ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Χέρι χέρι με τα συμφέροντα της ΝΔ και του Αλαφούζου ο Σ. Σκαμπαρδώνης

Επαναφέρουμε το άρθρο μας για τον αντιπρόεδρο της εταιρίας Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ) Σ.Σ. και καλούμε τους συμπολίτες μας να διαβάσουν προσεκτικά το άρθρο μας. Αν κάνουμε κάποιο λάθος παρακαλούμε θερμά να γίνει διάψευση.

Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ) τη Δευτέρα 15 Μαΐου έπειτα από εκδήλωση παρείχε την Γαλάζια Σημαία ακτών και μαρίνων για το 2017 στην 3η μαρίνα της Γλυφάδας.

Αυτό που δεν είναι γνωστό στη τοπική μας κοινωνία είναι ότι ο Σταμάτης Σκαμπαρδώνης της τοπικής Ο.Μ του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας είναι
μέλος της Εταιρείας (ΕΕΠΦ) από το 1994,  έχει διατελέσει επί 6 χρόνια μέλος του Δ.Σ, καθώς επίσης, είναι ένας από τους δυο προέδρους της ο οποίος μεθόδευσε τη γαλάζια σημαία για τον Δήμο Γλυφάδας. 

Τονίζεται ότι χορηγοί και υποστηρικτές της εν λόγω εταιρείας, στην οποία βρίσκεται ο Σταμάτης Σκαμπαρδώνης, είναι ο Δήμος Γλυφάδας, δια του τέως ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γ. Παπανικολάου, η ALPHA BANK, η δεξιά εφημερίδα ''Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ'' η οποία μαζί με τον ΣΚΑΙ, αποτελεί μέρος του μιντιακού οργανισμού της οικογένειας Αλαφούζου, και πολλοί άλλοι ακόμα. 

Δεδομένων των προαναφέρομενων, και κυρίως σύμφωνα με το δεδομένο κατά παράβαση του καταστατικού του ΣΥΡΙΖΑ, όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο Σ. Σκαμπαρδώνης ήταν ένας από τους ελάχιστους βασικούς υποστηριχτές της εξαιρέσεώς μου από τις δημοτικές εκλογές του 2014, ώστε να μην δικαιωθώ έπειτα από σειρά καταχρηστικών διώξεων και κατασχέσεων, κάθε συμπολίτης μας μπορεί να βγάλει αβίαστα συμπεράσματα. 

Χέρι χέρι με τα συμφέροντα της ΝΔ, και του Αλαφούζου, ο Σ. Σκαμπαρδώνης του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας, ο οποίος σημειωτέων πριν από λίγα χρόνια υπέγραφε από το συντονιστικό του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας ότι τάσσονται κατά του εθελοντισμού και των εθελοντών, ενώ σήμερα από ιστοσελίδα δικών του συμφερόντων με την επωνυμία ''glyfadametropolitans'' καλεί σε ραντεβού
κατά της ρύπανσης  στη Γλυφάδα, φωτογραφίζοντας το ''ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ'' συμφερόντων Αλαφούζου.



Θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι συμπολίτες μας σχηματίζουν ορθά συμπεράσματα σχετικά με την Αριστερά, και ποιοι ενισχύθηκαν επί σειρά ετών λόγω του γεγονότος να υπόσχονται ''Αλληλεγγύη και Δικαιοσύνη''

Καταφανώς η ''αλληλεγγύη και η Δικαιοσύνη'' από τη πλευρά Σ. Σκαμπαρδώνη ήταν ακόμα και έπειτα από την καταχρηστική εξαίρεσή μου από τις δημοτικές εκλογές, στον ίδιο μου το τόπο, μια σειρά από ανάλογες ενέργειες ώστε να μην δικαιωθώ, και ο ίδιος, όπως και η Νεοδημοκρατική διοίκηση των στελεχών και των ημετέρων της καθώς και οι ολιγάρχες να απολαμβάνουν πολλαπλά οφέλη.

Γι' άλλη μια φορά κατέστει σαφές ότι η αριστερά χρησιμοποιείται κατά το δοκούν, συνήθως από προσωπικά και οργανωμένα συμφέροντα, ώστε να ενισχυθούν ακόμα περισσότερο οι λίγοι κόντρα στους ''αδύναμους κρίκους'', και εν γένει όσα πρεσβεύει η αριστερά.

Άλλωστε ο Σ. Σκαμπαρδώνης, και σία, με πλάγιους τρόπους επηρρέασαν και άλλους ώστε να εξαιρέσουν από τις εκλογές τους ''αδύναμους κρίκους'', και τους περισσότερο πληττόμενους - πληττόμενες, που σαφώς δεν ήταν ο ίδιος, ούτε και οι ελάχιστοι ομοιδεάτες του. Οι λόγοι του Σ.Σ ήταν σαφείς, και σταδιακά ανακαλύπτουμε και των υπολοίπων.

