ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Επικίνδυνο όχημα στην πολυκατοικία του τέως δημάρχου Σ. Λανδράκη

Σε πλήρη αντιδιαστολή με τις εικόνες διάλυσης, στο προηγούμενο μας άρθρο, μπορείτε να δείτε ποια είναι η κατάσταση με τις μπορντούρες στο πεζοδρόμιο της οδού Σοφίας Βέμπο 19, που βρίσκεται η  πολυκατοικία του τέως ''γαλάζιου'' δημάρχου Σ. Λανδράκη. 

Δείτε ποια είναι η πεζοδρόμηση, καθώς και η πλακόστρωση έξω από την πολυκατοικία του Σ. Λανδράκη, και γνωρίζοντας ποια είναι η κατάσταση των οδών στη πόλη μας τα συμπεράσματα ασφαλώς θα είναι αβίαστα.

Το θέμα με τον τέως δήμαρχο, Σ. Λανδράκη, είναι ότι το αυτοκίνητο της οικογένειας του τέως δημάρχου σταθμεύει σε ένα σημείο, στο οποίο βρίσκεται το πεζοδρόμιο, και από την μια πλευρά υπάρχει φυλλωσία, η οποία κρύβει το όχημα, πολλές φορές μπαίνει και ο κάδος σκουπιδιών μπροστά, άρα μπορεί οι διερχόμενοι να τραυματιστούν, δεδομένου ότι δεν έχουν οπτική με το αυτοκίνητο, και σαφώς φεύγοντας από το συγκεκριμένο σημείο το όχημα μπορεί να προκληθεί ατύχημα. 

Όπως αναφέρει αιτούμενος ο ενεργός συμπολίτης μας κ. Γιαννακόπουλος προς τον διοικητή της πόλης μας:

Κύριε διοικητή, σε περίπτωση τραυματισμού διερχομένου ανθρώπου στην οδό σοφίας Βέμπο 19, θα έχετε αποκλειστική ευθύνη επειδή αρκείστε στην ενημέρωση του δήμου και μόνον, χωρίς την επιβολή των προβλεπομένων κυρώσεων.
 

Να πρωτοκολληθεί η παρούσα μου, 
να μου χορηγηθεί αντίγραφο,
και να λάβω γνώση των άμεσων ενεργειών σας.
 

Γιαννακόπουλος Αναστάσιος.



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Επικίνδυνο όχημα στην πολυκατοικία του τέως δημάρχου Σ. Λανδράκη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">