ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης ο Ανδρέας Μικρούτσικος για κλοπή ρεύματος απο τη ΔΕΗ

Καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης ο Ανδρέας Μικρούτσικος για κλοπή ρεύματος απο τη ΔΕΗ.

Ο γνωστός συνθέτης και παρουσιαστής Ανδρέας Μικρούτσικος οδηγήθηκε στο εδώλιο του κατηγορουμένου με την κατηγορία της κλοπής ρεύματος. Το δικαστήριο του επέβαλε 7μηνη ποινή φυλάκισης με αναστολή.

Το ρεύμα ήταν αξίας 1.330 ευρώ που με τους τόκους έφτασε τα 1.700, καθώς έχοντας πειράξει το ρολόι, ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν πλήρωνε τους λογαριασμούς για τους τελευταίους 16 μήνες.

Ο πρώην παρουσιαστής της τηλεόρασης παραπέμθηκε στο εδώλιο για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας κατ΄ εξακολούθηση, αφού κατά το κατηγορητήριο έκλεβε την επιχείρηση από τις 6 Φεβρουαρίου 2012 έως τις 20 Ιουνίου 2013.

Από τον έλεγχο των τεχνικών της ΔΕΗ προέκυψε ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατάφερε με το «πειραγμένο» ρολόι να γλιτώσει ρεύμα αξίας 1.330 ευρώ, το οποίο μαζί με τους τόκους αγγίζει τα 1.700 ευρώ, ενώ υπολογίζεται σε περίπου 8.000 κιλοβατώρες.

Η υπόθεση έφτασε στα δικαστήρια, ο Μικρούτσικος τιμωρήθηκε και η ΔΕΗ αναμένεται να διεκδικήσει και στο αστικό δικαστήριο το ποσό που της οφείλεται από την κλοπή.

Επισήμανση: O Ανδρέας Μικρούτσικος έκλεβε τη ΔΕΗ, σαφώς κανείς δεν ρώτησε για ποιούς λόγους, και εμάς μας λήστευε η ΔΕΗ, καθώς και οι κυβερνήσεις - διοικήσεις επί σειρά ετών, δεδομένου ότι έχουμε τα παραστατικά των λογαριασμών για την λειτουργία του ΓΛΥΦΑΔΑ FM αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ, και με δεδομένες στη συνέχεια σειρά καταχρηστικών διώξεων και κατασχέσεων.

Αποτελεί ντροπή και κατάντια έπειτα από την οικονομική ζημία που μας έχουν επιφέρει οι μετέχοντες των αστικών κομμάτων να συνεχίζουν επιμελώς να παρανομούν κατά των αιτημάτων μας, ενώ επέλεξαν τη σύνθεση του Ε.Σ.Ρ ώστε να υπηρετούν ολιγαρχικά συμφέροντα. 

Σε κάθε δεδομένη ευκαιρία θα τονίζουμε ότι μόλις προκύψει ''αδειοδότηση'' των Ραδιοφωνικών σταθμών, και αποδειχθεί ότι παρέχονται στις ίδιες γνωστές οικογένειες διαπλοκής με σειρά μέσων της ιδίας και άλλης μορφής, και δεν επανεξεταστούν οι αιτήσεις μας για αδειοδότηση που δεν μας παρείχαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, θα δρομολογήσουμε στο ΣτΕ, στην δικαιοσύνη, και το ευρωπαϊκό δικαστήριο όσα θεσμοθετηθούν, αρχικά για ακύρωση του νόμου, και εν συνεχεία για τα δέοντα κατά όλων των συμμετεχόντων.   

Αναφορικά με χιλιάδες πολιτών, και κυρίως με όσους αντιμετωπίζουν οξύ πρόβλημα και δεν έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν τους μεγάλους λογαριασμούς της ΔΕΗ, ας φροντίσουν να ασχοληθούν με την ηλιακή και την ηλεκτρομαγνητική ενέργεια, η οποία είναι αδιάλειπτη, και αν διαθέτουν τις γνώσεις θα κατασκευάσουν αυτόνομες μονάδες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος. 

Δυστυχώς τα αστικά κόμματα και η πολιτεία ουδέποτε στήριξαν το λαό με ερευνητικά προγράμματα ώστε να υπάρξουν αυτόνομες μονάδες παραγωγής ρεύματος από ηλεκτρομαγνητικά συστήματα, σε συνάρτηση με την ηλιακή ενέργεια.

Το 2019, ειδικά στο δήμο Γλυφάδας, επιλέξτε για άλλη μια φορά όσους αδιαφορούν επιδεικτικά και μεριμνούν αποκλειστικά για την ευημερία των ημέτερων.  
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης ο Ανδρέας Μικρούτσικος για κλοπή ρεύματος απο τη ΔΕΗ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">