ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Η αποκεντρωμένη διοίκηση παρεμβαίνει για τις ''γαλάζιες'' προσλήψεις

Γλυφάδα: Το άρθρο μας για το ζήτημα των 68 ειδικών προσλήψεων ''δασοπυροσβεστών'' καθώς και οι ανανεώσεις των ατομικών συμβάσεων τους από τον Γ. Παπανικολάου, το οποίο προσβάλλει άμεσα τα δικαιώματα όλων των συμπολιτών μας δρομολογήθηκε από τον ενεργό δημότη κ. Γιαννακόπουλο στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής. 

Aπό την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής  εξεδόθη η απάντηση που ακολουθεί: Σας γνωρίζουμε ότι η υπηρεσία μας κατόπιν σχετικής έκθεσης επιθεώρησης ελέγχου του ΣΕΕΔΔ, έχει ήδη προβεί σε όλες τις δέουσες ενέργειες και έχει ενημερώσει σχετικά την αρμόδια αρχή.

Επισημαίνεται ότι η πειθαρχική διαδικασία που αφορά τους αιρετούς κινείται υποχρεωτικά από την διοίκηση, και έχει ως σκοπό την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών, και τη διασφάλιση της νομιμότητας κατά τη λειτουργία των Ο.Τ.Α.

Εκ της φύσεώς της συνεπώς δημιουργεί συγκεκριμένη έννομη σχέση μόνο ανάμεσα στη διοίκηση και το υποκείμενο της πειθαρχικής διαδικασίας.




Σας θυμίζουμε ότι από τις 26/05/2016 ο ''γαλάζιος'' δήμαρχος προσέλαβε τα 68 άτομα ως ''δασοπυροσβέστες'' με σύμβαση εργασίας τριών μηνών, και έκτοτε ανανεώνονται - παρατείνονται - αδιαλείπτως οι συμβάσεις για την κάλυψη των ημετέρων τους.

Ο δήμαρχος Γλυφάδας, ο οποίος επικαλείται την αυτοδίκαια παράταση των εν λόγω συμβάσεων, καταχράται το δημόσιο χρήμα για την ευημερία των δήθεν '' δασοπυροσβεστών'', οι οποίοι επίσης, όπως λέγεται, τοποθετήθηκαν στον τομέα καθαριότητας, ενώ έχουμε στοιχεία εκατοντάδων συμπολιτών μας, οι οποίοι τελούν σε καθεστώς μακροχρόνιας ανεργίας, και πολλοί εξ αυτών, στον παρελθόντα χρόνο ήταν εργαζόμενοι στον τομέα καθαριότητας.

Η Τοποθέτηση του ενεργού δημότη κ. Γιαννακόπουλου:

Προς γνώσιν σας για να μην εθελοτυφλείτε στις λαμογιές του δήμαρχου Γλυφάδας. Αλήθεια, θα πληροφορηθώ ποτέ θα κληθεί σε απολογία ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου (το ''τέκνο'' της ΟΝΝΕΔ) ως προς τις παράνομες προσλήψεις των 60 ''δασοπυροσβεστών'' οι οποίοι εργάζονταν (η πλειονότητα αυτών) στα γραφεία της διοίκησης;

Έχω έννομο συμφέρον, διότι, ως δημότης εγώ κατήγγειλα το γεγονός αυτό στον Γ.Γ. του Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.

Αιτούμαι να λάβω γνώση ποτέ θα κληθεί σε απολογία ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου, προκείμενου να αποδείξω και τα παραπάνω σε βάρος του καταχραστή του δημοτικού χρήματος, εν προκείμενου.

---------------------------------------------------------------------------------

Σημείωση του ''Γ'':  Ο κ. Σφακιανάκης, ο οποίος ως δήμαρχος Γλυφάδας, όταν τον επισκεφτήκαμε, δεν πίστευε τα επίσημα έγγραφα της πολιτείας για τις διώξεις και κατασχέσεις του τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού, ΓΛΥΦΑΔΑ FM, ο οποίος από το 2005 δεν λειτουργεί, και μάλιστα δεν μπορούσε να κάνει τίποτα, έχει αντίληψη πόσα έχουν γίνει επί εποχής δημαρχίας του και μέχρι σήμερα, και κυρίως για πόσους ;;; Εμείς γνωρίζουμε λεπτομερώς.

Το 2019 εφιστούμε την προσοχή σας ποιοι θα εμφανιστούν ως υποψήφιοι για το δήμο Γλυφάδας, τονίζοντας ότι έπειτα από σειρά διώξεων και κατασχέσεων εις βάρος μας, με οικονομική ζημία δεκάδων χιλιάδων ευρώ, ο δήμος δια των εκλεγμένων σας, δεν μας συνέδραμε σε κανένα βαθμό, και αυτό ισχύει αδιαλείπτως από το 2005 μέχρι και σήμερα.

Το 2019 αν δεν ισχύσουν τα αυτονόητα, με εκλογή της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ για την διοίκηση του Δήμου, στο τόπο μας, σας περιμένουν συνολικά πολλές εκπλήξεις. 

Το διευρυμένο πλιάτσικο  θα τελειώσει το 2019. Καταφανώς οι οποιοδήποτε άλλοι στη θέση μου σήμερα θα ήταν στον Κορυδαλλό, όμως τα εν λόγω άτομα, με αυτές τις απαράδεκτες μεθόδους κακοδιοικήσεως, θα ήταν ''φιλοξενούμενοι'' στο νεκροταφείο της πόλης. Δεν εγκλημάτισα και εγκλήματισαν εις βάρος μου, και το έγκλημα συνεχίζεται και σήμερα, κάθε μέρα, 24 ώρες το 24 ωρο, και το χρονοδιάγραμά μου γράφει 2019.

