση Παπαχριστόπουλος για «παιδικά παιγνίδια».

Προσωπικά θα μπορούσα να προσθέσω, ότι ο αμοραλισμός και η ανικανότητα αντιπολίτευσης εκ μέρους της ΝΔ, όπως έχει καταντήσει στα χέρια της ηγετικής της ομάδας, δημιουργεί ένα πρωτοφανές φαινόμενο για τα πολιτικά και κοινοβουλευτικά χρονικά της χώρας. Ένα κόμμα, και μάλιστα αυτό που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, να μην υπερασπίζεται τις θέσεις του, αλλά να τις βανδαλίζει με μια καινοφανή αντίστροφη ισοπεδωτική λογική. Βέβαια αυτό το πρόβλημα της σημερινής Νέας Δημοκρατίας δεν μας αφορά. Μπορεί να είναι και για γέλια μπορεί να είναι και για κλάματα. Η παράστασή της συνεχίζεται. Τελικά χθες, βρεθήκαμε μπροστά σε ένα ακόμα δείγμα, ότι σέρνεται πλέον από τη μύτη από τους ΑΝΕΛ. Είμαστε ο εφιάλτης τους».

Επίσης, ως προς την ουσία επί της Τροπολογίας, ο κ. Κουίκ πρόσθεσε ότι:

«Η τροπολογία που θα εισαχθεί ξανά και θα λαμβάνει υπ’ όψη τις θέσεις του Συμβουλίου της Ευρώπης και θα προστατεύει ταυτόχρονα τα συμφέροντα της Θράκης, έναντι εκείνων που δεν σέβονται τη Συνθήκη της Λωζάννης και την εκεί ύπαρξη Θρησκευτικής και όχι Εθνικής μειονότητας. Το ΥΠΕΞ είναι σε στενή συνεργασία με το Υπουργείο Δικαιοσύνης όπως και οι ΑΝΕΛ με τους Νομικούς συμβούλους του Υπουργού κ. Κοντονή.

Οι ανησυχούντες της γραφικής Αντιπολίτευσης να είναι βέβαιοι, ότι η δεδηλωμένη της κυβέρνησης είναι ακλόνητη. Και η ενδοκυβερνητική συνοχή απόλυτα αρραγής σε σχέση με τη κινούμενη άμμο στο εσωτερικό και του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και του ουραγού της που ψάχνει ηλεκτρονικό αρχηγό».
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τέρενς Κουίκ: Aμοραλισμός και ανικανότητα αντιπολίτευσης εκ μέρους της ΝΔ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">