ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ευθεία επίθεση στον Γιάννη Κωνσταντάτο από το Δίκτυο Προστασίας Σαρωνικού

Ευθεία επίθεση εξαπολύουν στον δήμαρχο Ελληνικού - Αργυρούπολης, Γιάννη Κωνσταντάτο, σε σημερινή Ανακοίνωση από το Δίκτυο Προστασίας Σαρωνικού.

Όπως αναφέρουν στην ανακοινωνσή τους από το Δίκτυο Προστασίας Σαρωνικού: Ολόκληρος ο κρατικός μηχανισμός, κυβέρνηση και υπηρεσίες και από κοντά και ο δήμαρχος του Ελληνικού, Γιάννης Κωνσταντάτος, ψάχνουν να βρουν τρόπους να παραβιάσουν το νόμο για τις αρχαιότητες και τη δασική νομοθεσία προκειμένου να υπηρετήσουν τα συμφέροντα της Lamda Develpoment και του Λάτση και να τους παραχωρήσουν για τσιμεντοποίηση 6500 χιλιάδες στρέμματα παράκτιου ελεύθερου δημόσιου χώρου στην καρδιά του Σαρωνικού.

Ολόκληρη η Ανακοίνωση του Δικτύου Προστασίας Σαρωνικού για το ναυάγιο του Αγία Σοφία.

Από τη πλευρά του δημάρχου  Ελληνικού - Αργυρούπολης, κ. Γιάννη Κωνσταντάτου δεν γνωρίζουμε ακόμα να έχει ανακοινωθεί κάτι σχετικά με όσα λέγονται από το Δίκτυο Προστασίας Σαρωνικού.

Επίσης, στην ανακοίνωση του Δίκτυου Προστασίας Σαρωνικού αναφέρονται τα ονόματα των κ.κ Σαμαρά, και Γρηγόρη Κωσταντέλου: «Από το 2011 που η κυβέρνηση ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, υπηρετώντας πιστά τη μνημονιακή πολιτική, μίλησε δια στόματος του κ. Σαμαρά για την περίφημη “Ριβιέρα” η αυθαιρεσία και η παρανομία στο Σαρωνικό έγιναν νόμος. 

Ο δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωσταντέλος, ανακοίνωσε περιχαρής την πώληση τριών ακτών του Δήμου (π.Κάμπινγκ, Β’ Πλαζ και η ελεύθερη ακτή της Βάριζας), των μόνων ελεύθερων ακτών, επισημαίνοντας ότι θα πουληθούν με βάση τις ανάγκες και τα κριτήρια της …αγοράς». 

Αναφέρονται και στην Υδρούσα: «Το Συμβούλιο της Επικρατείας ανοίγει το δρόμο για τουριστικοποίηση του ιστορικού νησιού Υδρούσα. Ο κατάλογος βέβαια παρόμοιων αποφάσεων του κράτους και πολλών δήμων, που αποτελούν την πηγή των αυθαιρεσιών και της παρανομίας και στον κόλπο του Σαρωνικού είναι πολύ μακρύς». 

Εμείς ως ''Γ'' έχουμε επισημάνει επανειλημμένα ότι δήμοι και κυβερνήσεις συνήθως πράττουν με τακτική των δύο μέτρων και σταθμών, με έμφαση το μεγάλο κεφάλαιο και τα ολιγαρχικά συμφέροντα κατά παράβαση του Συντάγματος και των θεσπισμένων.

Από το  Δίκτυο Προστασίας Σαρωνικού τονίζεται «Το κράτος θα συνεχίσει όχι μόνο να καλύπτει τις αυθαιρεσίες και τις παρανομίες των επιχειρηματιών, αλλά και να τους διευκολύνει να διαπράξουν και νέες. 

 
Για την αποτελεσματική υπεράσπιση του Σαρωνικού έχει γίνει πλέον φανερή η ανάγκη συντονισμού των κινημάτων και των συλλογικοτήτων κυρίως αυτών που δραστηριοποιούνται στο παραλιακό μέτωπο και τα νησιά, αλλά και ολόκληρης της Αττικής Το Δίκτυο Προστασίας Σαρωνικού θα πάρει άμεσα πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση και παράλληλα θα συμμετάσχει σε όποια πρωτοβουλία έχει τον ίδιο στόχο». 

Επισήμανση του Γ.WEB: Πολλοί από εσάς που μας διαβάζετε θα έχετε δεί επανειλημμένα τις προτάσεις μας, τόσο προς την κυβέρνηση, όσο και προς τον δήμο Γλυφάδας, καθώς και σειρά αιτήσεών μας, και σίγουρα θα διαμορφώνεται ορθά συμπεράσματα, πόσα μπορούν να γίνονται προς χάριν του μεγάλου κεφαλαίου, καιτων ημέτερων, και πόσες παρανομίες και αναλγησία αναφορικά με τις δικές μας προτάσεις. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ευθεία επίθεση στον Γιάννη Κωνσταντάτο από το Δίκτυο Προστασίας Σαρωνικού Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">