Οι απαράδεκτοι διοικούντες, καθώς και τα μέλη των οικογενειών που τους στηρίζουν ώστε να κακοδιοικούν, το 2019 ας φροντίσουν να προσέχουν ιδιαίτερα, διότι τους γνωρίζουμε όλους, και αυτοί γνωρίζουν τι έχει ισχύσει και ισχύει με εμάς. 

Ο κοινωνικός κατήφορος είναι διαρκείας στη πόλη της Γλυφάδας, και ειδικότερα, τα τελευταία χρόνια, προσέλευσης χιλιάδων νέων κατοίκων, οι οποίοι/ες αδυνατούν να γνωρίζουν τα πεπραγμένα των εκάστοτε εγκληματικών διοικήσεων - δημάρχων στο δήμο Γλυφάδας.  

Ένας πολιτικός, ο οποίος υποσχέθηκε ακομμάτιστο δήμο, τουλάχιστον όσο διάστημα θα είναι δήμαρχος, και μεριμνά για τις ''γαλάζιες οικογένειες, ενώ εγκληματεί κατά των υπολοίπων, πρέπει να φύγει μια ώρα νωρίτερα, και να δικαστεί για την κακοδιοίκηση που έχει συστήσει, η οποία επί τρία χρόνια φρόντισε κυρίως τους ημέτερους.

Αν κάποιοι από τους ευεργετημένους του Παπανικολάου, των τριών τελευταίων ετών, θεωρούν ότι είχαν προταιρεότητα,  να το δούμε δημόσια ανακοινωμένο και υπογεγραμμένο, και στον αντίποδα, όσοι και όσες θεωρούν ότι χρειάζονται στον δήμο Γλυφάδας, γιατί είναι οι καταλληλότεροι να διοικούν, επίσης, να το δούμε δημόσια ανακοινωμένο, ώστε να καταστεί σαφές ποιό δήμο επιθυμούν: Επιθυμούν το δήμο των δημοτών, της διαφάνειας, της πολυφωνίας, του πλουραλισμού, του πολιτισμού, και της προόδου, η των δήμο των μουλωχτών, των ημέτερων, των ρουσφετιών, και του εγκλήματος κατά του κοινωνικού συνόλου. 

Ο υποφαινόμενος δεν είναι ο πρώτος τυχόντας, διότι πριν από τριάντα χρόνια στις ραδιοφωνικές του εκπομπές καυτηρίαζε την κοινωνική σήψη, και με ενδεικτικά παραδείγματα από την αρχαία Ελλάδα, στην οποία εξόριζαν και δολοφονούσαν τους φιλοσόφους, ώστε να απολαμβάνουν προνόμια οι μετρίως μέτριοι πολιτικοί και πολίτες, και είναι σαφές ότι τόσο η λειτουργία των πολιτικών, όσο και των πολιτών ήταν ηλίθια πράξη, διότι μόνο από τους φιλοσόφους θα μπορούσε να μείνει στο διηνεκές αλώβητη η Ελλάδα και να γλυτώσει βαρβάρους, τουρκοκρατία, βαυαροκρατία, κ.α. 

Είναι σαφές ότι ποτέ δεν είχαμε το ίδιο ζητούμενο με την πλειονότητα των υπολοίπων, οι οποίοι/ες μπορεί να είναι πλήρως ικανοποιημένοι/ες από ένα ρουσφέτι, μια εξυπηρέτηση, η μια χάρη, ενώ ο υποφαινόμενος ακόμα και στις περιπτώσεις που του παρείχαν ρουσφέτια, και εξυπηρετήσεις, αρνήθηκε, και αρνήθηκε διότι πρεσβεύει το ορθό για το σύνολο, το οποίο ουδέποτε έχει ισχύσει μέχρι σήμερα στο τόπο μας. ( Ποτέ μη κρίνεται εξ ιδίων τα αλλότρια, και κυρίως ποτέ μη πιστεύεται αφελώς όσα σας αναφέρουν όσοι απολαμβάνουν προνόμια και τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου.)

Ποιός άλλος, η ακόμα άλλοι, έχουν μια ανάλογη εμπειρία δεκαετιών, υπονομεύσεων και διευρυμένης προβοκάτσιας ; Θα χαρούμε ιδιαίτερα να διαπιστώσουμε τις δημόσιες ανακοινώσεις σας, αντί οι διοικούντες του δήμου να χρηματίζεται παρασκηνιακά για συστημική προπαγάνδα και προβολή, και κυρίως με τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου το οποίο δεν εκπροσωπείται.

Είναι δυνατόν να εκπροσωπούν το σύνολο των κατοίκων Γλυφάδας άτομα τα οποία επί δεκαετίες, όπως και σήμερα, υπονομεύουν το τόπο μας και τους δημότες, και ποτέ δεν διαπιστώσαμε εκτός από παρασκηνιακές μεθοδεύσεις, ρουσφέτια, και αδικίες, να στηρίξουν την πρόοδο για όλους τους κατοίκους στο τόπο μας ;;;  

Ας εξηγήσουν πως αντιλαμβάνονται οι ίδιοι , νομοί 22.000 και 30 - 40 χιλ. κατοίκων, στη περιφέρεια, να διαθέτουν 50 ραδιοτηλεοράσεις, και μια πόλη 100.000 χιλ. κατοίκων, όπως είναι η Γλυφάδα, καμία, διότι είναι το δικό τους έργο.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Η αποκεντρωμένη διοίκηση παρεμβαίνει για τις ''γαλάζιες'' προσλήψεις Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">