Προσωπικά ποτέ δεν κράτησα αριστερόμετρο, και ουδέποτε υπήρξε δική μου αξίωση εξαιρέσεως των υπολοίπων από οποιαδήποτε διαδικασία, η ακόμα των εκλογών, όμως, το ποιοί δηλώνουν σήμερα αριστερά και αριστεροί σύμφωνα με όσα ίσχυσαν, και ισχύουν, θα παρεξηγείται πέραν του δέοντος από το κοινωνικό σύνολο.  

Επίσης, προσωπικά με βλέπουν σε καθημερινή βάση αρκετοί των συμπολιτών μας, διότι κυκλοφορώ ανάμεσά τους, χρησιμοποιώντας και τις αστικές συγκοινωνίες, καθώς επίσης, γνωρίζουν επαρκώς τι έχει ισχύσει με σειρά διώξεων - κατασχέσεων εις βάρος μου, καθώς και τη στάση της παρατάξεως που υποστηρίξαμε ώστε να βρεθεί στα δημοτικά έδρανα, την περιφέρεια, και το μαξίμου, σε αντιδιαστολή των προέδρων, της νομαρχιακής, του συντονιστικού, των οργανισμών, των Μ.Κ.Ο, κ.α., τους οποίους πολύ σπάνια βλέπουν οι συμπολίτες μας, και επί τρία χρόνια δεν υπάρχουν ως αντιπολίτευση.

Αν έχει τη δυνατότητα ο Σ.Σ ας εξηγήσει επαρκώς στους συμπολίτες μας, και κυρίως στα μέλη του Σύριζα Γλυφάδας, πως χαρακτηρίζεται η στάση του υπονόμευσης των προτάσεών μου για μια δημόσια δομή όλων των κατοίκων. 
Χαρακτηρίζεται αριστερά ; 

Τέλος, να αναφερθεί ότι ως αποσπασμένος εκπαιδευτικός ο Σ.Σ. απολαμβάνει ένα ικανοποιητικό μισθό, συν όλων των υπολοίπων, την ίδια περίοδο που το 60 % των δημοσιογράφων βρίσκεται σε καθεστώς ανεργίας, καθώς επίσης, χιλιάδες συμπολιτών μας τεχνικοί, κ.α, βρίσκονται σε μακροχρόνια ανεργία.

Θέλουμε να τα λέμε όλα, και να υπάρχει διαφάνεια, και να τονιστεί ότι το ανταποδοτικό τέλος το οποίο παρέχετε στην ΕΡΤ καλύπτει την λειτουργία τουλάχιστον 10 καναλιών. Αν γνώριζαν οι συμπολίτες μας επί δεκαετίες πόσα χρήματα δίνονται για εξωτερικές παραγωγές της ΕΡΤ σίγουρα θα καταλάβουν ότι το ανταποδοτικό τέλος μπορεί να καλύψει 10.000 χιλ. θέσεις εργασίας, και ο Σ. Σκαμπαρδώνης υπονόμευσε τις προτάσεις μας για 20 - 30 άτομα !!!

Καθίσταται σαφές για ποιους λόγους δεν υφίσταται αντιπολίτευση στο Δήμο Γλυφάδας, και η ''ΑΝΑΤΡΟΠΗ'' ουδέποτε στα τρία χρόνια παρανομιών και εξυπηρέτησης ημέτερων δεν έχει εκδώσει ούτε ένα δελτίο τύπου.

Ζήτω η Αριστερά

 ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ.: Γνωρίζω με απόλυτη βεβαιότητα ότι δεν είμαι Μασώνος, ούτε πρόκειται να γίνω. Εσείς που μας διαβάζετε γνωρίζεται ποιοι είναι μασώνοι, η ακόμα ποιοι ενδέχεται να γίνουν ;

Τα τελετουργικά των μασόνων περιλαμβάνουν θηλιές, καθώς επίσης, έχουν εμμονή με τον ήλιο, και προσπαθούν να ελέγξουν πολιτική και οικονομία.
( Ρίξτε μια προσεκτική ματιά στην ιστοσελίδα συμφερόντων του Σ.Σ. και σαφώς θα διακρίνεται τόσο την θηλειά στην άγκυρα, όσο και τον ήλιο στην προμετωπίδα της ιστοσελίδας, και όσο για τον έλεγχο της πολιτικής και της οικονομίας, επίσης, καθίσταται σαφές από την πλευρά του εν λόγω. ) Κάνουμε κάποιο λάθος ;;;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Χέρι χέρι με τα συμφέροντα της ΝΔ και του Αλαφούζου ο Σ. Σκαμπαρδώνης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">