ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τσίπρας: Έχουμε εισέλθει σε τροχιά ανάπτυξης

Όσα ανέφερε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, υπό την κριτική του Γιάννη Κουρδομένου.

Τσίπρας: Βρισκόμαστε σε ένα εξαιρετικά θετικό μομέντουμ για την ελληνική οικονομία. Η χρονιά που διανύουμε είναι η τελευταία για τη χώρα μας σε καθεστώς μνημονίου, αλλά και η πιο κρίσιμη.

Η πολυετής ύφεση, η υψηλή ανεργία, και τα προγράμματα, έχουν πιέσει υπέρμετρα την ελληνική κοινωνία και οικονομία. Τώρα πρέπει να δείξουμε αυτοπεποίθηση και μέγιστη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας. 

Η ρήξη μας με το παρελθόν της ευνοιοκρατίας πελατειακών σχέσεων, προνομιούχων ελίτ, ήταν είναι και θα παραμείνει απόλυτη.

Κουρδομένος: Επί τρία χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ βιώνουμε τις πιο απίστευτες καταστάσεις όλων των εποχών, και τουλάχιστον εμείς έχουμε χειροπιαστές αποδείξεις ευνοιοκρατίας αναφορικά με μέλη και ψηφοφόρους του κυβερνώντος κόμματος.

Η χώρα έχει περάσει σε διαφορετική εποχή

Τσίπρας: Παραλάβαμε τη χώρα του Grexit και σήμερα οργανώνουμε το μέλλον της χώρας ευνοώντας την ανάπτυξη και τη δίκαιη κατανομή της στο σύνολο του ελληνικού λαού. 

Σε κάθε περίπτωση έχουμε αναντίρρητα εισέλθει σε μια τροχιά ανάπτυξης και πρέπει να διατηρήσουμε τα διατηρήσιμα χαρακτηριστικά αυτής της τροχιάς στο μέλλον.  

Κουρδομένος: Επιθυμούμε να μας παρέχει και τα αποδεικτικά στοιχεία ο πρωθυπουργός, της ανάπτυξης, και της δίκαιας κατανομής στο σύνολο του ελληνικού λαού. 

Για πολλοστή φορά αναφέρουμε ότι το 1990 επενδύσαμε τα χρήματά μας και καταθέσαμε αίτηση - παράβολο στο αρμόδιο υπουργείο για Ίδρυση, εγκατάσταση, και λειτουργία ενός τοπικού Μουσικού Ραδιοφωνικού σταθμού, και αντί αιτιολόγησης από την πλευρά των αρμοδίων, δεν μας παραχωρήθηκε ποτέ άδεια λειτουργίας, ενώ εν συνεχεία με σειρά διώξεων και κατασχέσεων λήστεψαν και τα μηχανήματα της επενδύσεώς μας. 

Τονίζεται ότι όλα αυτά συνέβησαν σε μια περίοδο, που η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, εξυπηρετώντας τα στενά συμφέροντα των ολιγαρχών της διαπλοκής τους παραχώρησε πλην της δυνατότητας να λειτουργούν σειρά τηλεοπτικών σταθμών, και τα πανελλήνια ενημερωτικά ραδιόφωνα , καθώς και το σύνολο των Μουσικών σταθμών. Προφανώς ο πρωθυπουργός παρακάμπτει όσα ισχύουν επί δεκαετίες στα ερτζιανά του Ν.Αττικής. ( Δείτε Εδώ )  

Τσίπρας: Ο προσανατολισμός της κυβέρνησης στρέφεται σε νέες θέσεις εργασίας, αξιοπρεπώς αμειβόμενες.

Αναγνωρίζει, ακόμη, ότι η ύφεση των προηγούμενων ετών έχει δημιουργήσει ένα δύσκολο κλίμα.

Έχουμε ακόμη να επουλώσουμε πληγές. Για να μπούμε σε ρυθμό ανάπτυξης.

Κουρδομένος: Τις εν λόγω θέσεις εργασίας εμείς δεν τις γνωρίζουμε. Αντιθέτως γνωρίζουμε πόσα χρόνια εργαστήκαμε σε καθημερινή βάση ώστε να ανατραπούν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ από την διακυβέρνηση της χώρας.

