ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η προπαγάνδα της ''αντιμνημονιακής'' εφημερίδας

Ο τελευταίος μνημονιακός προϋπολογισμός θα είναι και πλεονασματικός και αναπτυξιακός, γράφουν στο πρωτοσέλιδό τους στο ''χωνί'', και αντιλαμβάνεται κάθε πικραμένος ότι μια διαδικτυακή εφημερίδα, η οποία ήταν κατώτατης στάθμης, και κυρίως βαφτισμένη ΑΝΤΙ - ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ, με τη συνδρομή της κυβέρνησης, με σειρά διαφημίσεων, έχει γίνει πειθήνιο όργανο της κυβέρνησης, και κυρίως ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ.

Είναι σαφές ότι η ιδιοκτήτρια της εν λόγω φυλλάδας, ως μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, για τα τεράστια κέρδη που έχει επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία ούτε κάν είχε ονειρευτεί, χτίζοντας καινούργια ιστοσελίδα παρέλειψε το ΑΝΤΙ - ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ, και εξυπηρετεί τα στενά συμφέροντα της δεξιότερης κυβέρνησης, ( έπειτα από τη ΝΔ), καθώς και του κυβερνητικού σχήματος.

Είναι δυνατόν αντιμνημονιακή εφημερίδα, να μην αναφέρει τις δηλώσεις και εκδηλώσεις των ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ κομμάτων - πολιτικών ;;; Φανταστείτε που έχουμε οδηγηθεί σε τούτη τη χώρα, και τι καπηλεία γίνεται ... όταν μια εφημερίδα, βαφτισμένη ''αντιμνημονιακή'' στηρίζει την μνημονιακή κυβέρνηση.

Όσοι δηλώνουν αντιμνημονιακοί σήμερα, σύμφωνα με όσα παράλογα ισχύουν στη χώρα μας, κινδυνεύουν να περιπέσουν στην χλεύη των πολιτών. Δεν μπορεί ο κάθε ένας να δηλώνει ότι του κατέβει και να πράττει ακριβώς τα αντίθετα, και εδώ αποδεικνύεται ότι η χώρα μας είναι τριτοκοσμική, διότι δεν παρεμβαίνουν ούτε από την ΕΣΗΕΑ, ούτε τα κοινοβουλευτικά κόμματα.

Σε άλλο σημείο της κυβερνητικής προπαγάνδας, γράφει σήμερα ''
Νόμος και τάξη και στα ραδιόφωνα'' Εντός έξι μηνών ο διαγωνισμός για 18 ραδιοφωνικές άδειες εθνικής εμβέλειας, και ως 68 άδειες ανά περιφέρεια.

 
Αναβάθμιση ποιότητας και δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, οι στόχοι του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.

Δεδομένης της προπαγάνδας η οποία γίνεται από την εν λόγω φυλλάδα, εμείς έχουμε να παραθέσουμε το ακόλουθω '' Η μαφία των ιδιοκτητών ραδιοφωνικών σταθμών του Ν.Αττικής '' , και καλούμε την κυβέρνηση, όπως και τον αρμόδιο υπουργό, να επιδείξουν την απαιτούμενη προσοχή.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η προπαγάνδα της ''αντιμνημονιακής'' εφημερίδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">