Αναφορικά με την ''επούλωση των πληγών'', τονίζουμε ότι στα τρία χρόνια των προνομίων πλειάδας στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και των σημαντικών κερδών από τη πλευρά μελών του, δεν έχουμε διαπιστώσει ούτε για μια ημέρα την επί μακρόν κομματική προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ, για αλληλεγγύη και δικαιοσύνη. 

Τσίπρας: Σε συνθήκες ύφεσης και συμπίεσης των αριθμών θέλουμε και το τελευταίο ευρώ που δίνει ο έλληνας φορολογούμενος να πιάνει τόπο και να επιστρέφει σε κοινωνικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Έχουμε κατακτήσει μια από τις πρώτες θέσεις στην απορροφητικότητα του ΕΣΠΑ.

Κουρδομένος: Θέλω να πιστεύω ότι σειρά συμπολιτών μας επί χρόνια, διαπίστωναν στην κεντρική μας σελίδα την ανακοίνωσή μας σχετικά με το ΕΣΠΑ, και τις αιτήσεις μας, ώστε τόσο ο δήμος Γλυφάδας, όσο και η Περιφέρεια Αττικής, να μεριμνήσουν ώστε να επαναλειτουργήσει το τοπικό ραδιόφωνο, και είναι σαφές ότι από τη πλευρά του δήμου Γλυφάδας έχουμε εκατοντάδες ρουσφέτια σε ημέτερους, και κυρίως, και αργόσχολων, ενώ στον αντίποδα έχουμε τον περιφερειάρχη Νότιου τομέα, Χ.Καπάταη, ο οποίος δεν μας συνέδραμε σε κανένα βαθμό.    

Τσίπρας: Αρκεί να το πιστέψουμε και να δράσουμε. Να εμπνεύσουμε ένα νέο όραμα για τις επόμενες γενιές. Είμαστε ανοικτοί στο διάλογο και θέλουμε να δώσουμε στις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου να αναπτυχθούν. Η επόμενη μέρα έχουμε στόχο να βρει μια Ελλάδα ξανά ισχυρή, αυτοδύναμη και πάνω από όλα ποιο δίκαιη.

Να στείλουμε το σήμα ότι είμαστε έτοιμοι να κόψουμε οριστικά τις γέφυρες με το παρελθόν που μας οδήγησε στην κρίση.

Κουρδομένος: Είναι μερικές δεκαετίες, που αποκλειστικά ο υποφαινόμενος, τόσο δημόσια από το διαδίκτυο, όσο και ραδιοφωνικά, πριν τις κατασχέσεις, τόνιζε ότι στα Νότια προάστια Αττικής δεν υφίσταται ούτε ένα δημοτικό η δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό μέσο, και πλειάδα συμπολιτών μας, έχουν ζήσει και ζουν, την αποσιώπηση τόσο των ανακοινώσεών τους, όσο και των δράσεων, καθώς και των εκδηλώσεών τους. 

Αν είστε ανοιχτοί στον διάλογο, να πάρετε καμιά εικοσαριά αστυνομικούς, από τους δεκάδες που έχετε έξω από το Μαξίμου, και να μας επισκευτείτε, ώστε να διαπιστώσετε ιδίας όμμασι την ανάπτυξη επί ημερών σας. 


Υ.Γ: Σε αντιδιαστολή αρκετών νεοελλήνων δεν είμαστε απατεώνες, και άλλωστε δεν λειτουργούμε ραδιοφωνικά επί 12 χρόνια έπειτα από σειρά διώξεων και κατασχέσεων, όμως, υπήρξαμε οι πρωτεργάτες των FM, οι οποίοι δώσαμε τον αγώνα για πολυφωνία και πλουραλισμό κάτω από αντίξοες συνθήκες, και αυτό δεν προκείται ποτέ να το ξεπουλήσουμε, ούτε την γνήσια αριστερά.

* Ο Βαρδινογιάννης, ο Κυριακού, ο Κουρής. κ.α., δύναται να διαθέτουν σειρά μέσων, τηλεοπτικά κανάλια, τη digea, κ.α., καθώς και τους Μουσικούς Ρ/Σ στο Ν.Αττικής, ώστε να διαφημίζουν τις εταιρίες και τις επιχειρήσεις τους, και για τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ως επενδυτές, δεν έπρεπε να διαθέτουν ένα (1) μέσο. Για εσάς τι πρέπει να ισχύσει αύριο ;;;


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τσίπρας: Έχουμε εισέλθει σε τροχιά ανάπτυξης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">